Böyle saçma dişlere sahip biriyle sevgili olur muydunuz? Dişe önem verir misini?

Böyle saçma dişlere sahip biriyle sevgili olur muydunuz? Dişe önem verir misini?

Öndeki geride duran o ön dişin üzerine dişi oyup zarar vermeden estetik bir dolgu yaptırarak bu kötü görüntüyü bitirebilirsin. Eşime yaptırmıştık bunu. Ucuz, hızlı ve kolay bir uygulama. Diğer dişler için de uzmanlığı diş estetiği olan bir özel kliniğe gidebilirsiniz. Ama sakın diş teli tedavisi köprü implant gibi sağlam dişlere zarar gelecek bir tedaviyi kabul etmeyin.
Çok teşekkürler öneriler için
Cevap
1Cevap
Aynen dişe aşık oluyorduk bizde🙄
sen nereden çıktın ya utandım şimdi :D
Tanidim çık 😀
görüşürüzzz :D :D
Devlete randevu alalim.. ön muayene ol taksitle hallederiz kafana takma be aman..
halledicem yakındaa teşekkür ederim motivasyonun için
Modun yükselsin diye demedim.. ama neyse geçmiş olsun dicem diyemiyorum da 😀grsz grsz
ahaha teşekkürlerrr
Yaptır kanka paran yoksa en kötü devlete git
telle düzelir neden gitmiyorsun
Pahalı ve kanka
Kardeşim seven insan dişe bakmaz 🫡
Doğru mu diyosun be kanka
Seven insan için evet doğru
Tanışmak istiyorum ekleyebilir miyim
Sevdiğim var 😂 nişanlıyım, tanışmak ne alaka acıdığım için cevap yazdım
Size mutluluklar da kendine acı kanka beni boş ver
Evleneceksin 50-60 senen çöp olacak ahahah
neden olmasın
Bunda ne var ki
Berbatt
Tek derdimiz bu olsun ver parayı yaptır dişini
Teşekkürler kanka motivasyon icin
Rica ederim
yaptır
param yok kanka
Çalış yap knk hayat 🤷🏻♀️ bu dişlere o kadar çok para gitmez ayrıca, devletten de yaptırabilirsin çok önermesem de para olmayınca mecbur orası oluyor
ya ben 50-100 gider diye düşünüyorum yoksa çalışıyorum nerede ne fiyata yaparlar ki
O kadar gitmez araştır en fazla 25-30 bin gider hatta bu bile fazla çünkü dişlerin o kadar da kötü değil alta tel takarlar herhalde diye düşünüyorum çünkü bir dişin arkada ya da dolguyla belki hallederler bilmiyorum tam ama araştır iyiliğin için 😌
Çok teşekkür ederimm
Ne varki dişinde anlamadım
Yamukluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar