Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. evli biri bi başkası ile görüşmesi o kişinin eşinden soğuduğuna işaret eder. nedenlerini öğrenmelisin. günümüzde ilişkileri erkekler bitiremiyor. çünkü eşi fedakar ve iyi bi insan olsa bile ondan soğuduğunda üzüleceğini düşünerek ayrılamıyor erkekler.. evet onu aldatıp biri ile görüşünce üzüleceğini değil de kendi kararını açıklamaktan çekiniyorlar.. bunlar harbi katıksız ma*llar.. fakat diğer taraftan eğer biri ile yeniden aşkı hissedebilirsem neden olmasın o zaman ayrılırım kafasına gelmesi tetikleyici unsur olacak erkek için. siz kadınlar gibi değiller erkekler.. işte bu noktada sizin evli kişi ile görüşmeye sınır çizmeniz ve kendiniz ile ilgili değil karşı tarafın beklentileri ile ilgili şeyleri öğrenip mesafe koymanız gerekli. ben mi o mu bi karar ver ayrıl gel demeniz gerekli.
01 Yorumla
Soran5 ayEşinden ayrılmaz o evlilik hayatını o düzeni seviyor eşini de sevdiğini söylemişti bilmiyorum neden ben diyorum alışılmışlıgn dışına çıkmak falan demişti
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayEvliler baskasının ilgisini sever heyecan arar ama seks olduktsn sonra hevesi gecer. Aldatan evli erkek yalan ustasıdır kandırır sende zaten inanmak istersin inanma. Uzak dur. Ahlak bekçiliğine takmışsınız. Tabiki oda lazım. Yarın sende evlensen cok sevsen cocukların olsa ce kocan cıtır bi kızla ilişki yaşasa öğrensen ne hissedersin? Uzak dur yapma, sevgisi falan yalan. Yataga atacak sonrada nasıl değişecek sana karsı göreceksin. Sebde kullanılmışlığın, baska kadının vebaline girmenin, esas kadın olamayıp basit kadın muamelesi görmenin apırlığı altında ezileceksin. Yapma.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Muhtemelen konu cinsellikle ilgilidir. Ancak bizim burada yorum yapmamız zor. Yaklaşımı, konuşmaları, imaları, hepsi bir belirtidir. Ama, duygusal boşluktaki bir erkek fazla temas etmemeye gayret eder. Kendisini yanlış anlamaman için. Sana olan bakışları bile kendisini ele verir. Eğer cinsel açlık varsa, belli etmemeye çalışarak seni süzer. Bacaklarına, memelerine, kalçana, dudaklarına bakar. Bunlardan bazılarını bakışlarında yakalamış olman gerekir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence ikisi de olabilir. İnsan bazen duygusal boşlukta kaldığı için bir ilgi arıyor, bazen de tamamen anlık bir fiziksel çekim oluyor. Ama hangisi olursa olsun, evlilik içinde başka biriyle iletişim kurmak zaten bir şeylerin eksik ya da yanlış gittiğini gösterir. Kimse durduk yere başka birine yönelmez... tabiki yaptığın şeyin yanlış olduğunu belirmeme bile gerek yok.. savunulacak bir yanı yok
11 Yorumla
Soran5 ayBende Herşeyin farkındayım ama bazen insan düşüyor gerçekten
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar gerçekten zorlayıcı ve karmaşık olabiliyor. İlişkide bir şeyler yolunda gitmiyorsa, bazen insanlar dışarıda bir arayışa girebiliyor. İlgi eksikliği mi, yoksa fiziksel bir çekim mi olduğu, kişiye ve ilişki dinamiklerine bağlı. Ama asıl önemli olan, bu davranışın altında yatan sebepleri anlamak. Eğer yaşamında böyle bir şey deneyimliyorsan, duygularını iyice tart ve dürüst olmayı seç. Peki sence duygusal bağ mı daha etkili oluyor bu tarz durumlarda?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 5 aykaraktersizliktir. kullanıp atar. evli biri sevemez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
5 ayİlgidir başka açıklaması yok gadası
01 Yorumla
Soran5 ayCinsellik mi beğeni mi anlamıyorum
Gizli Üye(30-35)5 ayEvli adam evindeki karısına ilgi gösterir. Sen zaten ceptesin çünkü evli adamla görüşüyorsun. Boşan desen diyemezsin çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz. Boşan dedin diye boşanan senden hevesini alınca bir başka kadınla olur bu defa seni boşar. Yani uzun lafın kısası yaşın geçmeden evlenebileceğin bir erkek bul ve ciddi ilişki kur. İleride yaşadığın vakit kaybı için kafanı duvarlara vurma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var olan ilişkisine bağlı bu sonuç.
Eğer
İlişkisi çok kötü ve yeteri değer görmüyorsa,
Ona değer verenin yanına gider
Eğer cinsel sorunları varsa
Fiziksele gider05 Yorumla
Soran5 ayBunu nasıl anlarım
Soran5 ayGörüyorum hep , aynı iş yerindeyiz sabahları 5 dk falan görüyorum dokunur falan güler şaka yapar bana
Soran5 ayBilmiyorum 🤷♀️ bazen farklı bazen farklı davranıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
5 ayİlgi ve seks aynı kategoride olabilir kendinee bazı sorular sormalisin bu soruların cevaplari sadece cinsel ihtiyacını gidermek mi yoksa gerçekten bu adamla olmak mı istiyorsun anlayabilirsin
00 Yorumla Bu gayet normal. şu an ile bunu yapan en az 6 kişi biliyorum. İnsan duygularına bazen engel koyamıyor
02 Yorumla
Soran5 aySexs mi her şey
5 ayİnşallah evlendiğinde en mutlu gününde eşin başkası ile aldatır bunu öğrenir ve bu acıyı çekersin 😍🥰
06 Yorumla
Soran5 ayEvliyim ben yaşadım onu da
- 5 ay
Bunun için üzgünüm erkekler kötü hak ediyorlar her şeyi
Soran5 ayBilmeden yargılamayın bazı şeyleri ben hayatta çok şeyler yaşadım o yüzden bu yaptığım doğru değil biliyorum ne yaparsa yapsın ayrılıp hayatıma bakmam lazım. Ama ayrılamayınca da insan kendini değerli görmek istiyor
- 5 ay
İkinci kadın olmak zordur daha büyük zorluklar yaşarsın aşık olursan seversen bunun için üzülüyorum
Soran5 ayBiliyorum aşık olsamda değişien bişey olmayacak o beni sevsin aşk olsun ilgilensin isterim ama oda imkansız galiba
- 5 ay
O zaman neden devam ediyorsun ki ayrılmıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
5 ayAhlâk polisiyim.
Aileyi yıkan sizin ve partneriniz olan hergelelere güzel bir sopa atılması lazım.
Öyle böyle değil, ölmek istiyorum artık diye canı yanana kadar!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
5 ayNe bilelim kimi ilgi istiyor kimi seks. Ama genelde ilgiden kaynaklı kocası ilgisizse bu yola başvuruyor
02 Yorumla
Soran5 ayErkek evliyse kadını ilgisiz olduğu için mi bu yola girdi
- 5 ay
Yok erkek tamamen azginliktan
Gizli Üye(18-24)5 ayAynı duruma düştüm heves ediyorlar sonra eşlerine dönüyorlar. Eşleri ile kavga ediyorlar.. O boşlukta bizden faydanalıp full ilgi gösterip aşıkmuş gibi davranıyorlar
08 Yorumla
Soran5 ayBana öyle yapmadı sana aşığım demedi eşimle sorunum var demedi sadece etkilendim dedi o kadar
Cevap sahibi5 aySen aşık mısn ve yaşlarınuz kaç adamın çocuğu var mı
Soran5 ayVar 28 ben 38 o bilmiyorum aşık mıyım onunla mutluyum
Cevap sahibi5 ayBenimki ile de yaş farkı çoktu ama ikimizin durmu farklı bana karısını sevdiğini söyleseydi onunla olmazdım
Soran5 aySevmiyorum desede yalan çünkü
Cevap sahibi5 ayBazen inandıracak kadar profesyonel oluyorlar manipüle edildim zaten bilseydim olmazdım. Sabaha kadar konuşuyorduk dolayısıyla inandım herhalde karısı ile ilişkisi olsaydı yakalanırdı dedim
Soran5 ayBizde durum o değil ya bana o kadar ilgi falan yok yani konuşmalar bile işle ilgili günlük hayatla ilgili
Gizli Üye(30-35)5 aySenin açından mi onun acisindan mi soruyorsun ilgi mi yoksa cinsellik mi diye anlayamadim kimse kimsenin yasadigini bilemez yargılayan yadirganlari boş ver
07 Yorumla
Soran5 ayOnun açısından soruyorum
Cevap sahibi5 ayNe sıklıkla görüşmeler oluyor sana davranışı yaklasimi nasıl seks harici ilgi var mı hediye supriz maddi destek oluyor mu sadece onun icin mi aruyor yazıyor bulusalim diyor her bulusmada ona mi indirgiyor durumu en başından biliyor muydun bunu
Soran5 ayBana yazsana. Burdan anlatmam uzun olur
Cevap sahibi5 ayTamam da girdiğinde geldim de
Cevap sahibi5 ayGirmiyor musun buraya
Soran5 ayGeldim
Cevap sahibi5 ayBende geldim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
5 ayEvli biriyim görüşürsen sadece seks olur. İkinci biri ile aşk yaşamam
04 Yorumla
Soran5 ayAşk değil hoşlantı falan olmaz mı
- 5 ay
Hoşlantı gelip geçici mutlaka olur ama bir yerde biter
Soran5 ayAşk olma ihtimali yok mu
- 5 ay
Ben olmam başkası olabilir bence bu bir heves
5 aySen onun sana olan ilgisini seviyorsun o monotonlaşan seks hayatına renk getirmeni seviyor hepsi bu
08 Yorumla
Soran5 ayBana ilgisi var mı bilmiyorum işte
- 5 ay
Olmasa birlikte olmazsın diye düşünüyorum sonuçta insan her önüne gelenle birlikte olmuyor
Soran5 ayBen ilk defa böyle bişeyii içine düştüm benim ilgim var onun var mı emin değilim
- 5 ay
Sana nasıl davranıyor mutlu etmeye çalışıyor mu vakit ayırıyor mu
Soran5 ayAyırmaya çalışıyorum diyor elimden geleni yapıyorum diyor , ben şey demiştim bazı şeyler çabalaman lazım dedim. cok tedirgin oluyor biri görürse öğrenilirse diye , ama ben galiba fazlasını istiyorum göremiyorum gün içinde görme şansım yok akşamları da eşi oluyor ayırmıyor galiba fazla gelirse 1 saat falan durul gidiyor
- 5 ay
Dediğim gibi senin ona ilgin var ve oda sana ilgi duyuyor ama kimsenin görmesini de iste istemiyor cinsel açlığını gidermek için seninle birlikte olmaya devam ediyor
- 5 ay
Kendini karşının yerine koy biri eşinle birlikte olsa hoşuna gider mi
Soran5 ayBunu ben yaşadım merak etme , eşimle de evliyim hala niye Boşanmadın deme öyle kolay değil bazı şeyler
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen mutlu oluyorsan oda senin mutluluğunda faydalanıyor.
09 Yorumla
Soran5 aySexs mi hepsi
Soran5 ayBilmiyorum işte ne oluyor
Soran5 aySevdiğim çikolatayı alır başka da bişey almadı daha bana kahve yapmıştı normalde kimseye yapmadım demişti
Soran5 aySevgisi var mı demedim ilgi belgeni hoşlantı var mı diyorum sevdiğini sanmıyorum
Soran5 ayTakip ettim
Yani her ikisi de olabilir ancak ikincisi daha ağırlıklı
01 Yorumla
Soran5 ayNasıl anlarım
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
5 ayAslında bu soru kişinin kendinde saklı karşı taraftan ne bekliyor ilgi mi yoksa cinsellik mi?
06 Yorumla
Soran5 ayİlgi göstersin istiyorum
- 5 ay
İyi rol yapan biri de olabilir cinsellik yaşadıktan sonra seni terk edebilirde
Soran5 ayYaşadık etmedi bende öyle sanıyordum ama bağı kopmadı
- 5 ay
O zaman neden sorguluyorsun
Soran5 ayCinsellik içinse ben bunu kabul edemem kendimi aptal gibi hissetmek istemiyorum
- 5 ay
Yaşamışsın zaten
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçinde yaşayamadığın bir arayış vardır. Bu genelde cinsellik olur ve diğer kadına eşinden daha iyi davranır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yani genelde öyle ama evliliğinde ne eksikse onun için görüşüyordur daha çok
02 Yorumla
Soran5 ayEvliliğim güzel falan demişti hep
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Evliler genelde fiziksel görüşür evliliğinde ilişkisi iyi gitmiyordur
01 Yorumla
Soran5 ayher şey Sexs mi duygusuz olur mu
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. senin için neyi önemli dayi? alla alla manyak msınız normalleştırmeyin mk , sonra esra erola çıkıyorsunuz.
01 YorumlaHer ikisinde olur eşi güzel değilse ya da cinsel likde soğuksa olur
016 Yorumla
Soran5 aySexs konusu geçiyor
Soran5 ayHiç öyle demedi ama yanındayken kendimi zor frenliyorum kanımı kaynatıyorsun derdi
Soran5 ayEvet
Soran5 ayVar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayEksik gördüğü ya da nefsinin arzusudur. Normal degil
00 Yorumla Aradığını bulamama, ilgi alaka şefkat sevgi eksikligide olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
5 aySadece sevismek için bulusuyorsunuz ama sen hala seni seviyor saniyorsun olan bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayMerhaba, kişilik özelliklerine göre değişir. Olgun ve ilişkiler konusunda tecrübeli bir adamım, istersen detaylı konuşabiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen de iş yerindeki evli arkadaşımla konuşuyorum 1 haftadır
02 Yorumla
Soran5 ayİlgi mi Sexs mi amac
Cevap sahibi5 ayşu an hiçbir amacım yok öylesine vakit geçiriyoruz.
Gizli Üye(25-29)5 ayAjlak bekçiliği yapmasınlar diyor kendisi ahlaksızlık yapıyor bir de se*i düşünüyor, tabi millet ahlaksız ya hepsi aynı aynen... 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEşinle ilgili en çok hangi durum seni rahatsız ediyor ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayŞimdi bende evliyim asla da saklamam ama sana yazmam senin için ne anlama geliyor
00 Yorumla
5 ayNe için ne sıklıkta ve nasıl bir ortamda görüştükleri önemli
011 Yorumla
Soran5 ayİş ortamı genelde dışarda görüşmedik onun evinde görüştük bide
- 5 ay
Özelin istersen yaz özelden profesyonel yardım edeyim. Şu görünen cinsellik gibi duruyor * ayrıntılar değişitirir durumu
Soran5 ayTamam
Soran5 ayTakip attım yaz
- 5 ay
burada xper yetmiyor başka platformdan istersen olabilir yoksa 3 xperi beklemem gerekmiş üzgünüm
Soran5 ayMesaj yerini açıyorum yazabilirsin belki
- 5 ay
Denedim olmadı telegram varsa ordan yazayım
Soran5 ayAd yaz
- 5 ay
Çaçaça
Soran5 ayÇıkmadı hiç
- 5 ay
@caglayandd
5 ayTabikide öncelik ilgi özelliklerde erkeler için geçerli bı durum
06 Yorumla- 5 ay
Sen gorusuyormusun
Soran5 ayEvet
- 5 ay
Peki nasıl gidiyor
Soran5 ayBilmiyorum ilgisiz Sexs olır mu
- 5 ay
Ben sana başımdan geçeni anlatsam
Soran5 ayAnlat
5 aySadece s3ks olabilir s3ks biterse aşkıda bitecektir
00 Yorumla
5 ayİlgi muhtaçlıkla başlar ve nihayi sınuç fiziksel devam eder sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayİlgli de olabilir fiziksel de ilgli eksikligi yaşıyordur değersiz hissediyordur konuşabilir ama sonra fizikiye donusedebilir
03 Yorumla
Soran5 aySexs olunca ilgisi geçer mi
Cevap sahibi5 ayGecer tabiki ne sanıyorsun sen asik olup senin icin yuvasını dagitacagini mi kızım heyecan aramayın ya gidin adam akilli iliski yapin gecmisine dönüp baktığında utanirsin kendindeb
Soran5 ayAyrılsın demiyorum zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
5 ayTavırlarından çözersin zaten
18 Yorumla
Soran5 ayBilmiyorum emin olamıyorum
- 5 ay
Biraz zaman geçince anlarsın zaten
Soran5 ay3 aydır görüşüyoruz nasıl anlarım bilmiyorum işte anlasam bu kadar kafama takmam ya da öyleymiş derim geri çekilirim
- 5 ay
Ne kadar yakınlaşmanız oldu?
Soran5 ayCinsellik yaşadık
- 5 ay
Sürekli görüştüğünüzde konu oraya gidiyorsa seni idare edip duygusal olarak , cinsellik için beraber okuyordur
Soran5 ayEvet genelde öyle oluyor kendi de demişti zor geliyorum çok zamanım olmuyor değerlendirelim derdi
Soran5 ayYazarmısn istek attım
5 ayKullanacak seni sonrada atacak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEğer bu ihtiyacın goderilmiuorsa öncelik sekstir ama bunun yanında ilgide gelir zamanla
08 Yorumla
Soran5 ayİlgi ne zaman gelir 3 aydır beraberiz
Cevap sahibi5 ayGelmiştir belkide
Soran5 ayNasıl anlayacağım bilmiyorum işte
Cevap sahibi5 ayHissedersin zamanla
Soran5 ayHissetmiyorum ilgim var ki geliyorum konuşuyorum seninle diyor
Cevap sahibi5 ayYani bak o da doğru
Soran5 ayBu bana saçma bi cevap geliyor
Cevap sahibi5 ayNeden
Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Hangi taraf ağır basıyorsa sebep odur
07 Yorumla
Soran5 ayBunu tam bilmiyorum işte
Soran5 ayNasıl yani cinsellikte durum nasıl olur
Soran5 ayAnlamıyorum işte nasıl olacak
Soran5 ayİstek attım
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onun seks senin ilgi olabilir tabi
02 Yorumla
Soran5 ayGenelde öyle galiba
5 ayİlgi.. evli olan kadın mı erkek mi
08 Yorumla
Soran5 ayBende evliyim oda evli
- 5 ay
Ahlak bekçiliği yapmıyorum ama değmez.. birbirinizin hayatını mahvedersiniz sadece..
Soran5 ayUzak kalmaya çalıştım olmadı işte
- 5 ay
Anlıyorum seni hemde çok iyi.. uzak kalmak için kendini zorlamanı da anlıyorum ama uzak kalmaktan daha fazla yapmalısınız.. mesela ona çıkan bütün yolları kapatmak gibi
Soran5 ayAynı yerde çalışıyoruz
- 5 ay
Senin için eşinden ayrılmayacak, sadece cinsel ilişki için seni istiyor bunu bil
Soran5 ayAyrılsın istemiyorum
- 5 ay
O zaman en çok acıyı sen çekersin..
- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
5 ayKadın için ilgi
Erkek için fizik02 Yorumla
Soran5 ayDeğişmez kural galiba
- 5 ay
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsellik içindir belkide eşi yetmiyordur
03 Yorumla
Soran5 ayCinsellik ilgisiz olur mu
Soran5 ayNasıl anlarım ilgisini
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayYapiyormusun o onemli.
00 Yorumla
5 ayEee herkesin kendi karakteri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Direk seks için başka yok şu bu hikaye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. İlgi manyaklığı diyelim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Nedir bilemem ama sağlıklı olmadığı kesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Neden görüşüyorsun onunla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayBüyük ihtimalle sadece cinsellik.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. İkisine de bakarım bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayOunun ıcın cınsel snn ıcın hoslantı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayBunu görüşen bilir ki
00 Yorumla
5 ayİlgi değil farklı heyecan arıyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayhepsi bir aradadır kadınsa
00 Yorumla
5 ayseks tabiki. Başka bir şey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
5 ayCinsellik için ve duygusal boşluk da olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok net cevap: s. eks
00 YorumlaNe amaçla hörüştüğüne göre değişir.
00 Yorumla
5 ayfiziksel yani cinsel amaçlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aykuzum*plk ya da şere*fsizlik
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası