örneğin; yağmur yağarken ceketinizi bize verdiğiniz zaman ya da yolculukta ellerimizi tutmanız veya ee çiçekle karşılanmak ( çok hoş ) ❤️🔥 ( uzun zamandır böyle ilişki de bulunmadım : ( ) bu bizi tutkulu bir sevişmeden daha mutlu edebilir erkeklerse yatakta ateşli sürekli istekli işveli cilveli, arzulayan kızlarla mutlu oluyor
SİZDE BÖYLE DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? YOKSA BAŞKA ŞEKİLDE Mİ?
SİZDE BÖYLE DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? YOKSA BAŞKA ŞEKİLDE Mİ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır duygusal ilgiye muhtacım
Kadininruhen tatmin et zaten hersyiyle seninle olur ama erkek duygulari genelde cinsellige yenik dustugu icin maalesef oyle
Körü körüne aşık olan kadınları anlamıyorum başlayan ilişkinin biteceğini göze alarak hareket etmeli iki taraf dünyanın sonu değil hatta körü körüne aşık olanlar genelde takıntılı bence psikolojik olarak da rahatsızdır tedavi olması gerekir bence ilişki içindeyken belli bir sınır da bir şeyler yaşanabilir ama kimse kimseye varıyla yokuyla ben seninim veya sen benimsin kafasında olmamalı
Zaten bu hayatta evlide olsan bekardan olsan kendinden baska kimseye sinirsiz deger vermiceksin hep binyerde bi bosluk birakicaksin
Boşlukta demiyorum sadece farkında olmak lazım
Bazen insan o farkindaligi goremez oyuzden o bosluk olmali
fiziksel ilgiye doydum son 1.5 yıldır duygusal ilgi istiyorum bence kadın erkek ayırmaya gerek yok
Ne gibi
seven birisi işte aşkım desin kafi
Hastalandığın zaman sana çorba yapması veya dertlerini paylaştığın biri haline gelmesi mutlu eder mi seni?
hayır öyle anne gibi olur tabii eğer ben de babalık yaparsam yani işleri ortak sırtlarsak ever mutlu eder ama sadece o veren taraf olursa o zaman anne çocuk ilişkisine döner ilişki olmaz
Duygusaldan kastın ne
yani bana yakın olsun her cümlesinde içten aşkım diyebilsin beni anlasın
Aynısını düşünüyorum genellikle ilişkilerde bu karşılıklı şekilde aynı dediğin gibi karşılanır
Her ne kadar duygusal ilgiye ihtiyaç duymadıklarını söyleselerde onlarda insan duygusal ilgi onlarada gerekiyor sonra vahşileşiyorlar
Evet evet çok güzel bir söz ve çok doğru
Çoğu zaman değişkenlik gösterir ama dediğin doğru
Hakeden biri olsa yaparım mutlu ederim onu
İki cinsi de genellememek lazım.
Öyle öyle tespitte yanılma payı yoktur istisnai durumlar kısmen olabilir
Teşbihte hata olmaz, tesbitte olabilir.
Niye genellememeyim?
Hayatına giren erkeklerden, yaşadığın ilişkilerden dolayı böyle düşünüyorsun. Yeterince ilgili ve romantik erkekle tanışmamış, yeterince tutkulu bir sevişme yaşamamışsın.
Jenerasyon farkı da olabilir, çevrende bu tarz ilişkiler çoğunlukta da olabilir.
Sadece bir cins, bir toplum, bir meslek grubu vs. genellenemez.
Kadın dövize erkeğin gerçek ilgiye ihtiyacı var
Yo ben anlayışa
Doğru tespit
Evet
Kadın maddi ilgiye erkek fiziksel ilgiye