Güncellemeler
1 yıl
Ee kanka napcaz o zaman korkuyorum ben 17 yaşındayım daha ya çocuk gibi skslsllssl sen devlette mi bende aynı 3 gün sonra gidiyorum kanka bakalım ne diyecek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bile yilda 5 kez geciriyorum diye ameliyat dedi bende su durum var ara ara agri yutkunka zorlugu var surekli bademcikler sis ve bademciklerde derin kriptolar ( delikler ) var bu yuzden tas olusuyor sureklide kizarik
Evet canım ya aynı sesim kısıldı bide konuşamıyorum bu sefer çok kötü oldu geçen geliyordu hemen gidiyordu dilimin altı beyaza bürünmüş 😭
Kanka sen oldun mu peki bunu çekmekten se olurum ameliyat daha iyi ama korkuyorum ya uyanamssam diye ve zor mu
Hayir daha olamadim ama olacagim devlette doktor ilk olarak burun ameliyati olacak sonra bademcik alincak dedi o yuzden aylarca beklicem bu durum bende 2 yildir falan var ama ameliyat olmadim beklemedeyim bir ara cok zorladi beni surwkli ses gitmesi ses boguklugu vardi antibiyotiklerle baya bir duzeliyordu 2 ay falan gelmiyordu ama benim tekrardsn oldu taslar cok zorluyor benide arada bir kaniyor
Yetiskinlerde ameliyat zor kanama riski cok damarlar cocuklara gire kalin ve genis oluyo
Ayy canımm aynı senin gibi benimde 1 kere antibiyotik kullandım normal araştırmaya gitmedim geçer dedi ama geçmedi 2022 yılından beri var çok kez oldu ama burun ameliyatı ne canım onu anlamadım
Kanka Allah kimseye vermesin. Çok kötü bir durum kankaaa bu arada benim kilo problemim var ne kadar yersem yiyi alamıyorum bademcikten olur mu acaab
Canım çok ilerleme olur mu alınmazsa kötü ben narkozdan korkuyorum yani uyutulmaktan uyanamassam diye off
Canım özelden yassan bana istek atıp?
Deli gibi öksürük var uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum ne keser öksürüğü
Aksoy78 diye gonderdim kabul et
Yemek sodası ile gargara yap
Ameliyat ol
Doktor derse olcam zateb
Ama zor mu ki 😔
Sanmam