Guzelim diyemem ama cirkin de degilim. sevilmenin guzellikle de alaksi oldugunu gozlemledigim uzere dusunmuyorum ama neden beni bugune kadar hic kimse sevmedi ki? Yanasanlar hep farkli amaclarla yanastilar ben sevilmek istiyorum cok mu sey istiyorum? Yasitlarimin cogu evlendiler. Kuzenlerim erkekler tarafindan cok ilgi goruyolar yapmacik olmalarina ragmen ben dogal olmama ragmen hic karsilik gormedim. kuzenler makyaj yapip iltfat uzerine iltifat aliyorlar ben makyaj yapmiyorum hic yapsam ben de alirim belki ama amacim dogal olmak.
Cevabın nedir?
+1 yılSiz doğru bildiğiniz şekilde devam edin. Siz ciddi duruşa ve ve bir duruşa sahip bayan olduğunuzdandır. Yalak olduğu gibi gözükmeyen biri olsanız pır dönerler. Helal dairesi geniştir kardeşim. Allahın emriyle isteyen biriyle evlenirsiniz. Sevgili işleri eskisi gibi değil. Erkekler bir gecelik veya bıkana kadar isterler sonra kucaktan kucağa gezersiniz. Siz hayırlı kısmeti doğal yoldan bekleyin bence.
31 Yorumla
Soran+1 yılHayirli kismet olsun istegim debudur zaten
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevilmenin güzellikle bir alakası yok doğru.. Güzellik ilk intibada gerekli ama sonra seni sevdiren karakterindir.
Olaylara yaklaşımın, muhabbetin, gülüşün.. Ekstra bir dünya şey işte. Bunların neyi eksin sende? Fazla mı tribalsin yoksa muhabbetin tadını mı kaçırıyorsun. Bunları analiz edersen sonuca ulaşırsın.22 Yorumla
Soran+1 yılHic muhabbetim yok cok sessizim
Soran+1 yılTribal degilim sessiz icine kapanik biriym
+1 yılsen en doğrusunu yapıyorsun ama maalesef bu zaman da dışa daha çok önem veriyorlar içinden geldiği gibi davran
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
o zmn işn zor canım o dedğni hepimz aryorz ama yk işte coğnun aklı uçkruna çalşyo
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 23 yasindayim ve hic sevilmedim. Ama karakterimden odun vermedim tabi bunda içime kapanık olusumun etkisi daha buyuk ama benim gibi olan birinin olacağını düşünüyorum.
Sizde karakterinizde vacgecmeyin birakin onlar yapmacik olsun bunda da vardır bir hayır24 Yorumla
Soran+1 yılVazgecmem asla
Cevap sahibi+1 yılEminim ki içinizde gizemli bir kişiliğe sahip siniz, o güzel kişiliğinizin farkına varacak gönlünüze göre biri çıkar elbette. Umarım eline kız eli dahi değmemiş hayırlı biri çıkar karşınıza. ..
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Kuzenlerine o iltifatlar tek amaç uğruna olur kimse hayranlık beslemiyordur emin ol :) Günümüzde erkeklerin beklentisi artık cinsellik ve senin gibi kızlarda bu devirde ne yazık ki harcanmaya mahkum.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef :(
Öncelikle bu isler nasiptir ve varsa nasibin de birisi mutlaka bulur seni. Peki sen hiç sevdin mi, birisinden hoşlandın mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılBirini sevdim ama. o sevmedi beni ustelik o hayatima girmek istedi seviyormus gibi yapti amaci cinsellikmis bakti benden hayir yok cekti gitti :(
Soran+1 yılPeki Teşekkürler
doğallık her zaman kazanır bence bunu hakedeni bulursun inşallah herkezden ilgi görmektense dogru kişiden gör yeter bence
15 Yorumla
Soran+1 yılİste dogru kisiden gorsem yeter zaten cok istemem tek olsun gercek olsun
- +1 yıl
doğru kişi karşına çıkmamıştır emin ol biyerlerde oda seni arıyo görünüş çokda önemli degildir leyla yüzüne bakılmıcak bir insandı mecnunsa çok yakışıklı kızların hepsi ona aşık ama berber sevgili oldular mecnuna sordular bu kızın neresını sevdın oda benim gözümden görmediniz ki onu hiç demiş bu yuzden yani doğru kışı oldugunda tıpın hıc bı onemı olmıcak o senı gozlerınde nasıl gorurse kı en guzelı olarak gorucek senı :)
Soran+1 yıl:) bekliyorum onu :)
Soran+1 yılHadi bakalalim
+1 yılDoğal olmak çoğu erkeğin hayalindeki kız profili aşırı güzellik beklemeyiz zaten ama kafa kız dememiz gerekiyor belki muhabbetin çekişmiyor dur
18 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbetim. pek. yok cekingenim cok
- +1 yıl
İşte bu birazcık eksiye düşürüyor nedençekiniyorsun peki rahatsız olduğun şey nedir
- +1 yıl
Rahat edemeyecek kadar güvensiz ve itici mi geliyor insanlar
Soran+1 yılİyi niyetimi suistimar etmeye calistilar hep insanlara pek inancim yok kullanmaya calisiyolar
- +1 yıl
Ee haliyle ama 5 parmağın beşi bir değil bunun ayrımını yapabilmelisin ama 😄
Soran+1 yılBana denk gelen sahislar hep iyi niyetleri kullanmaya calisanlar olunca iyi kimseller belli fakat bulmasi guc
- +1 yıl
Tanımak tanışmak gerek böyle şeyler için insanları bir bakışta anlamak imkansız 😊
Soran+1 yılEvet öyle bakalim hayirlisi artik
+1 yılDenk gelmemistir, karakterinle ilgilidir. Guleryuzlu ve kendinle barisik olmayi elden birakma...
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki Teşekkürler
+1 yılDoğallığından sakın vazgeçme:) Herkesin iyi kötü bir nasibi vardır, zamanı gelmemiş demek ki, yapmacık sevilmek hoşuna mı gidecekti? Bekle bakalım, Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
25 Yorumla
Soran+1 yılAsla vazgecmem ki zaten
- +1 yıl
Bence çokta hoş birisindir.. bir yerden bir nasibin çıkar ve mutlu şekilde yaşarsınız inşallah, dert etme dua et:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim bol bol dua ediyo zaten
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı bayan:)
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Olay makyaj ya da başka bir şey değil.. Bakımlı olacaksın her bakımdan. İrkek gelmesin, Erkek gelsin yeter.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiğer çoğu kız gibi egolu değilsen çıkar karşına biri merak etme.
123 Yorumla
Soran+1 yılSifir ego ezigin tekiyim
Cevap sahibi+1 yılo zaman süper ama kendini ezik olarak görme. bence asıl ezik suratında 10 kg boya ile egolarndan ödün vermeyen kızlardır :)
Soran+1 yılHaklisin da insanlarla hic diyalogum yok bayanlar da dahil hic bayan arkadasim da yok ama nasip isi
Cevap sahibi+1 yılasosyal misin?
Soran+1 yılEvet, fazlasiyla hic bayan arkadasim da yok
Cevap sahibi+1 yılaynı yapıdayız ben de öyleyim ama ne yazık ki seni tanımıyorum.
Soran+1 yılBizim gibiler birbirinden cok uzaktalar ya :(
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdesin sen
Soran+1 yılBingöl
Cevap sahibi+1 yılbana bir mesaj atar mısın?
Soran+1 yılNeden ki?
Cevap sahibi+1 yıltanımaya çalışcam seni. düşüncelerim örtüşürse buluşurum
Soran+1 yılBen netten kimseyle tanismiyorum ki
Soran+1 yılNetten kimseyle konusmuyorum. da
Cevap sahibi+1 yıldoğma büyüme bingöllüsün dimi? istanbula falan gelidğin oluyo mu
Soran+1 yılDogma Diyarbakır su anda Bingöl de yasiyorum ucretli ogretmrnlik yapiyorum aslen Bingölluyum, İstanbul'a hic gelmedim
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım. maşallah çok güzel. keşke İstanbul'da olaydın be.
Soran+1 yılMalesef değilim
Cevap sahibi+1 yılmesajlaşalım mı senle özelden bi?
- +1 yıl
bak bunun la iş yürür bir mesajlaş şansını dene
Soran+1 yılNetten kimseyle tanismiyorum malesef
Cevap sahibi+1 yılnasıl istersen. saygı duyarım.
Soran+1 yılTesekkurler...
+1 yılboşver seni böyle olduğun gibi kabul edip sevecek biri çıkar mutlaka karşına
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı durumdan muzdarip haldeyim çok yaksıklı bir adam değilim hayatta kalmaya çalışmaktan kendimle çok ilgilenebildiğimde söylenemez ama şunu biliyorum ki Mevlam nasip ederse el getirir, sel getirir, yel getirir mevlam nasip etmezse el götürür, sel götürür, yel götürür
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle...
Bende hiçbir kız tarafından sevilmedim ve alıştım buna artık sevmelerini istemiyorum açıkçası.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu ana kadar kime aşık olup açıldıysam hep reddedildim. Oysaki ben de sevilmek istiyorum.
20 Yorumla
+1 yılVass kuzum kıyamam ben sana nede dertlenmissin öyle bu konuda yanlız değilsin merak etme olduğuda olmadığida kader diyelim eklersen dertleşirız zaman zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılCevremdekileri gorukce uzuluyorum elimde değil
+1 yılBiraz kafanı kaldır milletle göz göze gel kafanı eyip önüne bakarsan evde kalırsın azcık kırıt
10 YorumlaBelkide gönlünü kimseye açmadın.. sonuçda dışardan anlaşılabilcek bişey değil
10 Yorumla
+1 yılortamın yoktur bende 30 yaşındayım ortamım yok kızla tanışıp evlemeiyorum
10 Yorumlapes etme bekle bence. biraz daha girişken ol çekingen isen
05 Yorumla
Soran+1 yılCok cekingenim
Soran+1 yılElimde değil yapamuyorum
Soran+1 yılOlablir
kimbilir seninde nasıl bir ruh hastalığın var.
bu sayfadaki herkesin abuk subuk sorunları var.
senin benim hepimizin00 Yorumla
+1 yılBirçok kişinin sorunu bu sevilmemek... Bence sevmeyi dene... O daha güzel :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmeyi denedim cokta sevdim o bunu ogrenince sevgimi kullanmaya calisti
- +1 yıl
Hah işte o sevmemiş. O zaman farklı kişilik farklı insan deneyeceksin... Sevgili olmak bunun için güzeldir.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
film izle biraaz..
seni bir göreblirmiyim acaba. bu yaşta bu kadar üzülmen hiç hoş değill. bu kadar kendine eziyet etme :)
03 Yorumla
Soran+1 yılGormek mi istiyosun?
+1 yılne güzel işte bu zamanda böyle kız
18 Yorumla
Soran+1 yılAma gormuyolar beni hic
- +1 yıl
belki senin nasıl biri oldugunu bilmedikleri için ya da sana ulaşabilmenin zor olduklarını düşündükleri içindir
Soran+1 yılEgolu biri değilim olmadim da taniyanlar da kullanmaya calistilar aptal sandilar oysa ben aptal degilim sadece iyi biriyim kim ne yaparsa yapsin ses etmem
- +1 yıl
Aferin sana ama sana deger verecek insan olur birazda sen seçmelisin o kişiyi :)
Soran+1 yılDoğru olan gelsin, bekliyor olacam sonuna kadar
- +1 yıl
Dua et Allaha başka bisey yapma
Soran+1 yılÖyle yapiyom zaten
- +1 yıl
yapman gereken iyi bir insanı bulup ona adıp atmak tek sadece bunu yap gerekirse arkadaş ol tamam mı
sevilenler de kıymet bilmiyo ki :) boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yılBen çok tipsizim 21 yaşndaym ve sevlmedm şekil a profilm
00 YorumlaBenimde hiç sevgilim olmadı pişman değilim 👎
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen severim seni ya :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) )
Cevap sahibi+1 yıl:))
- +1 yıl
Beni de sevsene :))
+1 yılkader kısmet
11 Yorumla
Soran+1 yılEvette uzulmeye basliyorum artik cevremdekileri gordukce
+1 yılKader-kısmet bu işler takma fazla.
10 Yorumla
+1 yıleski kafasın da ondan.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
her ilişkiye sevgi aşk ve evlilik gözüyle bakıyorsun bunu anlayan erkekler de direk kaçıyorlar.
Soran+1 yılHayatima hic erkek girmediki kacsinlar, ayrica sevgi ask ve evlilik gozuyle bakmak ne zamandan bwri eski kafalik oldu hem oyle olsa bile sen ileri kafa ol ben eski kafa olmaya raziiyim hakarwt etmeseniz olmuyor yani
- +1 yıl
birincisi ben hakaret etmedim sana
ikincisi madem böyle olmaktan mutlusun şikayet etmeyeceksin o zaman.
Soran+1 yılEski kafa demek hakaret değil midir?
- +1 yıl
hayır değildir emere esmer demek sarışına sarışın demek neyse odur.
Sevmekte sevilmek te bu zamanda zor iş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıl30 oldum bende sevilmedim
10 Yorumla
+1 yılbende 18 ve ayni durum galiba
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin için sevilmemiş olabilir misin abla?
00 YorumlaDoğru kişi henüz çıkmadı demek karsına canım
10 Yorumla25 yildir sevilmediysen bence zorlama... hobi edin
10 Yorumla
+1 yılsiz erkeği biz kızı bulamıyoz :D
10 YorumlaGel aşkım gel kıyamam
00 Yorumla
+1 yılElbet sende fark edilirsin dert etme
00 Yorumlaorta olunca bakmıyorlar demekki
00 YorumlaTipsizsindir, kadınsılık yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman bırak
18 Yorumla
Soran+1 yılYillardir öyle yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunlar doğaçlama olan şeyler. Kaliteli insanlar sonunda istediklerini alırlar istedikleri yerde olur çoğu zaman merak etme
Soran+1 yılUmudum da o yönde ama bu aralar hasaslastim ya yasitlarima bakinca yurek burkuluyo
Cevap sahibi+1 yılHaklısın doğru. O zamn çevrende beğendiğin , güvendiğin, evlenebilileceğini düşündüğün bir erkek bulmaya çalış ve ona ilgi göster ama dikkatli ol, dengeli davran çok ta belli etme
Soran+1 yılCevrem dar oyle biri yok olani da hayatinda birilwri var
Cevap sahibi+1 yılBir gün biri çıkar karşına onu kaçırma.
Soran+1 yılİnşAllah...
Cevap sahibi+1 yılAmîn
nasipten öteye yol gitmez :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasip.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden benim nasibimde yok benim neyim eksik ya :(
Cevap sahibi+1 yılAbla 18 yasımdayım ergenliğimde sevgilim bile olmadı ben napayım :D
Bence senden kaynaklanio ozelden yaz taktık verim
00 Yorumlaher nasip vaktine esirdir canım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada çok sevillrsin merak etme
00 YorumlaSevilirsin yaa
00 Yorumla
+1 yılKader kısmet
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı