Kız arkadaşımın erkek arkadaşı?

Kız arkadaşımın erkek arkadaşı ortaokuldan bu çoçul ile instagramdan postlaşıyorlar, twitterdan birbirlerine cevap veriyolar eskilere indiğimde çocuğa beyaz kalp atmış, wpden konuşuyorlar ve şansa yakaladım ki pinteresten bile konuşmuşlar yakın tarihte çoçuk dövme yaptırcakmış buna sormuş o muhabbet bende rahatsız olduğumu defalarca dile getirdim benim rahatsız olduğumu söyle yazmasın diye söylemem öyle ayıp olur dedi ben söylerim diyincede olmaz dedi. Sonra çıkarıp engellemesini istedim baya bi kavga ettik haksızmıyım sizce ilk ilişkim ve kız arkadaşım bile yok ben böyle şeyler yapmıyorum ondan öyle beklerim erkekler içinde arkadaşın olsun olabilir fakat çok samimi olma diyorum dinlemiyor mezuniyette bir sürü kız var çoğunun sevgilisi var onca kızın arasından benimki bi çocukla tanışmış ve bana 2 3 defa tanıştığını söyledi o çoçuk istek atar dedim ve atmış. İyice soğudum, geçmişte bana bahsetmedim şeylerde vardı erkeklerle alakalı onları şansa yakalayınca sen sormadın ki ondan anlatmadım diyor sizce ne yapmayalım?

Kız arkadaşımın erkek arkadaşı?