Mesele sevgili bulmak değil ki
Ya abi 0*uspular PE**vengler bile seviliyor
Ya abi 0*uspular PE**vengler bile seviliyor
Sen sonsuz bir ışık içinde bulunan ve onun zıddı olan karanlığı hiç görmemiş ve göremeyen birilerine, daimî karanlığın mahiyetini, elemini, üzüntüsünü ve fenalığını anlatamazsın.
Zîra insan tüm bildiklerini, öğrendiklerini, gördüklerini, hissettiklerini ve yaşadıklarını zıddıyla bilir. Buna binâendir ki bu sevilmemek ve dâimî yalnızlık hissini yaşamamış bir insan sana daimâ cahilane nasihatte bulunuyor.
Bazen insanlara elektriğin vücudunu göstermezsende o dar anlayışlı muhattablara elektriğin mahiyetini hissettirmek için kablonun ucunu birazcık dokundurursun...
Böyle düşünürsek olmaz ama arkadaşlar. Biz karakterli duruşlu olduğumuz için yaklaştırmadık kimseyi yanımıza ne yapalım yani denek mi olsaydık ona buna
Canım ya, böyle hissettiğin için gerçekten üzgünüm. Ama senin de değerli ve özel bir insan olduğunu bilmeni isterim ❤️. Bu işler öyle kimin sevgilisi var kimin yok diye kıyaslanarak anlaşılmaz. Her insanın yaşadığı duygular, hissettiği sevgi çok farklı. Bazen doğru zaman gelmemiştir ya da doğru insan karşına çıkmamıştır. Kendine güven ve kıymet ver. En güzel sevgiyi, en doğru kişiyle yaşayacağına eminim. Bu kadar üzme kendini 🍂. Senin de hislerin karşılık bulacak bir günü mutlaka olacak 🥰. Peki, seni en çok ne mutlu eder böyle durumlarda? Belki biraz içimizi dökeriz buradan! 💌
Cevap
18Cevap
Demek ki seçimlerin yanlış bu zamana kadar. Şapkanı önüne koy düşün
Seçim yapmadım sevdiğim biri oldu oda sevmemisti iki yıl önce
Karşılıksız olmaz bu işler Karşılık yoksa platonik olarak kalır.
Evet ztane karsilikli büyük bir aşk istiyorum
Çaba lazım ısmarlama olmaz bu işler
Bu işler herkesin ayağına geliyor sans benle alakası yok
Şans cesur dan yanadır.
Sevilmek istemeniz normal ama başka insanlara neden hakaret etme gereği duydunuz onu anlamadım
Hakaret değil gerçekler duymadın mi geçmişi kötü olanları bile seven var
Çoğu insan anlaşabildiği insanı sever, burada geçmişin çok alakası yok. Mesela geçmişinde sorun yoktur ama anlaşamazsam sevmem, ama geçmişinde çok birliktelik yaşamıştır, anlaşıyorsam severim. Zaten çok birliktelik yaşaması da albenisi olduğunu ve anlaşması kolay olduğunu gösterir.
Neden sevilmeyeceksin elbette sende sevilmeyi herkes gibi hak ediyorsun
Al bendende o kadar… çevremde ne kadar o… varsa evlendi ve şu an mutlu mesut yaşıyor
Sevmek sevilmek iyi bir şey ama çokta sıkıntıya düşmemek lazım
he valla bende anlamadım bir türlü kısmet yok aamk yıllardır :D
Evet seviliyorlar ama nasıl seviliyorlar acaba 😂 o dediğin kişiler başka şekilde seviliyorlar ama sende belki sevilirsin
Adamına denk gelmen lazım
Doğru😔
Sevildikleri ne malum
Ne tür sevgi arıyorsun
Değişecek
Tek sen değil
Doğru
Deme öyle.
Sabret
Olmayacağı belli ama dünyaya bir kere geliyoruz hadi karakter desen iyiyiz çoğu kişiden tipte desen tipi iyi olmayan bile seviliyor
Ya ilk defa birini sevdim iki yıl önce nişanlandı sevmedi yani beni arkdasima soylemis olmaz diye
Dolayli red etti
Umarım sevilirsin
Öyle deme ama
Tmmm
Evlat olsan sevilmetecek birisin sanirim.
Tip diyorsan çevrene bir bak kimin tipi iyi ki herkesin mi
Yine de seviliyorlar
Evlat konusuna gelince kimlerin evladı neler yapıyor seviliyor demekki sevilmemem sacma
puhahaha
Takma kafana
Yaş kaç
27 nine oldum
Komik 😄😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?