Erkek arkadaşımın en yakın kız arkadaşı?

Erkek arkadaşımın ilk zamanlar yakın kız arkadaşı vardı hatta onları sevgili sanıyordum yorumlarda kalpler canımlar vardı ben hayatına girdikten sonra görüşmemeye başladı 2.5 yıl hiç görüşmediler ve bende kıza gıcık oluyorum haliyle :) ilişkinin başlarında kızı tanımadan ağır laflar ettim ve kavga ettik 2 yıl geçtikten sonra yazın konusu açıldı ve buluşmak istediğini söyledi bende ilk benimle görüştür bir göreyim şu kızı sonra baktın bende severim kızı dedim o da önce ben buluşayım hala dostmuyuz değilmiyiz öğreneyim sonra seni görüştürürüm dedi iyi dedim ama 1 yıla yakın yine görüşmedi sonra birgün ansızın ben kız arkadaşımla buluşucam dedi gitti kavga ettik dedim eee beni ne zaman buluşturacaksın dedim o da dediki seni görüştürmicem sen ilişkinin başlarında o kıza böyle böyle demiştin o kızın suratına nasıl bakacaksın hadi baktın benim yüzüme nasıl bakıcaksına döndü ama ondan öncede önce ben buluşayım diyordu onunla buluşacak diye gitmiş traş olmuş kızın ayağına gitti ve geri geldi şu an aramız iyi ama ben bu durumu atlatamıyorum görüşmeyede devam edeceğim diyor

Erkek arkadaşımın en yakın kız arkadaşı?