Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bu cümle çok ağır geliyor insana ama tek başına gerçeğin tamamını anlatmıyor. “Kimse bana âşık olmadı” çoğu zaman “bana açık, güvenli ve tutarlı bir şekilde sevildiğimi hissetmedim” anlamına geliyor. Bu ikisi aynı şey değil. Bunun birkaç yaygın nedeni var ve bunlar senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Bazı insanlar daha kapalı, daha ciddi, daha seçici bir enerji taşır; bu da karşı tarafın adım atmasını zorlaştırır. Bazıları ise hep ulaşılmaz ya da “güçlü” görünmek zorunda kalmıştır, bu da insanların duygularını açmasını engeller. Bir başka neden de şudur: Sana ilgi duyanlar senin aradığın türde olmamış olabilir, bu yüzden zihnin onları hiç “âşık olan” kategorisine koymamıştır. Bir de acı ama dürüst bir taraf var: Herkes sevgi göstermeyi, risk almayı, bağlanmayı beceremiyor. Özellikle günümüzde insanlar hoşlanır ama kaçınır, ister ama adım atmaz. Bu seni seçilmemiş yapmaz; çoğu zaman karşı tarafın kapasitesizliğini gösterir. Şunu net söyleyeyim: Aşk, birinin sana yönelmesiyle değil, doğru kişinin doğru zamanda cesaret göstermesiyle olur. Bu henüz yaşanmadıysa, bu senin sevilmeye uygun olmadığını değil, hikâyenin henüz o noktaya gelmediğini gösterir. Ve evet, bu bekleyiş insanı çok yorar. Ama bu bir “kusur” değil, bir yalnızlık biçimi. Bu da değişebilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Birinin sana âşık olmamış olması, senin değersiz, yetersiz ya da eksik olduğun anlamına gelmez. Çoğu zaman bu durum, hayatın akışı, karşılaşmaların niteliği, senin kendini nasıl konumlandırdığın ve görünür olduğun alanlarla ilgilidir. Bazı insanlar çok sevilir ama hiç gerçekten “görülmez”. Bazıları ise sevilmeye çok layık olduğu hâlde, kendini geri çeker, mesafe koyar, duygusal olarak ulaşılmaz olur. Bu çoğu zaman bilinçli değildir; korunma biçimidir. “Sevilmezsem incinmem” diye öğrenilmiş bir savunma olabilir.
Bir başka gerçek de şu; Aşk her zaman yüksek sesle gelmez. Bazen biri seni beğenmiştir ama sen fark etmemişsindir, bazen sen hazır değilken biri gelmiştir, bazen de senin iç dünyan “beni gerçekten isteyen biri olmaz” inancıyla kapalıdır. İnsan, içten içe inanmadığı bir şeyi dışarıda da zor yaşar.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Erkeklerin aşık olabilmesi çokça vakit geçirmen gerekir. Erkek bir kadınla ne kadar çok yüz yüze vakit geçirirse o kadar çok bağlanır. Senin ilişkilerin daha çok kısa ve yüzeysel kaldıysa o yüzden aşık olan kimse olmamıştır. Hayatındaki insana şans tanımalı, vakit ayırmalısın canım.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bazen güçlü ya da mesafeli görünmek insanları geri çekiyor, bazen de sen farkında olmadan arkadaş modunda kalıyorsun. Yanlış ortamlarda olmak da çok etkili. Bu seninle ilgili bir eksiklik değil daha çok denk gelme meselesi
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, öncelikle içinde bulunduğun duygu durumunu gerçekten anlıyorum, bu his insanı çok yalnız hissettirebilir. Ama durumun aslında hiç de düşündüğün gibi olmayabilir. Belki de daha önce seni sevenler oldu ama bunu dile getirmediler ya da sen fark etmedin. Ayrıca hayatımızdaki aşk, kesinlikle bir zaman çizelgesiyle gelmek zorunda değil.
