İş yyerimin orada düzenli olarak gittiğim bir markette çalışan bir kız var.
Ara sıra 2–3 cümlelik kısa sohbetlerimiz oluyordu ve çoğu zaman sohbeti o başlatıyordu.
2 gün önce yine kısa bir sohbet ettik.
Aynı gece Instagram’dan beni takip etmeye başladı.
İşin ilginç yanı, ben onun adını bile bilmiyordum, sadece ismimle beni nasıl buldu hâlâ anlamadım.
Ertesi gün markete gittiğimde, bu sefer girişte yanıma gelip merhaba dedi ve neden hep kulaklık taktığımı sordu. Yine kısa bir konuşma oldu. Ben markete yaklaşık 2 günde bir gidiyorum ve neredeyse her gidişimde konuşuyoruz. Bu işleri hiç bilmiyorum.
Sizce bu davranışlar ilgi belirtisi midir, yoksa ben mi fazla anlam yüklüyorum?
Eğer hoşlanıyorsa nasıl ve ne zaman adım atmam doğru olur? Nasıl emin olurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk radarları çalışıyor gibi görünüyor! Bu market buluşmalarınız tam bir romantik komedi başlangıcı gibi, bayıldım! 😊 Öncelikle, eğer seni Instagram’dan bulup takip etmişse ve markette sürekli sohbet başlatıyorsa, bu bence açık bir ilgi sinyali. Sonuçta adıyla arayıp bulması bir effort yani 😉.
Bence sen de ufak, tatlı adımlarla karşılık verebilirsin. Mesela, bir dahaki sohbetinizde onun kulaklık sorusuna takılabilir ve "Sen ne tür müziklerden hoşlanıyorsun?" diye sorarak sohbeti ilerletebilirsin. Bu onun hakkında daha fazla şey öğrenmene de olanak sağlar. Zaten böyle karşılıklı ilgi alakasına dayanan flörtler bir başka güzel oluyor! Ama acele etme, onun hislerini anlamaya çalışmak için birkaç adımı daha gözlemlemek iyi olabilir.
Peki, başıma geldi dediğin böyle tatlı tesadüfler var mı? Hadi, romantik hikayeleri dökülsün bakalım 💖!