Kızlar, GÖRÜCÜ USULÜ?

Kızlar görücü usulü tanıştığım biri var o 32 ben 22 yaşındayım kendisi almanyada yaşıyor evi var arabası var hatta hava atmayı falan çok sever son model bi mercedes almış kendisine dogma büyüme oralı ama türk kendisi iyi bi işi var bana talip geldi konuşuyoruz iyi hoş da haraketleri bana batıyor sürekli bana seninle sürekli konuşamam yazışamam bana darılma ama daha önemli işlerim var sevmiyorum yazışmayı konuşmayı diyor ben de diyorum nasıl birbirimizi tanıyacağız o zaman sonuç olarak sonra bana hakaret etmeye başlıyor bana amacı ne bilmiyorum ama saçma sapan konuşmaya başlıyor yok senin amacın ne o zaman senin ailenin amacı ne yani kendisinin parasında gözümüz olduğunu sanıyor canım sonra bana durmadan yurtdışındaki insanlar çok rahatlar osuruyoelar geğiriyorlar kimse bir şeu demez demiyor işte evlenince gözün açılmasın bu yaşa kadar okumamışsın çalışmamışsın bende de okumak isteyemezsin sonra en ufak tartışmada3 kez oldu bu sen kimsin ki sefol git hadi ordan git onu istemediğimi söyledim diye sen kendini ne sanıyorsun sen kimsin ki senden güzelleri var canım canım bilmem ne sonrada gelmiş dün benden özür diliyor kusura bakma çok utanıyorum diye yazmış bakmadım aklım karışık ve bi nefret ettiğim haraketi daha var Sürekli telefonda burnunu sesli bi şekilde sümkürtüyor yapma ben hoşlanmıyorum diyorum devam ediyor yan yana iki defa geldik sıkıntı yok ama telefonda iğrenç konuşuyor

Kızlar, GÖRÜCÜ USULÜ?