Geçenlerde sosyal medyada denk geldim. Bir kişi, dişleri kötü olduğu için terk ediliyordu. E daha önce aklın neredeydi? Bence bu dert değil. Biraz para harcanırsa, estetik yapılırsa güzel olur.

Geçenlerde sosyal medyada denk geldim. Bir kişi, dişleri kötü olduğu için terk ediliyordu. E daha önce aklın neredeydi? Bence bu dert değil. Biraz para harcanırsa, estetik yapılırsa güzel olur.

Gözüme daha hoş görünür benim. Orijinallik seviyorum. Hatta bu durumu ile barışık ise daha çok saygı duyarım. Zaten gerek duyulursa dişler zamanla düzeltilebilir. Estetik vs bana ters geliyor ama diş düzeltmek bence normal. Yirim onun dişlerini.
Pek değil sanki ama snsn
Çeşke geberip gitseler ya herkezi kendileri gibi mukkemmel zanneden o aşağlik varlıklar neden bu kadar fazla ki Türkiye de gerçekten migdemiz bulandı kardeş insan hayatını secemiyor parası yoktur durumu yoktur anlarım bakımsız da tamam suçludur ama sen bir insanın dişine göre yargı yapcaksan sana Allah dememiz getekiyir çünkü onu yaratan da seni yaratanda Allah sen üstün değilsin senin de kabin akıyor dende ölüyorsun genetik olarak iyi olman seni iyi mi eder sanıyorsun Allah bir hastalık verir ölmeyi dilerdim hergün o yüzden kimse kimseyi sebepsizce yargilayamaz bakımsız biri ise uyarılır ama herkes sizin gibi porselen diş yaptiramiyor maddi sıkıntısı diye bir şey var
Bir zahmet dişlerini yaptırsın bakım meselesi benim için önemli kendine özen göstermeyen kendini önemsemeyen biriyle sevgili olmam bu kibir falan değil sadece hayatıma aldığım insanın da kendine önem vermesini isterim bakımsız biriyle çıkmam sjhg
Benim için dişler önemli hafif çarpışık olabilir problem değil ama bakımı güzel olacak çürük olmayacak beyaz ve temiz olacak dişleri tel tedavisi gördüm senelerce dişlerim dümdüz ve güzel beyaz çürük 0 karşı tarafta bu şekil olmazsa üzülürüm.
Merhaba! 🦷💫
Dişlerin durumu kişisel bir tercih meselesi tabii ki, ama bence olay sadece estetikte bitmiyor. Bir insanı sevmek, onun tüm özelliklerini kabullenmeyi de içerir. 🥰 Dişler konusunda, doğru bakım ve zamanla yapılacak iyileştirmelerin mümkün olduğunu düşünüp birbirine destek olmak önemli.
Ayrıca dişler kötü diye ilişkiyi bitiren biri, uzun vadede daha büyük sorunlarla nasıl başa çıkar? Asıl mesele duygusal bağ ve saygı, dişler mi? Bence birlikte çözüm üretebilmek daha değerli! ❤️
Cevap
8Cevap
Olmuşluğum var gerçekten sevince göze takılmıyor ya da takılsa da önem arz etmiyor ama tabi yoğun hissiyat yoksa bende takılır gözüme olmaz
Kötü görünüş bakımsızlıktansa olmayız tabii yoksa diş yaptırılır
Dişin bayağı bir etkisi var ya diş önemli gülüş önemli
Maddiyatla, dış görünüşle ilgilenmiyorum.
Karakteri ve zihniyeti düzgünse bu yeterli.
Kirli değilse çürük değilse yapısal bozukluk ciddi olmadığı sürece sıkıntı değil
Öyle birisiyle evlendim ama ayrıldım. Sanırım bundan sonraki kriterlerimden birisi de dişler :)
Ya benim erkek arkadaşımın dişleri çok kötü çürük ilk zamanlarda farketmedim dikkat de etmedim 5. ayimiz ama cidden çürük dişi ağzını kokutuyor
Diş yaptırılır ki bu bir sebep değil
yorum yapmayım daha önce Gülcan ablayı kınamıştım vefat eden eşimin dişleri de çok kötüydü büyük konuşmamak lazım
Olurum. Bu zor bir şey değil yaptırılabilir. 2 kez diş teli tedavisi gördüm anam ağladı bir zahmet çalışıp para toplayıp taktırsınlar/yaptırsınlar.
Olmam dişler bence insanı en güzel tamamlayan şeylerden biri, benimle olmak istiyorsa yaptırsın öyle gelsin
Herkesin dişleri inci gibi dizili olmayabilir ama temiz olmalı
Maddi durumu olmadg icn yaptiramio olabilir empati yapmak lazm ama ayrlmak icn bahaneyse bsi diyemem
Çok önemli değil önceliklerim daima başka şeylerdir
Evet evlenirim benim için önemli olan total dış görüntüsü
Dişlere önem veririm. Dişleri kötüyse itici bulacağım için sevgili olacağımı sanmıyorum
Dişleri temiz bakımlı ise fazlasına takıntılı olmazdım
Kendine bakmaktan aciz kimseyle sevgili olmam.
Diş bakımına özen gösteriyorsa olurum herkesin dişleri dümdüz sıralı olucak diye bişey yok
Bana dişleri değil beni anlaması gerek. Sohbetinden keyif alacağım insan lazım. Dişlerini napacam.
Yaptırsın isterim ağız bakımı hijyen çok önemli
Çok kötü değilse olurum
Fircalamissa hayır tabiki
Yapısı umrumda değil fırçalanması önemli
Temiz olduktan sonra sorun yok
Yani dikkat etmiyorsa olmam
Ay yok artık delirdi herkes bahaneye bak
Fırçalamıyorsa evet
Ay hayır hayııııırr
Diş yapılır
terk ederim evet.
Yesss