Belki biraz daha kendini keşfetmeye, enerjini yükseltmeye odaklanabilirsin. Eminim ki sen de hayatını renklendirecek, seni olduğun gibi sevecek o kişiye hazırlanmaktasın. Biraz sabır ve açık bir kalple bakarsan, aşk hiç ummadığın bir anda karşına çıkar! 💤🍂 Peki, aşkı nerede arıyorsun? Anlat bakalım. 💌00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Belkide sen çok sessizsindir , soguksundur ve bir erkek sana yaklaşmaya çekinmiş olabilir , sosyal ol ortamlarda bulun elbet biri aşık olur istediğin ilişkiyi yaşarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
3 ayÇünkü herşeyin bir vakti bir zamanı vardır. O zaman gelmeden ne yerinden yaprak kımıldar ne rüzgar eser
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayİlla birisinin aşık olmasına ihtiyacın mı var kendini sevmen yetmez mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
u 7 ayDaha dur bakalım yaşın henüz çok genç elbet birine aşık olursun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
m 3 ayDaha zamanı gelmemiş olabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 66,1b cevap paylaştı. Belki doğru kimse çıkmamıştır
00 Yorumla
8 ayBunun tek bir nedeni yok ve kesinlikle sende bir eksik var anlamına gelmiyor. Ben şöyle düşünüyorum: Bazen insanlar bize aşık olmuştur ama ya bunu göstermemiştir ya da biz o şekilde algılamamışızdır. Ayrıca aşk biraz da doğru zaman, doğru insan ve karşılıklı cesaret meselesi. Sen belki duygularını kolay açmayan, mesafeli görünen ya da güçlü duran biri olabilirsin; bu da bazı erkeklerin adım atmasını zorlaştırabiliyor. Bana göre bu 25 yılın kimse seni sevmediği değil, henüz gerçekten seninle aynı duygusal yerde olan biriyle karşılaşmadığın anlamına geliyor. Bu da geç kalmışlık değil, denk gelmemişlik.
00 Yorumla
7 ay25 yaşında olup sevgilin olmaması, senin değersiz ya da eksik olduğun anlamına gelmez Herkesin yolu zamanı farklı. Doğru kişinin ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmaz; bazen geç gelir ama sağlam gelir. Önemli olan yalnız olmamak değil yanlış biriyle olmak
00 Yorumlanereden biliyorsun olmadığını her aşık olan aşığım demez ya da sen anlamamışsındır olmamışta olabilirler olmaları da gerekmez
11 Yorumla
Soran8 ayTuhaf geldi insanlar liseden evleniyor bana aşık olan bile olmadı
Ponçik hanım iyi geceler mutlaka ilişkilerin olmuştur ama sen derinden seni sevmesini ve ilgilenmesini istiyorsun belli
14 Yorumla
Soran8 ayOlmadı ilişkim
Soran8 ayBiraz içime kapanığım evet
Her nasip vaktine esirdir sözü geldi aklıma. Yanlış insanın seni sevip yorması yıpranman... Doğru insan denk gelsin doğru zamanda
00 Yorumla
7 ayBelki siz insanların size yaklaşma düşüncelerini direk kesiyor olabilirsiniz. Eğer böyle yapmıyorsanız biri çıkacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayyaşantımız benzer karşı cins arkadaş ortamı az olan veya hiç olmayan kişilerin talibi de olmaz nerden mi biliyorum kendimden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
8 ayPeki nasıl birisisin konuşkan, arkadaş canlısı ve kendine güvenen birimisin, arkadaş çevren ya da sosyal min 1 işin var mı
00 Yorumla
8 ay2 ihtimal var..
1_cin alemi aşık oldu
2_ kısmetin kapalı..015 Yorumla
Soran8 ayBu cin mi inandırıcı mı gerçekten
Soran8 ayCin min
- 8 ay
yaa yok öyle bişey
- 8 ay
Bunu bilmek çok zordur aziz dostum
Soran8 ayBen korkarım öyle şeylerden ama insanların fark etmediği kızı cinler mi fark etmiş abes
- 8 ay
cin diye bişey yok kısmet diye bişeyde yok bunlar batıl inanç
- 8 ay
Allah ayeti kerimede buyuruyor ki ; onlar sizi “ONLARIN GÖRMEDİĞİ YERDEN GÖRÜYORLAR” siz de onları ahirette SİZİN ONLARI GÖREMEDİĞİ CİHETTEN ( boyuttan ) GÖRECEKSİNİZ…
Soran8 ayAbi korkutma
- 8 ay
Abin sana kurban göremezler ve dokunamazlar.. korkma..!
- 8 ay
soran kişi bilimsel olarak hiçbiri kanıtlanmadı
Soran8 ay@ruhhastası57 kuranda cinlerden çok bahsediliyor ama
Soran8 ayKismetimi kapatıyorlar görseler dokunsalar ne olur sanki
- 8 ay
yapay zekaya sor uzaylılar ruhlar falan filan bilim olarak hiçbiri kanıtlanmadı sadece kuranda inançlarda geçiyo o kadar
- 8 ay
Araya dahil plan arkadaş için konuşuyorum.. Çinler bizim göremediğimiz boyuttan bizi görüyorlar. Eğer Allah’ın izni olursa musallat olurlar, rahat ettirmezler, ses duyururlar, kimseyle birlikte olamazsın, ayırırlar, yalnız kalırsın. Bunları ayetlerle de açıklarım ama gidip araştırmanızı öneririm…
- 8 ay
bunların hepside bende var yalnızım hiç sevgilim olmadı onlar mı yapıyo yani bunu şimdi?
Boy kilo kaç ve güzelliğine 10 üzerinden kaç verirsin
02 Yorumla
Soran8 ay6 7 verebilirim
162 58
8 ayDemek ki kimse seni farketmiyor. Aşık olacak kadar değer bir yanın yok.
04 Yorumla
Soran8 ayOlabilir belki
- 8 ay
Hayattan zevk al. Yalnız bile olsan güneşin doğuşu, birinin sana aşık olmasından daha anlamlı olabilir. Hangisi daha iyi bilemezsin. Belki aşk daha kötü gelecek.
Soran8 ayŞu an içimi rahatlattın sağ ol sanki aşık olanlar çok mutlu da
- 8 ay
Aşk için iki tarafın da çabalaması ve inanması lazım. Çoğu aşk ya tek taraflı, ya aşk yok menfaat var. Bir laf vardı gerçek aşk milyonda bir olur diye. Doğru olabilir. Ben de pek görmedim , yani aksi doğru olsaydı bu kadar insan çıkıp da aşk falan palavra demezdi.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana da aşık olmadılar
Güzellikle ilgili olabilir04 Yorumla
Soran8 ayGüzelim bence
Soran8 aySoğuğum mesafeliyim de ama kimse konuşmuyor ki nasıl yüz vermiyorum diyeyim ki
- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
8 aySenin haberin olmamıştır bazılarında 1 gram bile cesaret yok
14 Yorumla- 8 ay
Uzun zamandır evliyim beyfendi, yok öyle korkularımız
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. çirkinlik, kötü huy, belki hiç dışarı çıkmadın tanışmadın erkeklerle, belki aşık olan olmuştur, belki hiç bir aşığına cevap vermedin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayBize oldular da ne oldu sanki? Çok da bir artısı yok boş ver
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
10 gübana da 23 yıldır bir kadın aşık olmadı boşveeer en özeli en güzeli olacaktır.
00 Yorumla Bilmiyorum ki istersen gel bir tanışalım arkadaş olalım sonrasına bakar konuşuruz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
5 ayBen de 31 senelik hayatımda kimse bana âşık olmadı. Ben de âşık olmadım.
00 Yorumla
6 ayBanada aşık olan olmadı
Ben size aşık olmayı isterim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
8 aykaç yaşındasın kş 🤔 ayroca aşk köşeden görüp vurulmak değil zaman geçirmen gerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çok mu güzelsin? Çok mu ciddi ve mesafeli? Çok mu secicisin? Çok mu çekingensin? Hangisisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı.
8 ayBunun cevabını sen vermen lazım. Biz seni tanımayız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayNasil olmustur da sana acilamamistir lise de felan olmamasi mumkul degil
00 Yorumla
1 aybence erkeklerin birinden hoşlanması için karşısındakiyle çok fazla vakit geçirmesi lazım ve çok yüz almaması lazım. Çünkü çok yüz verince yani her dediğini yapınca erkek bu sefer şımarıyo zaten o cepte diyo ve hislerini açığa çıkarmıyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Ben de 36 yaşındayım bu yaşıma kadar bana hiçbir kadın aşık olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayTiple ilgili ya bende 30 yaşındayken daha hiç hoşlanan kız olmadı
03 Yorumla
Soran8 ayTipim kötü değil olsa bu soruyu soracak kadar grizkali olmam herkes tipe bakoyor artık
Cevap sahibi8 ayEskiden de bayılıyordu. Yani karakter şu bu hikaye
Soran8 ayBiliyorum işte sorun tip değil diyordum
Gizli Üye(25-29)7 ayAşık olmamışlar değil de, sen belki o sinyalleri görmezden gelmişsindir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKendinden sorgulamalısın, cinsellik konuları açıyorlarsa bırak olmasın zaten.
00 YorumlaKoku vucut hattı kol kılı bile bazı insanlar için tiksindirici her şey etken ama bakımlı birazda sporla uğraşsan bi çok kişi bulursun bence
00 Yorumla
2 ayO hiçbir erkek dediğin kalabalıkta nice hiçbir erkek yer almıyor, bence aşık olan biri elbette çıkar, belki henüz seni görmemiştir
00 Yorumla
8 ayAşk zamanla olur doğru uyumlu olacağın kişiyle zamanla oluşur. Yanlış kişinin aşık olmasından iyidir
00 Yorumla
8 ayolmuştur ama kendinden uzaklaştırmışsındır ya da çok çirkinsindir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayAşk zamanla oluşan bir duygudur, demek ki yeterince maruz kalmamışlar.
00 Yorumla
1 ayTamısaydım bir sebep bulabilirdim kısa cevap ne bilim olum
00 Yorumla
5 ayİlla cikar biraz daha çevreni değiştir cikcana eminim
00 YorumlaSana sahip olamayacaklarını bildikleri için senin yanına kendilerini layık görmemişlerdir askım
00 Yorumla
7 ayBelki de olmuştur bilemezsin söylememiş olabilirler
00 Yorumla
7 ayÇok özel biri olduğun için aşık olmamıştr diye düşünüyorum şahsen
00 Yorumla
7 ayBelkide oldu belkide hoslanti oldu belkide iclerinden crush olarak goruyolar seni
00 YorumlaAşık olmadığını zannediyorsun büyük ihtimalle
00 Yorumla
8 ayFotoğrafın olsun en az 100 kişi yazar ama doğru kişiyi secenezsin
00 YorumlaZevkleri kötü o yüzden ayrıca onlarla konuşmamak konuşmaktan daha iyi en azından bi zararları olmaz
00 Yorumla25 yıldır doğru kişiyle konuşmadınız demek sizi bilmeyen biri nasıl aşık olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aşık olunacak bir yönünüzü görememişlerdir.
01 Yorumla
Soran8 ayBence de
Çünkü sen ter kokuyorsun
01 Yorumla
Soran8 ayYok
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
8 aynerde yaşıyosun?
02 Yorumla
Soran8 ayDünyada
- 8 ay
bende dünyadayım seni göremedim demek ki
8 aySenden haberleri yoktur
02 Yorumla
Soran8 ayDavet mi yollayım
- 8 ay
Yok sadece sabret
8 ayKriterlerin mi yüksek burnun mu havada?
012 Yorumla
Soran8 ayBurnum habada değil ama öyle sanıyoe bazıları
- 8 ay
Dışardan görünüş de önemli ama kriterlerin yüksek bence
Soran8 ayYüksekte bunu gelip sormadan kimse bilmez ki içimi mi okuyorlar bana hiç teklif eden olmadı 25 yıldır HİÇ
- 8 ay
Biz onu anlıyoruz işte nasıl diye sorma
Soran8 ayNasıl anlıyorsun hiç mi anlamayan yok bu nasıl süper zekalık
- 8 ay
Süper zeka olmaya gerek yok bunun için
Soran8 ayBiriyle konuşmadan nasık anlıyorsun gerçekten merak ettim düzeltebileceğim bi şeyse düzeltmek isterim
- 8 ay
Düzeltmen gereken şey kriterlerinin kaf dağı seviyesinde olmamasıdır. Mutluluk sana yoksa çok uzakta haberin olsun
Soran8 ayKriterlerimi bilmiyorsun işte bebimle konuşmadan nasıl anlıyorlar onu merak ettim
- 8 ay
İyi geceler:)
Soran8 ayİnatçı keçi
- 8 ay
Teşekkürler iltifatın için
5 aySeni hak etmeye layık degillermis
10 YorumlaDoğru kişinin duası tutmuş desene 😌
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. boş ver Sende yanlışlık yok
00 Yorumla
6 ayBakımlı değişmişsindir
01 Yorumla- 6 ay
Değilmişsindir*
6 ay25 yılda olmayan artık olacak gibide değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 ayDaha olur merak etme
00 Yorumla - Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne