Kız arkadaşımın erkek arkadaşı olabilir mi?

merhaba arkadaşlar 9 aydır birlikte olduğum bir ilişkim var. ilişkinin başında kız arkadaşım erkek arkadaşlarından bahsetmişti ancak daha yeni tanışığımız için rahatsız olabileceğimi açıkça dile getirememiştim zaman içerisinde oldukça rahatsızlık duymaya başladım ve bunu ona dile getirdiğimde hayatından kimseyi çıkartamayacağını söylemişti. zamanla o da benim kız arkadaşımdan rahatsız olmaya başladı ve karşılıklı bir şekilde bu iki insanı hayatımızdan çıkardık. benim hayatımda hiç kız arkadaşım kalmadı fakat sevgilimin hayatında hala 2 erkek arkadaşı daha var, hatta bir tanesi hayatından çıkardığı arkadaşıyla arkadaş. haliyle ben diğer 2 arkadaşından da rahatsızlık duymaya başladım, bunu yine düzgün bir dille dile getirdiğimde hayatından daha fazla kimseyi çıkarmak istemediğini söyledi. işin ilginç yanı hayatından çıkardığı çocukla diğer ikisine göre daha samimilerdi. şimdi hal böyle olunca adama sormazlar mı madem o çocuğu neden hayatından çıkardın üstelik diğerlerine göre daha samimi olmana rağmen, madem onu çıkarabiliyorsun bunları niye çıkaramıyorsun diye. yanıt olarakta o zamanlar ilişkimizin devam etmesini istemiştim geleceği olabilecek bir ilişki olarak görmüştüm ve bunu karşılıklı yapmıştık, şu an hayatımdan kimseyi çıkarmak istemiyorum o insanlar senden önce de varlardı cevabını aldım. ben bu cevaba fazlasıyla kuruldum. tercihine saygı duyarım zorlayamam ancak o insanlar senden önce varlardı ne demektir yaw. kız arkadaşımı da gerçekten seviyorum bu zamana kadarda bir çok zorluğu beraber atlattık. ondan ayrılmak son isteyeceğim şey, onu kaybetmek istemem fakat bu konu da beni çok rahatsız ediyor. ondan ayrılmak benim için son çare olarak düşünerekten bana tavsiyede bulunabilir misiniz?

Kız arkadaşımın erkek arkadaşı olabilir mi?