Boşanmış olan erkek olduğunda bu durum daha sık yaşanıyor ama kadın olunca boşanmış taraf; pek ihtimal yok gibi sanki çevresel etkenler sebebiyle sanki 🤔
Var mı çevrenizde böyle örnekler?

Boşanmış olan erkek olduğunda bu durum daha sık yaşanıyor ama kadın olunca boşanmış taraf; pek ihtimal yok gibi sanki çevresel etkenler sebebiyle sanki 🤔
Var mı çevrenizde böyle örnekler?

ben evlenmiş boşanmış insanlara bakmam kırmızı çizgim aklı başında olan biri de bakmasın normal gözle bakmam başkasını kullanıp attıkları ile işim olmaz
Mümkün ama kolay değil. Eğer boşanmış olan erkek boşanmamış biriyle evleniyorsa daha az mümkün bu. Erkek değişmediği değişmeye çalışmadığı sürece geçmiş hatalarını yeni ilişkisine taşıyıp duracaktır.
Kadınlar daha çabuk olgunlaştığı için hiç evlenmemiş bir erkekle evlenmeleri ve mutlu olmaları daha kolay olur ama yine erkek çaba gösterdiği sürece. İstisnalar var tabii ama maalesef genel olarak ilişkinin nasıl ilerleyeceği erkeğe ve davranışlarına bağlı oluyor. Karşı tarafın kendini geliştirmiş ve olgunlaşmış olması biraz zorunlu yani.
Bazı erkekler var mesela boşanıyor, sonra evleniyor ama aslında tek amacı hayatında biri olsun, yaşamında ki kendi görevlerini başkası devam ettirsin şeklinde... Bu düşüncede olan çok insan var maalesef. Çevremde de iki farklı örneği var.
Bence de ilişkide belirleyici faktör erkek oluyor daha çok 🙃
Yemeğin tuzu gibi ne az olacak ne çok 😀
Kesinlikle.
Bu site öncesinde böyle bir düşüncem yoktu. Fakat buradan çıkardığım sonuç evlilik yaşamış kadınların ortalamada daha olgun olduğu, istisnalar hariç.
Erkekleri sanki evlilik pek etkilemiyor. Olgunsa zaten olgun değilse zaten evlense de değil gibi jdjdj
O yüzden bence daha önce evlilik yaşamış bir kadın ile evlenmemiş erkek daha iyi bir ihtimal tam tersine göre 😂
Şaşırdım böyle düşünmene açıkçası ama haklısın 😀
Erkek olsam ben de böyle düşünürdüm galiba sjhgf
Çoğunlukla kadınlar unutamazlar ilk deneyimleri hele bir de olumsuzsa..
Unutmak konusunda erkekler daha iyiler bence.
Duygusal hassasiyet mi acaba yine bazı kadınların olgunlaşma sebebi?🤔
Evet bu doğru bir tespit. Hatta kadınlar hiç unurmuyor 😂
Duygusal hassasiyet de olabilir ama bence evliliğin yükünü daha çok kadın sırtlandığı için. Sonrasında kıymet biliyor.
O yüzden diyorum ki iyi erkeğin kıymetini ancak kötü erkekle yaşamış kadın bilir 😂
İstisnalar var ama genel kaide bu djjdj
Bu çok doğru ve güzel bir düşünce efenim 😀
Böyle düşünen ve bu düşünceyi hayata geçiren erkeklerin sayısı artar umarım ve tüm hak eden hemcinslerim mutlu olur🙏
Bu bayaa iyi bir yorum oldu 🤩
Beyninize sağlık efenim 🥳🙏
Peygamber efendimiz bile dul kadınla evlenmişken onlar kim oluyor
Vaay bu çok iyi cevap 🤩
Eline, zihnine sağlık 🙏
Elbette mutlu bir aile kurabilirler! ❤️ Önemli olan iki tarafın birbirine gerçekten değer vermesi ve saygı duyması. Boşanmış olmak ya da hiç evlenmemiş olmak, mutluluğun önünde bir engel değil. Toplumsal baskılar ise maalesef hâlâ var, özellikle kadınlar üzerinde. Ama her iki taraf da çevreden etkilenmeden, birbirine bağlı bir şekilde davranabilirse çok güzel bir ilişki kurulabilir. Çevremde bunun örneklerini gördüm ve gerçekten birlikte çok mutlu olduklarını gözlemledim. İki insanın kalbinin uyumu, geçmişlerinden daha önemli bence. 🌟✨
Cevap
50Cevap
Net bir cevabım yok, sadece fikir ve düşünce olarak cevaplamam gerekirse bence zordur ama mümkündür.
