Bence olmamalı, kıskanırım yapamam yani.
Siz ne düşünüyosunuz?
Siz ne düşünüyosunuz?
Benim en yakın arkadaşımla sevgilim arkadaş oldular zamanla arkadaşlıkları benim ilişkimden daha çok olay olmaya başladı. Arkadaşımdan şüphem yok sevgilimden şüphem yok ama erkeksin ve kıskanıyorsun babamın oğlu olsa sınırı olacak baktım konuştukları zaman konuşmalarını dahi okumama izin vermiyorlar. Bende gittim yakın arkadşımı uyardım bir güzel yapma dedim kıskanıyorum dedim sevgilimede kes sesini dedim olay kapanmıştır ;)
Sonra ne oldu?
Ne mi oldu iki senelik bir ilişkim var ve mutluyuz çünkü birbirimizin sırdaşı olduk kimse yok ne benim lüzumsuz kız aradaşlarım var ne onun erkek arkadaşları birbirimize odaklı yaşıyoruz :D çoğu zaman hem cinslerimi dahi ekiyorum :D Bu hayat onunla güzel :D
İnş bizde başarabiliriz :)
inşallah :D
Tabi canım evden de çıkmasın insan değil ki o.
hatta hiç arkadaşı olmasın dimi.
Farklı şeylerden bahsediyoruz kardeşim
Ama hak veriyorum, zamanla bu fikirlerin değişir yavaş yavaş henüz gençsin olmamasını istemen gayet normal.
Aynen bende sana hak veriyorum daha olgunlaşacak fikirleri
olabılır. ustelık gayet normal. senden once o arkadasları vardı ve senden sonrada olucak. aynı sey senın ıcınde gecerlı ıste okulda konustugun kız arkadasların yok mu? hem her ıkı gruptada '' ınsan'' olup ınsanı degerlerle yaklasanlarla hem hos vakıt gecırılebılır hemde, karsılıklı cop catabılırsınız : ))
kısaca sacmalama tabııkı olmalı.
Bende karşıyım çünkü hiç bir kız ve erkek birbirini kardeş gibi göremez
Aynen mutlaka birisi patlak veirr
Tabikide her ikinizinde arkadaşı olmamalı.
Cevap
6Cevap
Kimisi demiş yok özguvensizlik vs alakası yok arkadaşlar. Seven kıskanır kıskanan sever. Hayvan terimi ile anlatmak gerekirse. Domuz çok eşli bir hayvandır kimin kim olduğunu önemsemeksizin çiftleşirler. İnsan oğluda öyle. Arkadaşı olsun olmasın demiyoruz çok yılışık samimi kişiler olmasın zaten varsa ya kız size layık değildir ya da aldatıyorsunuzdur. Kafanızda da çok kurmayın kafayı yersiniz. Yanii kısacası domuz gibi çok eşli kimin kim olduğu bir ilişki olsun istemiyorsanız kıskanırsın korur kollarsın ister eski kafalı diyenler olsun ister ters ters bakıp yazanlar konuşanlar olsun. Sen yaptığından emin isen, sevgiline yalakalık kardeşim yapıldığını gördüysen patlat bitane ama kız içinde birbirinizi öldürmeye kadar giderseniz de canım siz olursunuz. Kısacası domuz değil insanız. Kimseyi kimse ile paylaşmayın aleme güzel kardeşim olmayın. İyi geceler☺️
eğer karşıt cinsi ile birebir sesli konuşma yaparken bile hoşuna gidiyorsa ve bunu yüz mimiklerinde görüyorsanız bu sizin yetersiz olduğunuz sonuncunu çıkarır. eğer siz benimsemiş iseniz sevdiğiniz insanı sizden başka biri ile arkadaş olması sizin kendinizi yetersiz görmenizi sağlar. psikolojik olarak hep kafada kurmaya çalışırsınız. erkek olsun kadın olsun eğer hayatında ciddi birlikteliğiniz var ise karşıt cins ile sohbet etme veya arkadaşlık kurma istediğinde bulunumazsınız çünkü buna kalp müsade etmez. diyelim ki müsade ediyor o zaman kalpte bir yeri yok sizin için partnerinizin.
Yok daha neler sevgili olduk diye arkadaşlarından soyutlayacak değiliz heralde sevgilim olsaydı kız arkadaşları olmasına karışmazdım bile ben ona güvenip sevgili olduysam o da bana güvenmeli ve karışmamalı
Güvenle alakası yok başka erkekle ne işi var benim sevgilimin?
Her arkadaşlık kalıcı değildir. Hatta çoğu değildir.
Ayrıca neden ben gelip geçici olayım bende ciddi düşünüyorum.
kesinlikle bu durum güvenle alkalı değil, eğer sizin partneriniz sizinle bir an kötü durum yaşarsa ve bunu karşıt cinsi olan arkadaşına anlatır dertleşirse ve o erkek arkadaşı da senin gibi anlayışlı olmaz ona hak verir seni taca atarsa da aynı şekilde düşünmeye devam edermisin
Kiskancligi gec, o sevgili gercek sevgiliyse baska bir erkege ihtiyac duyurmayacak sekilde olmali, o kiz sevgilisiyle her seyi yapabilecek samimiyette olmali ki baskasina gerek kalmasin
Kiskanclik guvensizlikten ortaya cikar. Sen kiz arkadasina guvendikten sonra, kendine guvendikten sonra sorun olmaz. Ben mesela cok fazla kizla anlasamiyorum.
sevgilisi olan erkeğin kız arkadaşı olamaz, kızında erkek arkadaşı olamaz
tamamiylen karşıyım
Yani tabi karşılıklı sonuçta ikisininde olmayacak
Sevgili olan erkeğin kız arkadaşı olamaz, kızın da erkek arkadaşı. Kıskancım ben olmasın öyle şeyler...
benim sevgilim olacak kızın erkek kankası olacak he kafa gömerim ona :D
Adamsın :)
Olur ne var bunda erkeğinde kız arkadaşı olur ama mesafeyi koymak ve haddini bilmek şartıyla
Ateşle barut? Erkekle kızdan arkadaş olmaz, sonunda biri patlar
Herkesi kendiniz gibi görmeyin o zaman kimseyle görüştürme sonuçta ateşle barut çarşafa falanda sok ateşle barut birbirine bakmasın ;)
Erkeklerin genlerini/yapılarını bilmeden yorum yapıyosunuz
Vala kusura bakma ama sen arkadaşım dostum dediğin insana yan gözle bakıyorsan kendi bacınada öyle bakarsın
Bak yan gözle bakmak değil. Tamam arkadaşım dersin dostum kardeşim dersin ama çok samimiyet de uzun sürede boku çıkıyor bu yüzden ben sevgilim olmasa bile çok samimi olmuyorum. Ayrıca erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama arkadaştan kardeşe nasıl getirdin bilmiyorum ama öz kardeşin yıllarca önünde çıplak gezse bişey hissetmezsin, saçma salak şeyler söyleyerek seviyeyi düşürmeyin.
Sen arkadaşı olamaz diyerek yobazlıkta level atladın zaten tebrikler :D
Yobazlıksa yobazlık istemiyorum kardeşim. Tercihini yapar arkadaşlarını istiyosa ayrılırız gider ne bok yerse yer ;)
Aferin o zaman
ciddi birseyse görüştüğüm kişinin istediği gibi olur
Cok kiskanilcak bir durum olabilir kardes gibi gorebilirler ama kiskancliktan kavgalar olur kank
abartıya kaçmamak şartıyla bikaç tane yakın arkadaşı, dostu falan olabilir
Bence normal bir şey güven oldukdan sonra sorun yok bence
Olabilir neden olmasın ki?
Sonları hiç iyi bitmiyor cünkü
Ya arkadaşin sevgilinden daha yakisikliysa sevgilinin yerine koydunmu kendini mesela sevgilinin senden daha güzel arkadaşları var :)
Tamam empati yapınca fazla yakın olmadığı sürece olabilir
Estetik?
Olmasin ya ne gerek var hic sevmem :)
Benden yakisikliysa olmaz kanka
senden hoşlanmıyorsa olabilir bence :D
olmamalı:)
olmalı :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar