- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
5 ayŞimdiki devirde evlilik yapmamış kızlar beş on onbeş beraberlik yaşıyorlar. Evlilik yapan insandan kat ve kat renkli hayatları oluyor ve belirli yaştan sonra da evlenmek istiyorum bir kez oldu diyerek evleniyorlar. Evlilik yapmış kadın ise onlardan daha kötü görülüyor toplumda gerçekten ütopik bir durum maalesef ki bence buna takılma karşı tarafın düşünceleri önemli sonuçta kendi gibi birini istemeye hakkı olan biri
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayBiz ulkece evliligi bence yanlis anliyoruz. Denklik elbette olmali ama bunu nitelikte degil nicelikte ariyoruz.
Yaşi, boyu, maasi, kac evlilik yaptigi ya da yapmadigi, kac iliski yasadigi yasamadigi, dis gorunusu... bunlar nicelige giriyor hep.
oysaki kafa denkligi, cogu konuda ortak bir ritim tutturabilmek, saygili olabilmek, ailelerin de bir yerde ortada bulusabilmesi (ozellikle bizim ulkede), sohbetten keyif almak, iletisim becerisi, erkekler icin belki empati yetenegi ve duygusal zekasinin olmasi, dini inanc denkligi iste namaz kilan birinin oyle birini bulmasi vs gibi, ha biraz daha sekuler kisilerin yine birbirini bulmasi gibi. Evliligi yuruten nitelik bence. Nicelikle kurulan evlilikler uzun omurlu olmuyor zaten. Kafanda da surekli kuruntu olup duruyor. Kac iliski yasadi, bakir mi degil mi, ben kadin olarak calismasam maasim olmasa acaba benimle evlenir miydi bir ton soru isareti. Yabancilarda evlilikler daha nitelik odakli yapiliyor, cocuklari da oyle yetistiriyorlar. Bizim cocuk yetistirmemiz bile bir deger bicmeli, nicelik bildirmeli.
Oglum kizim fen lisesini şu puanla kazandi, uniyi şu bolumu okudu, kpss de şu puani aldi da atandi... zaten son zamanlarda bu milletin bu kadar ahlaksizlasmasi nicelige onem verip, niteligi onemsemeyince bu hale geldi. Nitelik olmazsa, saglam olmazsa toplumda olmaz, evlilikte olmaz, cocuklarda duzgun yetismez.
Bence nitelige onem veren akilli bir cocukmus. Takmadigina gore neden olmasin? Zaten yil olmus kac, hala bunlara takilan da bilmiyorum. Artik aşmak lazim bazi seyleri. Yabancilarda hic sıkıntı olmuyor boyle seyler. Anlasiyorlarsa bitti. Yok dulmus, yok baska bir seymis iyilerse tamamdir.
Hayir bizde bu kultur, bu kast sistemi nereden geliyor anlamiyorum. Islamiyet oncesi turklerde de bu kadar ayristirma yoktu. Islamda zaten ayristirma yok. Peygamberimiz de evlilik yapmis bir kadinla evlendi. Bizim ne turklugumuzde var bu takintilar ne cogunlugu sagladigimiz dinde.
03 Yorumla- 5 ay
Oha zeka kokan bir yorum. Sevdim bunu. Seni merak ettim baya. Ne kadara olgun birisin bayildim resmen
- 5 ay
Kese yapsaydim
- 5 ay
Hahahaha 😅😅😅😅😅😅
5 ayİnsan kalbi, nüfus kayıt örneğiyle sevmez.
Boşanmış olmak bir kırık aynadır belki; ama kırık ayna da gerçeği gösterir.
Hiç evlenmemiş olmak ise boş bir defterdir; ama her boş sayfa masum değildir.
Mutluluk, geçmişlerin çarpışmasından değil, bugünün ortak niyetinden doğar.