Zorluğuda şu yönde bana göre; bir taraf evlilikte o her şeyin ilki heyecanını yaşarken diğerine sıradan gelip yapılan ilkler aslında sadece tekrarlanma ve hatırlama gibi olur..
Yani beraber her şeyin tadına ilk kez varmak varken bir tarafın tadına önceden varması beni düşündürürdü.. Ama dediğim gibi bunların hepsi kör bi düşünce, derinine inmeden yüzeysel baktığımda çünki böyle bir olayla karşılaşmadım ve kimseyide tanımıyorum çevremde 🙃
Amaaaaa neden olmasın?😌
Dejavu oldum bu cevabı okurken. Muhtemelen daha önce bu konuda birileri aynı şeyleri söyledi 😀
Yeterince duygu yoğunluğu olursa ilk deneyimlerin üzerinden tankla geçebilir diyorum ben de 🤣
Öyle mii? Yani çok özgün bi düşünce değildir tabi ki 😀 ama aklıma ilk o geldi…
Aslında şimdi bakınca kişinin önceki evliliğine ne yaşayıp ne hissettiğinede bakılmalı öyle değil mi Sofistik hanım’cım?🙃
Yani önceki evliliğinde dediğin gibi duygu ve his açısından yeterince tatmin olmamışsa ikinci evliliğinde bu daha bilinçli olduğu için tankla ezer geçer kabul ediyorum 😌😂
Ahaha kesinlikle 😂
İyi geceler Monroe 💖🫠
İyi gecelerrrrr 💖😇
Var amcam boşanmış ve 1 kizi olan biriyle evlenmiş. Be kendimi bildim bileli çok mutlular.. Baba tarafında böyle şeyler sıkıntı olmaz bizde.. Hemen kucaklarlar.. baba tarafım bu dünyadan değil.. Bir örnek babamın aileden hiç bir miras hakkı yok. Hepsini yedi bitirdi üstüne voeclzr dq odetti.. Babaannem in evi satıldı beni çağırdılar gittim bqnq pay vermeye kalktılar dedim yok babam yedi.. O babanla bizim aramızda. Biz babanın hakkını sqnq vericez sqnq ne dediler... En küçük halamın evi yoktu ona ev aldılar felqn hiç böyle sqbah kuşağı ailesi değiller.. İyilikleri insanı kuskuya düşürüyor :))
Ahaha hayatta hep iyilik sebepli kuşkular olsa keşke 😂
Hayatta hep iyilik kuşku oluşturmasa keşke.. Hangisi acı bilemedim :))
İnsan doğası gereği kuşku duyar bir şeylerden. Her kuşkunun sonu iyiliğe çıksın diyelim 😀
Boşanmış, 1 kızı olan bir erkekle ilk evliliğini yapan bir kız arkadaş var. Dışarıdan mutlu görünüyorlar. Evlilik herkese göre değil. Boşanmış biri neden tekrar evlilik düşünür ve nasıl ikna, motive olur ben onu anlamıyorum. Evlilik gibi bağlayıcı bir sözleşme olmadan da insanlar bir arada yaşayabilmeli diye düşünüyorum. Doğada sevgi var aşk var ama evlilik yapay bir durum. Birlikte çocuk yapmaya karar verince hukuki sorunlar olmaması adına evlilik mantıklı olabilir ama onun dışında iki tarafı da kısıtlayan mantıksız bir sözleşmeye dönüşebilir.
Evlilik değil aile tanımını kullandım bu yüzden. Çünkü ben de aynı şekilde düşünüyorum.
