33 yaşına kadar bir kız tarafından sevilmemem kader mi yoksa kadere hazırlık mı?

Kafam çok karışık bir kız ile görüşmeyi çok istiyorum onunla yuva kurmayı mutlu bir aile kurmayı hep hayal ediyorum nasıl bir duygu bilmiyorum. Hep merak ediyorum dışarda görüyorum el ele tutuşan sarılan çiftleri nasıl bir duygu acaba bende çeşke yapabilsem ama yok işte olmuyor. İzlemekle yetiyoruz bu hayatı onlar yaşiyor sen uzaktan izleyip kafanı çeviriyorsun asla olmayacak bir şey için ağlamak doğru mu? Bilemiyorum ama benim gibi çok insan var bunun farkındayım görücü zaten bulamıyoruz, yakın çevrede düzgün kız yok, uzak mesafeden bulalım dedim onda daha kötüleri denk geldi. Yani bence kader benim tek başıma ölmemi istiyor çünkü tercih ettiğim karakter var olsa da başkası zaten çoktan kapmış oluyor ben ise onun evlendiğini karanlık ve soğuk bir bankta otururken öğreniyorum. Bu ilişki olayları bana göre değil ya onu anladım beni ben olduğum için seven kimse olmaz hiç bir kız özgüvensiz bir erkeği tercih etmez bu kaçınılmazdır.

33 yaşına kadar bir kız tarafından sevilmemem kader mi yoksa kadere hazırlık mı?