Kızlar neden bakarı ki?
Bir Kız Severse Nasıl Belli Eder Yanı Sevdiği zaman neler yapar
Kıza Yanlışıkla kafasına basketbol topu attım birşeyin var mı dedim
Yok dedi Tam olarak duymadım ama önemli değil dedi Sanki :)
"AŞIK OLDUM"
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakmam diyen kız yalan söyler.Yakışıklı olmayan erkek ile kolay kolay aynı ortamda bile olmazlar olsa bile pek muhatap olmazlar..Ama bu durum görecelidir yani kişiden kişiye değişir birisine çirkin gelirsin birisine yakışıklı gelirsin..Kardeşim Allah çirkin olan bir şeyi yaratır mı,yaratmaz..Elbetteki sendeki güzellikleri görecek bir kız çıkacaktır karşına.Kendinle barışık ol.
kızlar genelde %51 tipe bakar, karakter %49'dur ki "azınlıkta kalan" orandır, şu ya da bu şekilde "tip" ön plandadır... Ama her kızın "yakışıklı"dan anladığı da farklıdır
her kız tipe bakmaz, kişiliğe bakar agır başlılıgına bakar. eger cok kırılgansan bunu belli eetme kıza kıza karsı nazık ve sevicen ol. öyle çok komık olma biz kızlar komik erkeklere güleriz sadece oyle çok sevmeyız. eger sende seviyorsun nazık olmalı ve ona karsı sevgını hıssettırmelisin.
Yalan atma bari
sen adam gibi adam ol mutlaka biri seni sever :)
++++++++++
Hiç bir kız sevmez kardeşim haberin olsun paran varsa eyvallah karakter o bu yalan parayı veren düdüğü çalar misali hocamin bir sözü vardı şimdi ne kadar haklı olduğunu anladım derdi ki Bu dünyada paran olduğu kadar adamsın sosyal deneyi de yaptım biliyorum bir tomar sahte para ile bir fotoğraf çekildim yazmayan kız kalmadı daha ne diyeyim sana😂
Cevap
14Cevap
tandıgım çoğu kişi öyle.kız çok güzel herkes begeniyo ama kız ağlıyo ben neden çirkinim bi diğer kızlara bak felan diye.Çoğumuz böyle üzülme :D kendini yakısıklı bulmuyosan kendi zevksizliğin
Kızın kalbini çalmak istiyorsan işte bunu yapmicaksın yani kendine güveniceksin ve bunu karşındaki kişiye hissettireceksin yoksa benim gibi olursun :(
Senin gibi nasıl yani?
Öncelikle herkesten farklı ol, kendine en yakışan saç stilinin yap, dişlerini fırçala, yani bakımlı ol, zevkli bir giyim tarzın olsun ve kesinlikle ama kesinlikle saat takmayı ve gömlek giymeyi unutma bunlar bir erkeği ister istemez çekici kılar ve istersen bu kızı ayarlıyana kadar her pazarları felan berbere gidip saçını yaptırıp haftayı o şekilde geçirebilirsin sonra kendine güvenin her daim olsun ve kesinlikle ama kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle yine kesinlikle iyi çocuk olma !
Konuşma sorunum var küçükken 4-5 yaşlarında kekemeyim ve babam yada annem yanlış hatırlamıyorsam beni Tedavi için götürdüler ama olmadı...
Kendi çabamla kendimi geliştirdim düzelte bildiğim kadar düzelttim yanı nasıl desem misafirlikte birisi nasılsın dediğinde 1-2 saniye durup su gibi diyorum
Kızlan çıksam cafeye felan gitsem Ya kekeleyerek konuşursam ne olacak ki korkuyorum
Birde ben yeni taşındım onlarda yeni tanışındı zaten ben yeni yeni aralarına girdim sabırsızlanıyorum
Bak kardeşim öncelikle kızı gerçektenmi seviyorsun yani aşkmı yoksa hoşlantımı yani ona göre bi uyarıda bulunucam eğer aşksa yandın diyim önce :( aşıksan önce kızı tanı nasıl bi kız iyimi yoksa aklı havadamı yoksa olgunmu ona göre umarım senin şansın iyidirde kız olgun ve iyi biri çıkar öyleyse tamam zaten ama diğer türlüyse bence bırak ondan uzaklaş senin için daha hayırlı olur ama hoşlantı ise hiç farketmez nasıl olduğu konuşmanı bol bol kitap oku ve bu kişisel gelişim kitabı olursa çok iyi o
Aşk
Hm o zaman önce bi kızı tanı nasıl bi karakteri var eğer iyiyse çok güzel olur ama dediğim gibi aklı havadaysa yandın :(
Ya Hoşlantıysa ?
O zaman sen sevin demekki aşk değil çünkü aşk olsa buna emin olurdun :P
Teşekkürler Yardım ettiğin İçin?
:)
Rica ederim ;) yardım almak istersen bu konu hakkında beni ekleyebilirsin ben zamanında kaybettim sen olsun kaybetme :)
Herkez tipe bakar, ama kesinlikle kimya ve kisilikle de alakali, eger biri seni begenmisse, bence kolay kolay seni daha yakisikli biri icin degismez
Tipim yok diye umutsuzluga kapilma, bakimli ol, degerini bil, ve kisiligini sahip cik
Bende tip var yakışıklıyım o konuda sorun yok da gerçekten kızlar tipe bakıyo biyere falan gidince kızlar bana bakıyo yolda falan da bakıyorlar yani demesinler ben tipe bakmam falan diye ben mesela güzel kızlara bakarım hem kim çirkin ve Kezban gibi kızla çıkarki bence tipe bakılması gayet normal
Kardeşim sana öyle geliyordur banada öyle geliyor ama kızlar begendiklerini söylüyorlar seninkide öyledir üzme canını ALLAH yarattı sonuçta çirkin olabilmen mümkün mü
erkekler gibi kızlarda dış güzellige önem verir ama insanlar bilmezler Ic güzellik kalıcı dış güzellik geçicidir
Dış güzellık ilk sözü iç güzellik son sözü söyletir :)
hareketlerin, konuşmaların, espri kabiliyetin bunlar önemli.
Güzellik yakısıklılık göreceli kavramlardır kimse görmeden senin hakknda doğru olanı düsünemez ki :))
kız önemli değil dediğinde topu tekrar kafasına atıp önemli değil demiştin diyecektin.
Abartma Be :)
görünüşe bakmayan canlı yoktur
hem tipine, hem giyimine, hem de kişiliğine bakarlar, onlar bakmasa arkadaşları dürter. Kendine her açıdan iyi bakman lazım.
karizman ( $ ) varsa bakarlar..
+1
Beğenmeden elbise giyen kız varsa, tipe bakmayan kızda vardır.
külliyen yalan kızlar süriyeli erkeklere bakar böyle saçı anasının a. ına kadar uzatan kızlar
benim fotom nasıl aşık olurmu sevdiğim
Bakarlar kardeşim kendimden biliyorum.
Tek kelime
Bakarlar.
bakan çoğunlukta olsa da bakmayanlar da var elbet
kızdan kıza gore degısırı hepsı bırmı
Bazıları bakıyor işte.Ben pek bakmam.
o sirada eşcinsel olan ben
resmini koy gercegı soylıyım herkese göre degıldır
yani belki
bakarlar yani
bakmayan yok