Biri yaralarından öğrenmiş olabilir, diğeri henüz yaralanmamıştır;ama ikisi de sevmeyi biliyorsa, biri diğerinden eksik değildir. Eğer geçmiş, bugünü yönetmiyorsa;eğer beklentiler açıkça konuşuluyorsa;eğer sevgi, korkudan değil iradeden doğuyorsa boşanmış biriyle hiç evlenmemiş bir erkek arasında mutluluk, en az herkes kadar mümkündür. Çünkü evlilik sayıyla değil, insanın kendisiyle barışıklığıyla ölçülür.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 ayYaş farkı kültür farkı veya düşünce farkı bunların hepsini bir kenara bırakıyorum Bence boşanmış birisi ve hiç evlenmemiş birisi Tabii ki de rahatlıkla evlenebilir ama boşanmış birisinin sorumluluğu Bir tık daha fazladır Eğer ki çocuğu Yoksa bu problem değildir evlilik çok güzel olur ama çocuğu var ve eşi hayatta değilse yine aynı şekilde evlilik güzel devam eder ama eşinden ayrılmışsan ve ortada çocuk varsa bu her zaman sporun yaratacaktır çünkü ister istemez Eski eşin ile diyalog haline gireceksin çocuk için konuşmalara gerekecek çocuk için sen onlara soru soracaksın onlar sana soru soracak Bu yüzden yeni evlendiğim eşin bunu problem yaratabilir ileride
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki senin kafan baya karışmış ama merak etme, böyle düşünceler gayet normal. 💭 Eğer kendisi geçmiş meselenle ilgili bir sıkıntı çıkarmıyorsa ve seni "sen" olduğun için sevip kabul ediyorsa, bu çok önemli bir değer. Yaş farkı ve onun tecrübesizliği kafanı biraz karıştırıyor gibi görünüyor, ama burada kritik olan, ilişkinizde yanında nasıl hissettiğin. İçtenlikle iletişim kuruyorsanız ve gerçekten kalbini hissettiğini düşünüyorsan yaş ya da önceki evlilik, tecrübe gibi konular ikinci planda kalabilir. 🌿 Bence bir süre daha birbirinizi tanıyıp duygularını gözden geçirsen iyi olabilir. Peki, derinlerdeki hislerine kulak verirsen, cevabın ne dersin? 😊❤️
02 Yorumla
Soran5 ayEl alem ne der yaş farkı hep bir kötü bakış ve bilmiyorum ya göze batarız gibi geliyo
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen5 ayAhh, o el alem yok mu, hep karışmaya hazır! 🙄 Ama Aşko, en önemlisi sizsiniz. İnsanlar konuşur, her zaman konuşur. Eğer aranızda güzel bir uyum, samimiyet ve sevgi varsa, gerisi boş bence. 🥰 Elalem değil, mutlu olan *sizsiniz*! Böyle bir aşkın keyfini çıkart derim, boş ver başkalarını. Göze batsanız da, sevginiz parlayıp batar olsun diyelim! ✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence olur Ama kafanı karıştıran şeyleri netleştirmen lazım Evlenmemiş ve ilişki deneyimi az birini sevmek mümkün ama senin geçmişin farklı bir deneyim sunuyor Bu durumda beklentiler ve uyum önemli Karşındaki kişi senin deneyimini anlayabiliyor ve saygı duyuyorsa sorun yok Ama kafanda sürekli karşılaştırma yapıyorsan bu seni yorabilir O yüzden hislerini ve beklentilerini dürüstçe değerlendirmek lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Esas olan uyum. Kalp, akıl, ruh ve ten uyumu varsa ikiniz de birbirinizi mevcut halinizle kabul etttiniz demektir ve uyumlusunuz demektir. Rahat olun ve ona değer verin. Onun size verdiği değeri de iliklerinizde hissedin. Mutluluk ikinizin de hakkı. Sevginizi hissettirin ona lütfen. Sevgiyle kalın. 😎
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayMutlu olmanızı isterim ama kadın erkekler genç yaşta olgunlara yaş ilerleyince gençlere ilgi duyar. İşin sonunda iki taraftan biri üzülür. Bir çok kişi o gözle baksada evlilik illa cinsellik değildir herkesin farklı bir beklentisi vardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
5 ayKafanda şüphe oluşturan çoğu ilişkinin sonu iyi bitmiyor. Kaldı ki o olur mu olmaz mı düşüncesi senin zihninde boşuna yer edinmiyor? Gerçek sevgi şüphe ettirmez acaba dedirtmez.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 8 yaş bir erkeğin küçük olması sıkıntı. Ayrıca Boşanmış bir kadınla bekar bir erkeğin evlenmesi bizim toplumda erkeğin yapamayacağı bir sıkıntıdır. Kendi yaşınıza uygun ve en azından boşanmış bir adamla olmanız daha mantıklı olacaktır.