Hatta doğrudan yuva kurmak ifadesini kullanacaktım. Algoritma bazen alakasız etiketlere atabiliyor soruyu diye aile'de karar kıldım 😀
Haklısınız otomatik olarak kategori belirlediği için kelime seçimleri konusunda sizin gibi dikkatli olmak gerekiyor. 👍
🙏
Kadın boşanmış adam hiç evlenmemis olunca toplum çok fazla yargı dağıtıyor. Erkek boşanmış olsa normal ama kadına sanki bir günah işlemiş gözüyle bakıyorlar. Çevremde daha çok boşanmış adam ve hiç evlenmemis kadın örnekleri var. Ama bu Demek değil ki boşanmış kadın evlenmemiş erkekle evlenince mutlu olmaz. Olabilir belki de
Hepsi o Havva ile Adem yüzünden 🤣
Uzaktan da olsa örnekler var.
Burada önemli olan kişinin çevresinde, toplumda bıraktığı intiba çok önemli. Bu en büyük sermaye oluyor.
Boşanmış olsanırda saygınlığını, güzel ahlakınız bütün tabuları yıkıyor.
Genelde boşanmış olan bir erkek çocuklarını almıyor ya da yaşlarından dolayı annelerinde kalıyor.
Açıkçası ben kızım ve oğluma bırakmadım ve aldım. Çok şükür evlatlarımla beraber çok mutluyum.
Helal olsun size 🙏
Tamamen bilinç ile alakalı olduğuna inanıyorum ben bunun çiçeğim... Evlilik deyince insanın aklına ilk gelen sevgi, aşk vs olsa da önemli olan evlilik bilincinde olmak... Eğer taraflardan biri bu bilince sahip değilse denge o kadar şaşıyor ki iki tarafın şirazesinin kaymasına sebep oluyor bu...
Evlilik bilincine ve birlikte yaşayabilecek tutkuya, sevgiye sahip iki insanın zaten bu durumu gözünün bile görmeyeceğine inanıyorum...
Günaydın bebeğim 🥰
Evlilik denilince en en en iyisi olsun isteniyor. Boşanmış kişilere de bu sebeple kusurlu gözüyle bakılıyor bir grup insanımsı tarafından 🙃
O bir grup insanımsı evlilik değil genel olarak bir bilince sahip değiller de ondan çiçeğim 😌😂
Günaydın 😘💖
Ahaha yirim yirim 🫢😘
Fofkvlbş 😘😘
Daha çok dış etmenler evet. İşin içinde kadının çocukları varsa sorun bir tık daha büyüyebilir. Dış sesleri duymamayı başarmanız gerekir. Zor iş. Karımın ikinci kocasıyım benim ilk evliliğin. Onun 2 tane oğlu var. Evlenmeye ilk karar verdiğimde bir halam elalemin * sen mi bakacaksın dedi. Bende ona benim paramı sen mi veriyorsun ben kendi paramla istediğime bakarım kapa çeneni dedim. Bir daha ses eden olmadı.
Pisman oldun mu peki hiç?
Bu arada mutluluğunuz daim olsun 🙏
Karımın dırdırı ve kavga ederken katlanılamayacak sözleri dışında bir şikayetim yok. Yani çocukları ya da ailemden gelen tepkiler beni etkilemiyor.
Kesinlikle olabilir. Boşanmış olmak, geçmişte yaşanmış bir deneyimdir; bu kişinin gelecekte mutlu olamayacağı anlamına gelmez. Önemli olan, geçmişten ders almak, hataları tekrarlamamak ve yeni ilişkiye açık, olgun bir şekilde yaklaşmaktır. Hiç evlenmemiş biriyle de boşanmış biriyle de mutlu, sağlıklı bir aile kurulabilir; yeter ki karşılıklı saygı, sevgi ve iletişim olsun. Geçmiş, geleceği belirlemez; iki kişi nasıl yürüdüğüne bağlı her şey.
Bunlar çok doğru tespitler. Elinize sağlık 🙏
Rica ederim
Evet kurabilir.
İş yerinde muhasebeci bir abla vardı. Düşünce olarak Çok olgun ve iyi kalpli biriydi... Kocası onu 2 çocukla beraber bir başına bırakıp gitmişti.
Kendisi hem çalışıyor hemde bakıcı tutup çocuklarına bakıyordu. Ben çalışmayı bıraktıktan sonra. Aradan 1 sene geçmişti 4 gün önce bi haber aldım çok mutlu oldum. Yeniden evlenmiş. Sorunu görünce hatırladım.
Umarım mutlulardır.
Umarım mutlulardır 🙏
Cevap için teşekkürler Psi bey 😇
Bundan sonra böyle. Artık nazik bir kuzenin var Psi 😀
Kabalık yaptığımı düşünürsen uyarmaktan çekinme e mi? 😀
Çıkarmadım ki öylesine dedim 😀
Olsun değişiklik iyidir 🤩
Boşanmanın cinsiyeti olmaz. İlla ki cinsiyet durumu girecekse içine KADIN hakkında nifak tohumları ekmek yerine arkasından ; önüne gül bahçeleri serilmesi gerekir. İnsanlar boşanabilir , ayrılabilir , sevebilir , bir zaman sonra da sevmeyebilir. Bu doğaldır. Hayatınızın hiçbir anında HİÇBİR insanı daima %100 sevmeyeceksiniz maalesef ki. Eskisi gibi hissedemediğiniz anlar , kişiler olacaktır ; Tıpkı o anların ilk zamanları gibi bunlar da olacaktır. Normal yani...
Güzel düşünüyorsun. Umarım hayat karşına bu düşünceleri hak edenleri çıkarır 🙏
Rica ederimmm
Boşanmış erkek ve kadinla evlenilmez eğer madeni haloniz bekar ise cunki evlilik bir kişinin tüm algı , duygu durumunu değiştirir. Karakteri i ve kişiliğinde sonsuuz kadar asla aynı kisi bile olamazsınız bu sebeple daha bu travmaları yaşamamışlar sadece kedbi gibi bekarlarla evlenmeli. Ben doğru bulmiyirum ayrılmış insanlarin tecrübesiz insanlarla hayat birleştirmesi ne. Bu bekar olan için büyük bir kayıp olur
Belki olumlu yönde oldu bu değişim ama tercih meselesi tabi 😀🙏
Kadınlar devamlı bir degisim icindeler mesela soy isimleri evleri falan filan ancak erkek kişilik karakter olarak değişmez. O halde buna gkre seçim yapın bir kasin su gibidir bulunduğu kaba ölüyüm sağlar ama erkek öyle değil. bosanmis erkek ciddi problemler yoksa birakilmazdi
Evet kurabilir elbette.
Kişinin daha önce evlenmiş olması, onu eksik ya da yetersiz yapmaz hatta yaşanmışlıklar, insanı daha anlayışlı ve olgun kılabilir…
Aslında bu çiftlerin bakış açısına da bağlı, eğer geçmişe değil, birlikte kurmak istenen geleceğe odaklanırlarsa bu söylediğim şey mümkündür.
Çok haklısın 🤩
Eline sağlık çok güzel ifade etmişsin 🙏

Öyle gercekten.
Dünya hali
Bu arkadaş kim? 😂
Tanistirayim Bir insan peki siz?
Ben de hiç kimse, memnun oldum 🤝
Bak ondan milyarlarca var, benden hiç yok 🙃
Nadir olan kiymetli olur fakat kiymeti de veren insandir.
Olabilir 😀

O zaman durum böyle
Yaa 🤣🤣

Konuyu degistirme hizim xD
Ben bunun çok örneklerini gördüm ve gayette mutlu oluyorlar. Ama dediğin gibi kadın söz konusu olunca milletin dar zihniyeti ortaya çıkıyor. Ama sevgi hepsini yeniyor.
Gerçek bir sevgi gerçek bir güç veriyor insana çünkü. Sorunların üstesinden gelen sevgi değil de, o sevgiyle donanmış çiftler aslında 🤩
Bakış açınıza bağlı, eğer aşık olursanız evlenin. Boşanmış ne fark eder, hem yatakta hem ayakta hem dışarda mutlu mesut olacaksınız çok tınlamayın.
Ne kadar da regüle bir bakış açısı 😀
Ömür biter evet.
Bu coğrafyada bu genlerle zor ama bakıcaz 😀
Yapım gereği hemen hemen her şeyi araştırıp gözlemlerim zaten 🙃
Gözlemciyim sadece. Avlamıyorum kimseyi 😀
Var kadinin kucuk cocugu da vardi adam zengin ve ailenin tek çocuğu idi ailesi istememis ama evlendiler ailesini karsisina almis diye duymustum
Mutlu olurlar umarım.
Boşanmış kadına bozuk gözüyle baktıkları için maalesef kadın nolursa olsjn mutli olamıyor o baskayi az da olsa hisssedebilir. Hele çocuk varsa daha zor diye düşünüyorum.
Zor değil aslında. İnsanlar zorlaştırıyor her şeyi..
Benim etrafımda bir kaç tane örnek var hepside çok mutlu şuanlar.
Genelde durum şöyle oluyor. Kadın ya şiddet gördüğü için ya da aldatıldığı için boşanıyor. Evlenmeyen erkekde genelde yaş almış olgunlaşmış oluyor. Bir birlerine ilaç oluyorlar işte. 😂 Hepsi böyle olur mu tabiki hayır ama en azından belli bir yaştan sonra insanın karakteride ne olduğuda belli olur. Değişme ihtimali pek az buda bir avantaj diye düşünüyorum sofiş 😂
Hepsi de çok mutlu şuanlar demek 😂
Şeytan ayrıntıda gizlidir efenim 😂
Peekii
Evet kurabilir çünkü önemli olan geçmiş değil iki kişinin birbirini anlaması saygı duyması ve sevmesidir
Kesinlikle.
herkesin kendi gönlü ve tercihi öznel ya. çevremde boşanmış erkekle evlenen tanıdığım da, boşanmış çocuklu kadınla evlenen tanıdığım da var. her ikisi de çok mutlular. tanıyıp, anlaşıldıysa bu gibi şeylerin bir önemi yok.
Hep mutlu olsunlar 🙏
Evet tabii ki kurabilir... Önemli olan duyguların ve hislerin bir olması... Birbirini anlamak, anlaşabilmek...
Bence de canımcım 😇
Neden olmasın ki ama çocuk varsa iki üç defa detaylı düşün adam he kabul eder evlendikten sonra zulmeder
Kendim için sormadım soruyu, genel sordum ama cevap için teşekkürler 🙏
Tabi ki çok çok detaylı düşünmek lazım çocuklar olunca..
Evet kadınlar olarak özellikle kız çocuğuna dikkat etmeliyiz çünkü ola ki evlendigin kişi ona tecavüz bile edebilir
İnsan olmayı beceremeyenden her halt beklenir. Bu kendi ailesinden de çıkabiliyor insanın 🤷♀️
Kurabilir evet çevremde örneklerini goruyorum ama agirliklinolatak boşanan erkek oluyo evlenmemiş taraf da kadin oluyo.
Tam tersi kadın boşanmış olsa nasıl olur sence?
Ataerkilliğin kimseyi mutlu etmediği ortada oysa ki 🙃
Yoo gelenek ve göreneklere körü körüne bağlı olan da çok. Bunların çoğunluğu da kadın maalesef.
Kac kadın oğlunun boşanmış bir kadınla evlenmesine sessiz kalır?
İşte mevzu yine geliyor kadınlarda bitiyor 🤷♀️
O anne öyle bir sahipleniyor ki oğlunu onun farklı bir birey olduğunu bile unutuyor çoğu zaman 🙃
Ahaha kesinlikle 😂
2 kişi birbirini seviyorsa güçlü bir bağ varsa gerisi teferruat.
Sevgi her şeyin üstesinden gelir diyorsunuz yani?
Sadece sevgi deği bunun yanında dışarı ve 3. şahıslara kulaklarınızı kapatmanız gerek bu şekilde herşeyin üstesinden gelinir.
Benim bir arkadaşım 2 çocuklu bir kadınla evlendi herkes karşı çıktı onun ilk evliliği aradan yıllar geçti hala evliler dışarıdan gayet huzurlu görünüyorlar.
Doğrudur efenim 🙏
adamın gözlerinin güzelliği
Ben evlenirim yeterki sevgi saygı olsun. Ama boşanma nedenide önemli.
Nasıl bir boşanma nedeni olursa evlenmezsin mesela?
Ayı sevimli çıkmış 😂
Anladım.
ben illaki hic evlenmemis kisiyi yipratacak seyler olacagini dusunuyorum ya bence cok zor
Evlenmiş ayrılmış insanlar da yipranabilir. Hani onlar da insan ya 😀
onlarin yipranmayacagina dair bir ifade belirtmedim. kastettigim sey uyumsuz olacaklariydi
Bunun örnekleri var. Mutlu olunabilir kimsenin fikrini umursamayın bence hayatınıza bakın
Çok haklısın ama insanız. Aynı noktadan üst üste alınan darbeler ciddi hasara neden olur 🙃
Orası öyle tabi hayırlısı artık
Boşanmış olan eğer kadınsa, erkek bunu hep başına kakar. Erkeğin ailesi de sorun çıkarır
Genelde böyle oluyor evet 🙃
Kurulabilir tabiki ama soruda dedigin gibi olur genelde
Bu düzen de böyle sürüp gidiyor işte 🙃
Hangi duzen 😅
Şu erkeklerin sadece erkek olduğu için her konuda her alanda ayrıcalıklı olduğu, iğrenç, kokuşmuş, çağ dışı dicem de taş devri şu ortamdan daha yaşanılası olabilirdi 😂
Noldu yine ya evde uzaniyorum ben bi sey yapmadim 😅😀
Ahaha 🤣🤣
Diğerleri icin ozur dilerim 😅😛
Toplumun böyle şeyleri aşması gerekiyor artık o kadar önemsiz bir konu ki aslında
O kadar haklısın ki Liliş hepsini dövelim sjhg
Hayat onları incitmiş 😂
Açıkçası ablamın ikinci evliliği hiç evlenmemiş biri ile oldu.
Kadına " İkinci el eşya" muamelesi yapmayan biri olursa neden olmasın...
Bu doğru.
Yaşım 45'e yaklaşıyor hiç evlenmedim evlenip ayrılmış bir kadınla evlenir miydim diye sordum kendime cidden çok zor ama bu işler nasip meselesi Büyük konuşmamak lazım. Sen peki?
Gerçekten her konuda uyumlu olduğumuza emin olursam 10 çocuğu olsa bile umurumda olmayabilir 😀
Hım anladım
Sen evli misin peki
Yok henüz o kadar sabırlı birini bulamadım sjhg
😆😆
36 doğru mu senin
maalesef doğru. Yaş da kemale erdi 🤣
Tatlış bir milfsin sen desene 😆😆
Öğretmen misin sen
Her an acılaşabilirim şansını zorlama bence 😂
Zarif bir kadın ol lütfen
Giyiminle
Tavrını
Ruhunla
Zarif ama dişi bir kadın hem de 😝
Olacak mısın
Kurabilir fakat boşanmış biri kadın ise çocuğunun olmaması gerekir.
Neden peki?
Çocuk olursa kadın her erkeği eski eşiyle kıyaslar durur ve sürekli eskileri taze tutar ve yaşar.
Bunu da her fırsatta ilişkideki adama yansıtır.
Bu senaryoyu çok sefer yaşadım.
Ve hep aynı şekilde ilerliyor.
Karnım tok bu yalanlara.
Ahaha ne yalanı beyfendi 😂
Nasıl bir ön yargı bu böyle?
Belki ilk eşi hiç babalık yapmadı ve kadın bu yüzden "üvey baba olsa senden iyi olur "diyerek ayrıldı.
Boşanmış biri hiç evlenmemiş biriyle sağlıklı iletişim, anlayış ve sevgi temelli bir ilişki kurarsa mutlu bir aile oluşturabilir...
Cocuk yoksa olur ama eski eşin oldugu yerde yaşamayın.
Ülkede ciddi bir eski eş sorunu yaşanıyor malum.
Bu da doğru 🤷♀️
Öyle gercekten
Ülke gündeminde ne yazık ki
her gün bir kadın cinayeti yasanıyor
Ayrılırken bile insan olmayı beceremiyor insanlar
Boşanmış birisi çocuk yoksa tabikide en doğal hakkını kullanmalı ama eski eşlerin kişilikleride çok önemli Birde hep söylerim kadınlar sosyal medya hesabı kullanırken güvenlik nedeniyle eski eşin akraba arkadas ya da her hangi bir tanıdıgını takip etmemeli İsterse akrabası olsun Nerde oldugu kimle oldugu bilinmemeli Ve Hesaplar dışarıya kapalı olmalı Aynı şehirde olunmamalı.
Çok haklısın. Tüm bunlar güvenlik açığı oluşturuyor. Nispet yapayım derken canlarından olabiliyorlar maalesef..
Bu yaştan sonra evlilik kararı alırsam başka seçeneğim yok sanki. Yaşı bana uygun bekar kadın yokki 😂 illaki evlenip ayrılmış olacaktır.
Kesinlikle kurabilir. Geçmiş önemli ama asıl mesele iki insanın şu anki haliyle ne kadar anlaştığı. Saygı, anlayış varsa evlilik bir kez olmuş, hiç olmamış fark etmez.
Bence de. Cevap için teşekkürler 😇🙏
kurabilir tabi ki benim en yakın arkadaşım öyle yaptı mesela.
Umarım hep mutlu olurlar 🙏
Ömürleri güzel olsun 🍀
iki bekar kuramayabiliyor onu biliyorum, bir boşanmış ve bir bekarım kuramaması için sebep yok
2 bekar niye kuramıyor ki?
Yani bana göre hiç evlenmemiş biriyle birliktelik yaşayıp sonra evlenmek daha mantıklı geliyor
arkadasım evlendi annesi karsı çıktı kızı vardı kadının fatma vardı akraba oglu 40 yasındaydı oglu dul al kız alamıyorsan dedım çıldırdı
Kuranların bizzat gördüm
Adam çocuklu idi, birde kendi yaptı.
çevre faktörü çok önemli haklısın. ben evlilik yaşamış ve boşanmış birine yaptığı hatalardan ders alan tecrübeli biri olarak bakıyorum ama bi başkası dul bu karı açık kapı kesin bişeyler yaşarım bununla diye bakıyor.
Ve bunların ikisi de insan kategorisine giriyor 🤷♀️
merhaba 40 yaşındayım bekarım hiç evlenmedim, düşünüyorum.
Bu bilgilendirici cevap için teşekkürler 😀
mantıken bir problem görmüyorum ama günümüze göre bakarsak çok sağlıklı olmayacaktır
Haydi gel seninle çevremize örnek olalım bebeğem 😏
Değişir. Ama kadın bir bebek verince dünyalar onun olsa da kendimi eski diyor. Kadınlar bitiş ama Erkek 7 24 aktif benim çevrem öyle
Neden boşanmis bu önemli bir konu
Bu çok doğru.
Açıklasana bunu emmizı. Ne demek bu? Ben bekarım mesela. Dul 43 yaşında birisini buldum. Bir çocuk var. Ben 35 deyim
Boşanmış kadın mı boşanmış erkek mi
Boşanmış kadın diyelim 😀
Yok o başka soru konusu olsun 😂
İstisnadır maalesef olmıyor pek
Neden olmuyor sence?
Toplumun kadına bakışı. Erkek özgürdür ama kadın el değmemiş olsun ister sadece kendine ait.
Adiler 😀
Kesinlikle
Zaten el değmemiş ler evlenenler genelde mıtsuzdur. Mesele el değmemiş olmaları değil aslında kendine uygunluğunu bakmayıp el değmemiş olmasını önemsemeleri.
Çocuğu yoksa olabilir.
Kurabilir neden kurmasın
Evet kurabilir etrafımda böyle bir çift
Neden olmasın
Kurabilir çok var öyle tanıdığım
Çocuk yoksa sorun olmaz
Çok var evet kurulabiliyor
Kuranlar var neden olmasın
Şansı yaver giderse olabilir
Olur niye olmasın mutlu olur tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?