MANTIKLI İNSANLAR YAZSIN LÜTFEN?

İki seneye yakındır ilişkim var ben 22 yaşındayım erkek arkadaşım 33 yaşına girecek aramızda ciddi hiçbir şey olmadı sürekli benim baskımla ne zaman Evleneceğiz ne zaman Evleneceğiz hep erteliyor iki ay sonra üç ay sonra yani iki sene oldu ilişkimiz zar zor benim en son ayrılığa getirdiğim kavgada erkek arkadaşım kendi annesini ablalarına getirdi bize tanışmaya ama hepsinin sürat beş karış zorla geldikleri belliydiben ameliyat oldum hiç kimse bana bir geçmiş olsun bile demedi sanki hiç birbirimizi görmemişiz gibi şimdi nişan olsun istiyorum sonuçta nişanı biz karşılayacağız maddi bir problem olamaz demek ki manevi bir problemi var ki erkek arkadaşım sürekli erteliyor nasıl olsa bizimkiler yeni geldi tanışmaya falan çok acele ediyorsun diyor ama acele etmesi gereken kişi aslında o onun yaşı geçiyor ve benim yaşım daha erken onun acele etmesi gerekiyor. Onlar erzurumlu biz Muş luyuz yani Kürtleri de sevmiyormus ailesi rüyamda öyle gördüm siz Kürtsünüz sen açıksın istemiyoruz falan ailesini istemediğini düşünüyorum sizce ne yapmalıyım erkek arkadaşım da çok rahat davranıyor ama benim ailem o kadar rahat değil
MANTIKLI İNSANLAR YAZSIN LÜTFEN?