Aşk İlişkileri Bu yaştan sonra aşkı bulabilir miyim sizce neyi degistirmeliyim? Patterson Takip Et Xper 6 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu yaştan sonra istediğim gibi birini bulma şansım var mıdır? Yoksa böyle gelmis böyle gider mi? Güncellemeler+1 yıl Gunceldir Bu yaştan sonra aşkı bulabilir miyim sizce neyi degistirmeliyim? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yani belli de olmuyor benim kuzenim 40 kusurdu bir yil içinde adam evlenip ev alıp çocuk yaptı yani 0 12 Yorumla Patterson +1 yıl Masllah diyelim Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Maşallah evet Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hacca da gitti Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hacı aynı zaman da biz artık evlenmez diyorduk bak Yorumla Patterson +1 yıl Ne hacci be Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hac işte 😅 Yorumla Patterson +1 yıl Esi kapali mi Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yoo açık 😀 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Basi açık Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yani açık goyinmiyor ama Yorumla Patterson +1 yıl Allah bir yastikta kocatsin Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Amin Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bulursun tabiki millet atomu parçalıyor kız mı bulamıycan abi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Paran varsa şansin yaver gider yoksa ot geldin ot gidersin 😄 0 7 Yorumla Patterson +1 yıl Ne kadar bir para. Ben aylik 30 bin kazanıyorum bir de otomobilim var mesela. Yeter düzeyde miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatlarin katlarin yoksa 30 tl otomobilin bir ise yaramaz 🤣🤣🤣 Yorumla Patterson +1 yıl Yok kardesim ne yazıkki eldeki imkanlar bunlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çirkin şisko sıska olara öleceksin galiba 😄 Yorumla Patterson +1 yıl Siska mi hayatımda olmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şiskolar genelde kisa olur o anlamda dediydim 🤣 Yorumla Patterson +1 yıl Ha ben sıska anladim. Yok ya kisa sayilmam orta boy diyelim 1.8 falan Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Erkeklere güvenmediğim aşkı bulmam imkansız 0 5 Yorumla Patterson +1 yıl Neden guvenmiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi yalancı o yüzden Yorumla Patterson +1 yıl Alalalla. Ben böyle diyenlerde hep bi çapanoğlu ararim. Senin dış görünüşün nasil kumandan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dış görünüş ne alaka Yorumla Patterson +1 yıl Cok alaka kumandan cok alaka. Soruma cvp lütfen . Boy kilo söyle kafii Yorumla
mirandaa17 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Yaşla ilgisi yok 0 11 Yorumla Patterson +1 yıl Neyle ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz hanimefendi Yorumla mirandaa17 +1 yıl Arasan da bulunacak bir şey değil. Şans bence Yorumla Patterson +1 yıl Tabi sansi yaratan faktorler de var fizik tip karizma Yorumla mirandaa17 +1 yıl Yani evet ve karakter Yorumla Patterson +1 yıl Karakterin bi insani etkilediğini hiç düşünmüyorum. Gormedim de Yorumla mirandaa17 +1 yıl İlişkiyi yurutmen için lazım oluyor kullan bence😉 Yorumla Patterson +1 yıl Başlayamayan sey yürümez ki. Sadece karakterle hangi iliskiye başlayabilirsin Yorumla mirandaa17 +1 yıl Off sadece karakter demedim ya. Sen pek olgun birine benzemiyorsun işin çok zor. Bu yuzeysellikle kimseyi bulamazsin Yorumla Patterson +1 yıl Yo yeterince olgun ve bi o kadar da görmüş geçirmiş biriyim. Yaşam tecrübelerim bana bunlari gösteriyor desem. Yorumla mirandaa17 +1 yıl Sorduğun sorularin birinde 37 yaşından sonra capkin olabilir miyim diye sormuşsun, baya olgunsun belli. Sen aşk falan aramıyorsun. Yorumla Patterson +1 yıl Yo ben ask da arasam capkinlik da arasam karsi tarafta beni arayan biri olmadığı için hepsi aynı noktaya düşüyor. Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bulursun belki 0 5 Yorumla Patterson +1 yıl Pek umutlu bi cümle olmamis Yorumla aichaa +1 yıl Ben umutlu değilim de Yorumla Patterson +1 yıl 20 yaşındasın sisman degilsen umutlu ol Yorumla aichaa +1 yıl 48 kilo gjf Yorumla Patterson +1 yıl O zaman dewamkee kumandan. Yorumla
Samet1994444 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 29 yaşındayım bende bulamadım gerçek aşkı 0 2 Yorumla Patterson +1 yıl Daha yasin gemc Yorumla Samet1994444 +1 yıl Yani gencim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani belli de olmuyor benim kuzenim 40 kusurdu bir yil içinde adam evlenip ev alıp çocuk yaptı yani
Masllah diyelim
Maşallah evet
Hacca da gitti
Hacı aynı zaman da biz artık evlenmez diyorduk bak
Ne hacci be
Hac işte 😅
Esi kapali mi
Yoo açık 😀
Basi açık
Yani açık goyinmiyor ama
Allah bir yastikta kocatsin
Amin
Bulursun tabiki millet atomu parçalıyor kız mı bulamıycan abi
Paran varsa şansin yaver gider yoksa ot geldin ot gidersin 😄
Ne kadar bir para. Ben aylik 30 bin kazanıyorum bir de otomobilim var mesela. Yeter düzeyde miyim
Yatlarin katlarin yoksa 30 tl otomobilin bir ise yaramaz 🤣🤣🤣
Yok kardesim ne yazıkki eldeki imkanlar bunlar
Çirkin şisko sıska olara öleceksin galiba 😄
Siska mi hayatımda olmadim
Şiskolar genelde kisa olur o anlamda dediydim 🤣
Ha ben sıska anladim. Yok ya kisa sayilmam orta boy diyelim 1.8 falan
Erkeklere güvenmediğim aşkı bulmam imkansız
Neden guvenmiyorsun
Hepsi yalancı o yüzden
Alalalla. Ben böyle diyenlerde hep bi çapanoğlu ararim. Senin dış görünüşün nasil kumandan
Dış görünüş ne alaka
Cok alaka kumandan cok alaka. Soruma cvp lütfen . Boy kilo söyle kafii
Yaşla ilgisi yok
Neyle ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz hanimefendi
Arasan da bulunacak bir şey değil. Şans bence
Tabi sansi yaratan faktorler de var fizik tip karizma
Yani evet ve karakter
Karakterin bi insani etkilediğini hiç düşünmüyorum. Gormedim de
İlişkiyi yurutmen için lazım oluyor kullan bence😉
Başlayamayan sey yürümez ki. Sadece karakterle hangi iliskiye başlayabilirsin
Off sadece karakter demedim ya. Sen pek olgun birine benzemiyorsun işin çok zor. Bu yuzeysellikle kimseyi bulamazsin
Yo yeterince olgun ve bi o kadar da görmüş geçirmiş biriyim. Yaşam tecrübelerim bana bunlari gösteriyor desem.
Sorduğun sorularin birinde 37 yaşından sonra capkin olabilir miyim diye sormuşsun, baya olgunsun belli. Sen aşk falan aramıyorsun.
Yo ben ask da arasam capkinlik da arasam karsi tarafta beni arayan biri olmadığı için hepsi aynı noktaya düşüyor.
Bulursun belki
Pek umutlu bi cümle olmamis
Ben umutlu değilim de
20 yaşındasın sisman degilsen umutlu ol
48 kilo gjf
O zaman dewamkee kumandan.
29 yaşındayım bende bulamadım gerçek aşkı
Daha yasin gemc
Yani gencim
Askin yadi yok
Nesi var arkadaşım