00 YorumlaYa evlenmiş ol bekar ol fark etmez ki adam zaten seni sevmişse elaleme affedersin de b0k yemek düşer.
Birbirinizi seviyorsanız mutluysanız anlaşabiliyorsanız gerisi önemli değil.
Hani benim teyzem mi daha önce evlendi Hatta bir tane oğlu var küçük şu anki eniştem bekardı mesela şu an evliler çok Mutlular Hatta bir tane de küçük kızları oldu Hatta diğer teyzelerimin bile imrendiği bir ilişkileri var yani,
Buradan örnek veriyorum Gerisini sen anla
10 Yorumlatamam da denginle evlen niye seni seçsin ki boşanmış birisi bakir biriyle neden olsun benimde kafam karıştı sen en iyisi dengini bul bence
111 Yorumla- 5 ay
Bekar bakir kizda pek kalmadi ki zaten bekarlar neler yapiyo evli kadınlar masum kaliyo yanında en azından evli bi kişi ile yaşadı
- 5 ay
@Betiiiiiii orasını sen bilemezsin bakire kiZ bulmak zor olsada var kalkıp ta güçlü ve düzgün bir erkek olan kimse temiz olmayan başkasinin altında kalmış bir kızla da evlilik düşünmez eğlenmelik düşünür temizi bulunca tekmeyi atar gecer
- 5 ay
Cevap bile vermicem şu iğrenç düşüncene sadece biraz evden çık ve hayata atıl bakalim neler var etrafta Ne dönüyo okul kenarları sahiller parklar sinemalar bekarlarin neler yaptığına bak
- 5 ay
Ayrıca düzgün bi erkek demişsin de çoğu arkadaşım evlendi bu yaz çoğuda neler yaptı yani kimlerle görüştü gitti düzgün bi erkek buldu senin tabirinle kadınlar böyle kandırıyor işte bir kere yaptım dalgasına
- 5 ay
Senin gibiler de inaniyo
- 5 ay
@Betiiiiiii cevap verme zaten sen çok biliyon ben Antalya da yaşiyorum o senin dediğin şeyler burada oluyor merak etme parklarda 15 yaşındaki veletler kucak kucağa oturup birbirlerini parlamkliyorlar sen kendini çok görmüş sanıyorsun ben 33 yaşımdan beri bunları görüyorum sence neden düzgün kız bulup evlenmedin saniyrsun
- 5 ay
@Betiiiiiii kardeş senin etrafındaki arkadaşların da gevşeklik varsa biz ne yapalım benim arkadaşlarım hepsi namazında niyazinda kulübe pavyona gitmeyen temiz adamlar di kalkıp bunlar neden onla bunla duzuşmuş kızı alsın ne kafa yaşıyon sen senin çevren seni ilgilendirir ben diyorum ki düzgün var da sen bunu başka şekilde söylüyorsun sana annen baban söylemiyormu nasıl insan olacağını bu nasıl bir ahlak sen birde öyle arkadaşlara arkadaş mi diyorsun yan yana bile yururumem öyle zohniyetle
- 5 ay
Valla öyle insan oldukları sonradan belli oluyo zaten saklıyorlar ya. İzmir de Antalya gibi zaten tabi namazında olan insan öyle çok takılan insanla yapmaz bilir yani kandirilmadigj surece. Sen temiz kalırsan sana da temizi denk gelir zaten. Örtülü de bir çok arkadaşım var tertemizler ama evlenmiş 1 sene sonra boşanmış anlaşamamis arkadaşımda var tekrar evlendi eşi de gayet temiz bi erkek senin dediğin gibi
Soran5 ayBende antalyadayım böyle bişi görmedim yaşadığın bölge kaynaklıdır
Soran5 ayPislikten uzak dur boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
5 aySeni çok anlayamaz sen geçtin o yollardan ama o geçmedi illa ki anlaşılamama durumları olur harici gider bence sıkıntı olmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 5 ayÇok var etrafimda hiç evlenmemis erkek 2 çocuklu kadınla ve epey yas farki var kadin büyük ama evleniyolar garipsenecek bir sey de görmedim kimsede kötü bir sey demedi
00 Yorumla Ponçik Hanım günaydın neden olmasın ki yani sonuç olarak olması için bir şeyler mi yaşaması gerekiyor yaşatırsın tecrübelisin daha iyi evlilik geçirmişsin neyin ne olduğunu bilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayDengin değil ileride senin durumunu bahane ederek ayrılma ihtimali çok yüksek. Onun için tecrübe edinme cihazısın.
00 Yorumla
5 aybakın her şey iletişimmm.. yalansız güven ortamı olduğunda ve kafalar denk olduğunda her şey münkün...
00 Yorumla
5 ayTatlım !! erkeklerle komple olmaz bence ama sen bilirsin 😃😃😃
09 Yorumla
Soran5 ayNe yapim lezmi olalım
- 5 ay
Yok yahu. tövbeeee
Soran5 ayNasıl olacak öleyse
- 5 ay
ne biliyim ki :))))
Soran5 ayÖmür geçmiyo tek ya 1.5 senede izlemediğim platform kalmadı sayılır 😒
- 5 ay
bu zaman kötü zaman kadın ne erkek ne belli değil. kim ne bk yiyor amacı ne belli değil.
Soran5 ayHiç evlenmediği ve bişi yaşamadı diye çok hevesli 3 aydır kadar filan isteme derdinde
- 5 ay
yapıştır o zaman. pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)
Soran5 ay12 gibi müsait olcak yüz yüze gelicem bakim pek kaçış bırakmıyo
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaş farkı karşı tarafın ailesi için sıkıntı olabilir.
01 Yorumla
Soran5 ayDert eden yok ama mahalle derdi var ya
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Neden olmasın.. çevreyi umursama lütfen sen mutluysan gerisi boş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
5 aySevebilir sevgi bag varsa devam ediyor ise insan görmez ondaki negatiflilleri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Başkasına soruyorsan kendinden emin değilsindir. Kendinden emin değilsen başkasına sorma!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayBirbirinizi sevdikten sonra neden olmasın
ama senin aklını karıştıran nedir o önemli00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayÇocuk yoksa çok sorun olacağını sanmıyorum..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Mutlu olur tabii. Bakirse ilk zamanlar biraz hocalık yaparsın sadece.
00 YorumlaYaaa o dert etmiyorsa sen niye ediyorsan sal lütfen sevdiysen düzgünse değerlendir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
5 ayevlenmiş olman vs dert değil ama yaş farkı sorun olacaktır
00 Yorumla
5 ayOlmayacak şey değil iki tarafta istedikten sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
5 ayOlmaz uzak dur ailesiyle akrabalarıyla bir süre sonra da kendiyle çok sıkıntı yaşarsın bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
5 ayO dünyaya gelmiş bir melek🤣umarım seni hak eden bir erkekdir
00 Yorumla Erkeğin çıtırı makbuldür Sıdıka, sorun etme yapıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayNeden peki sorun ne yani.. Ne olacağını düşünüyorsun
01 Yorumla- 5 ay
Ne oldu be bişeyler mi yaptınız ne bu mutluluk
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. denemeden bilemezsin ama tahminim senden beklentisi sadece seks bence ilerisi yok
01 Yorumla
Soran5 ayEvlilik de kararlı ilişki yaşamam zaten harici ama oda evlilik için hevesli bakcaz ilerisine bakim dün olumlu geçti baya
5 ayBenim de bir ilişkim vardı bu şekilde yaş farkından olmadı keşke olsa diyordum o istemedi hâlâ bir ümit bekliyorum onu. Toplumdan çekiniyorum dedi, bizim mutluluğumuzu düşünmedi bile , evet dese dünyanın en mutlu kadını yapabilirdim onu...
00 Yorumla
5 ayBen bir kadın olarak olur diyorum önemli olan evlenmemiş olması değil olgunluğu ve sorumluluk alabilmesi geçmişini dert etmiyorsa sen de yanında kendini güvende hissedip hissetmediğine bakmalısın
05 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler bal 🥰
- 5 ay
Rica ederim tatlım istersen bol bol konuşuruz 🥰
Soran5 ayZaman yokki kahvaltı yaptım anca şimdi duş alıp hazırlık filan 12 gibi görüşcem
- 5 ay
Anladım başka zaman istersen artık
- 5 ay
Umarım güzel bir gün olur senin için
Gizli Üye(25-29)5 ayBakire halimle bana bakir denk gelmiyor.. Şansımı seveyim
11 Yorumla- 5 ay
😄😄
Gizli Üye(18-24)5 ayÜzersin sen çocuğu bırak hayır gelmez düzen etmezsin daha ne istediğini bilmiyorsun elin mazlumunu üzme bari öbür adamla geçinmemişsin bu çocukla nasıl geçincen bide hiç bir konuda tecrübesi yok valla üzme derim garibanın ahını alma
21 Yorumla
Soran5 ayİyi oldu boşandım oh olsun aldatsın yalan söylesin her haltı yrçesin geçinememek benim suçum olsun ağzına sıçim ya
Gizli Üye(25-29)5 ayOnu bilmem de hiç evlenmemiş bir erkek boşanmış dul kadınla mutlu olur mu, pek sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayDert etmesede sorun olabilir ailesi istemez kendi zamanla değilir istisna olabilir tsbi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇocuk canım galiba. hayatını boş ver haberi yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ay8 yaş küçük olması büyük ihtimalle 2. Defa boşanmana sebep olur. Yaşıtın birini bul.
00 Yorumla
5 ayEvlilik deneyimi yaşamış, nelerin yürümediğini, nelerin önemli olduğunu görmüşsündür Bu yüzden saçma beklentilere girmez, ilişkiye daha gerçekçi yaklaşır diye tahmin ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKınamıyorum asla ama şimdi bu moda oldu instagramda felan kız 5-6 yaş büyük evlenmiş bazen bekar bazen çocuklu evlenip mutlu oluyorlar. Artık normal yani abest bişey yok. Siz bişey yaşadınız mı peki? Bakır olduğunuda pek sanmıyorum bu devirde
10 Yorumla
5 ayo istese bile ailesi istemez bence ülkemizde evlilik sadece iki kişi arasında kalmıyor biliyorsun
00 YorumlaBilipte kabul etmiş dert yok sende bu efendiliğe saygısızlıktan kaçınırsan virşey olmaz. Hatta geceler iyi gecerse iyi olur daha nolsun
00 Yorumla
5 ayböyle yaşça küçük erkekleri seven kadınları görmek mutluluk verici, etrafta sayılarınızın artması dileğiyle
00 Yorumla
5 ayİşin gücün yok mu senin emin misin evlenmek istwdiğine ailesi ne diyecek
02 Yorumla
Soran5 ayYapay zeka bizim insanımızın zekasından iyi o komik
- 5 ay
Aynen dediğimi anladın mı da?
5 ayÇocuk var mı abla? Yoksa fazla problem olmaz diyorum
00 Yorumla
5 ayilerde lafını eder ya da ailesi gönderme yaparlar
00 Yorumlaknk nişanlım ve ben gibi tek fark benim ilişkilerim oldu
01 Yorumla- 5 ay
olur diyen benim?
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
5 ayonun evliliğe karşı tecrübesizliği seni yorabilir
01 Yorumla
Soran5 ayYicemmmmm pp olan kediyi bana ver 😂
Yaşamadan tecrübe edemez bakalım bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayNe bu sarki durumu hayirdir 😂
02 Yorumla
Soran5 ayGüzel duygu hisler yaşadım yaşından olgun 40lar gibi adam kandırılmış gerçek sadık olacak biriyim bakire değilim maalesef artık ama bir bakirle gerçekten evlencem beni cidden ikna etti içimden geldiydi güncelleme 😂
- 5 ay
Maakesef derken en sonuncusuna mu verdin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayYaşlar ne. O seni parçalar demedi deme. :)
022 Yorumla
Soran5 ay35 o 27
- 5 ay
Aslında sen yaş olarak bir kadının en güzel yaslarindasin. Hem hayat hem cinsel anlamda. ne istediğini biliyorsun.
İlişki. oldu mu aranizds
Soran5 ayEvlenmeden koynuna girecekmiyim mk olmadı tabi bakcam bakalım iş ciddiye binince ne oluyo
- 5 ay
Peki sen ayrılalı ne kadar oldu. İş ciddiye binerse yine mi ilişkiye giremezsin evlenmeden
Soran5 ayTabi girmem 1.5 sene
- 5 ay
İyi edersin tebrikler
Sende bir süredir ilişkisi yasamamkssin evlenirseniz ortalık alev alir
Soran5 ayÖhö 😂
- 5 ay
Yalan mı:)
- 5 ay
Fena olmuşsun belli. :)
- 5 ay
Gel artik
Soran5 ay?
- 5 ay
Nedir son durum ateşler tavan
Soran5 aySonuç evlilik yolu işte
- 5 ay
Evlenin de sevisin artik
Soran5 ayYangından mal kaçırmıyoz ne acele be
- 5 ay
Valla ben onun yerinde olsam ateşten hemen isterim. Nisanliyken adama biraz avans ver. :)
Soran5 ayAvans?
- 5 ay
Öpücük sevisme ya da
Soran5 ayAnasının artık 😂
- 5 ay
Yuh niye :)
Soran5 ayİmzayı atmadan nah onlar neyiz biz karı kocamı
- 5 ay
Öpücük de vermez misin nişanlı olsan. Karı koca olsan sen adamı evden çıkarmazsın. :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazık etme çocuğa
01 Yorumla
Soran5 ayNiye yazık olsun ya 1.5 yıldır kimseyle işim olmadı ama çocuk ciddi ve aldatmaz gibi bundan boşandım zaten bende ihanet etmem çocuğa zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayO olmaz sana boşuna heveslenip hataya düşme
08 Yorumla
Soran5 ayNeden 😒
- 5 ay
Birincisi sen evlenip boşanmışsın
İkincisi 8 yaş küçük senden
Yanaşarsın o senden istediğini aldıktan sonra yol verir
Bende erkeğim bana inan güven
Doğru olanı söylüyorum sana
Soran5 ayEvlenmeden koynuna girecek değilim zaten be
- 5 ay
O senle evlenmez evlenemez
Çünkü ikiniz aynı şartlara uygun değilsiniz
Soran5 aySen ne diyorsun ne ne uygun değiliz açıkla bakalım
Hem zaten 20ler gibiyim ben aşkım çeken tanıyınca abla diyo kızlar mk- 5 ay
Söyledim açıkladım hanımefendi lütfen yazdıklarımı tekrar okuyun
Soran5 ayTürkçe iyi yaz anlaşılmıyo
- 5 ay
Merak etmeyin Türkçem iyidir
Sadece biraz işaretlerde eksiklik var hepsi bu
Gizli Üye(30-35)5 ayDert etmiyorsa ne mutlu ama bu adımı ikinci kez atacakken çok dikkatli olmak gerekiyor...
10 YorumlaNiyeti ciddimi gerçekten
10 Yorumla
5 ayhayır olmaz sadece cinsellik olur o kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
5 ayEvlendiğiniz kişiye ve yaşlara bağlı
00 Yorumla
5 ayEvet olur.
Birbirleri için doğru kişiler ise00 Yorumla
5 ayO seninle olmaz ilerde
00 YorumlaNe konuda karışık yenge?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hangi konuda karışık kafan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet mutlu olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Ben olamadım ama olabilen varsa ne mutlu.
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat