Erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı?

Çok iyi giden yüzyüze bir ilişkim var fakat erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşından cidden yılmış durumdayım. 2 yıldır sevgiliyiz ve ondan öncesine dayanan da uzun bir arkadaşlığımız var. Kız arkadaşı da eskiden beri en yakın arkadaşlarından. Fakat bir dönem sevgilimin ondan hoşlanma durumları olmuş. Benden bunları hiç saklamadı ve ona bir şeyler hissetmediğini ilişkiye başlarken birçok kez dile getirdi. Arkadaş grupları ortak olduğu için bir araya gelmek zorundaydılar. Açıkçası başlarda ön yargım yoktu. Fakat kızla tanıştıktan sonra bütün fikrim değişti. Gerçekten aşırı yılışık davranıyor. Sürekli eski konuları aralarında geçen eski mesajları anlatıp duruyor. Kendini ilgi odağı yapmayı seven biri ve şu an arkadaş grubundaki herkesle iyi anlaştığım için bana garezi olduğunu düşünüyorum. Erkek arkadaşıma bunu anlattığımda ve görüşmemesini istediğimde anlayışla karşıladı. Tavırlarına dikkat edeceğini ve arasına mesafe koyacağını söyledi. Gerçekten de yaptı bu konuşa bir şey demiyorum elinden geldiğince kızı takmıyor. Fakat dediğim gibi arkadaş grupları ortak olduğu için de komple hayatından çıkartamıyor. Kız gerçekten yüzsüz biri cevap almamasına rağmen yazmaya veya post atmaya devam ediyor. Bu olay da gerçekten beni sinirlendiriyor. Bu yüzden sürekli erkek arkadaşıma patlıyorum. Bu kızdan cidden kurtulmak istiyorum. Açık açık konuşayım dedim kız ile ama sevgilim ayıp olacağını söylüyor (Kıza özel değil genel olarak insanlara karşı böyle davranır). Elimden başka bir şey gelmiyor. Erkek arkadaşımın aldatmayacağını biliyorum veya ona olan tavırlarının yakın olmadığının farkındayım. Tek başına da kızla asla görüşmüyor ama biraz doyumsuzluk gibi gözükecek ama komple hayatından çıkarmasını istiyorum. Tavsiyelere açığım
Erkek arkadaşımın yakın kız arkadaşı?