tek dertleri sadece c***** lik yaşamaktı. Sevgiyle yaklaşan olmadı hiç. (23 yaşındayım)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Beni de hiç bir kadın sevmedi maalesef şimdiye kadar. seven çıkar bekleyin
Bence hiç çıkmayacak, hayir bakiyorum sevilen kişilere ne eksiğim var benim diye düşünüyorum artik
Seni tanımıyorum ve haliyle nasıl biri olduğunu da bilmiyorum, ama bence dışarıya ciddi bir izlenim vermediğin için olabilir.
Demekki cevren de bulunan kisilerin akli fikri cinsellikde ya da sende oyle bir izlenim uyandiriyor olabilirsin
Kendine aradinmi hiç sorunu yanlış adamalra bakmış olmayasin
En doğru görünen bile sevmedi sadece seviyor gibi numara yapıp işi oraya çekmeye çalıştı
Yanlış kişilerle tanışmışsın allah önüne düzgün birini çıkarır inşallah hocam
belki de yanlış erkeklerden doğru sevgi bekledin
Demekki sen cinsel dürtüleri coşturan bir yaklaşımda bulunmuşsun ki hepsi o yönde hareket etmiş 🤔
Merhabalar
Buradan zor bulursun
Yanlış insanlar ile iletişim kuruyorsun ondandir, biraz detaylı araştır.
Hicbir erkek sevmez. Azıcık çıkarına dokun ya da konuş gerçek yüzleri çıkıyor. Kibar olan bile neler yapıyor. Soğudum iyice
Bende soğudum. Hayır anlaniyorum ben karakter olarak gercekten iyi birisiyim. Sorun görünüş desem çok kilolu olan aman aman güzel olmayan kadınlar da seviliyor. Sanirim bir benim sevilecek yanim yok layık gorulmuyorum iliskiye..
Geçen gün birinle konuşuyordum reddettim diye neler yaptı. Ama korkak olduğu için inkar etti. Yani kimseye güven yok
Şimdi ki erkekler prenses olmuş.
Bende 25 yasindayim hayatimda bir kizla selamun aleykumum bile olmadi annem haric. Kizlarla en buyuk fiziksel olarak yakinlasmam sokakta yanimdan gecmeleri veya ilkokul lise donemlerinde yan siramda oturmus olmalaridir.
Cinsellik varsa sana göre sevgi yok. Peki neden?
Nasıl yaklaşmasını istiyorsun ki
Yanlis inşa Allah şans vermisin
yani kısmet bu işler. denicen
Doğru kişiyi bulamamissin semek
Denk gelmemiş demek ki
Hiç o duyguyu yaşamadın mı
Herkesin derdi farklı be dostum :D
en masum erkekte bile o düşünce var illaki
Herkeste hepimizde var benim demek istediğim konuyu ilk haftadan oraya getiren , seviyormuş gibi numara yapip sadece işini görmeye çalışan tipler
herkesin derdi o olmuş 2 ay sonra niyetini belli edende var yani dediğin gibi ilk başlar çok güzel her şey prensesler gibi hissediyorsun sonra yavaştan sana yanaşmaya başlıyor çok can sıkıcı bir durum
Nasıl duzgun birisiyle karşılaşıcaz ki böyle
rahat olarak bence benim arkadaşım biriyle 1 haftada sevgili oldu ve o kadar vıcık vıcık bi iliskiydi ki kıza dedim bak bunun niyeti iyi değil dikkat et inanma arkadaşım 1 ay olmadan çocuğun evine gitmeye başladı akşam kalmıyordu ama yinede gidiyordu ben dedim ki 2 ay sonra bırakacak 2 sene oldu bırakmadı aralarına mesafe girdi yine birlikteler
O da olur, cinsellik yaşadın mi
her erkek öyle oluyor genelde
İlginç
Çünkü nerde karektersiz var onlarla takildin
Demekki daha tanışmadık
Kaç kişi yaptı
Erkekler böyle