Erkek arkadaşın en yakın kız arkadaşı?

Sevgilimin üniversite hazırlıktan beri en yakın kız arkadaşı var biliyorum ve için temiz kardeş gibiler ve onun sınav haftası diye onu rahat bıraktım iyi geçsin istiyorum sınavları perşembe günü bitiyor bu haftaki sınavları ve perşembe akşamı görüşme kararı almıştık bir şarkıcının ücretsiz konseri vardı ve ona gideriz dedim kıza haksızlık yapacağını düşündüğü için kız da gelsin dedi bunun farkındayım ama gerçekten en saf tarafından bakıyorum ve konuşurken de bu aklıma gelmedi. Geçende konuştuğumuzda yanlış bir söylemde bulundum ama bunun yanlışlığının ben de farkındaydım ve daha fazla bu konuyu uzatmak istememiştim artık kız konusu bitsin istiyordum. Bugünkü konser mevzusunda o da gelsin dedi ilk sessiz kaldım sonra zaten seninle iki konsere gideceğiz kız üzerime gelir mi ne tarzında bir şey dedi o da gelsin dedi kızın gelmesine bile okeydim ama bu dediğini aşamadım gerçekten sıkıldım bu mevzudan ben kız ile kuma mıyım ne bu eşit davranma durumu anlamıyorum neden eşit tutuluyoruz gerçekten ayırdında değilim ve bunu belirttiğim zaman ortamı bozan kişi ilan edilmekten de bıktım. Gerçekten sürekli bana ortamı mahveden kişi olarak bakılmasından sıkıldım gerçekten. Gerçeğin ne olduğunu bilmesem kendime bunu yüzlerce kere tekrarlamasam öyle düşüneceğim. Yine bu düşünceye girdim acaba ona da beni çağıralım vicdanını hissediyor mudur çünkü ben onların buluşmasına hiç gitmedim hep o geldi benim buluşmalarıma, bunları düşündürtmesine ve bana böyle hissettirmesine çok kırgınım
Erkek arkadaşın en yakın kız arkadaşı?