Evlilik öncesi şartlarımı koyup sevdiğim adamın telefon şifresini açık açık istemeli miyim?

uzun yıllardır birbirimizin hayatındayız ve çok seviyorum. kısa zamanda nikahımız olacak inşallah nişanlıyız. Sevdiğim adam kıskanç ve sahiplenen bir kişi. Ben güzel çekici çalışan bir iş kadınıyım. Kesinlikle sadakat konusunda bana çok güvenir, instagramımda bile 9 kişi eklidir ve çevremi seçen bir kişilik yapım var, tiktok tarzı mecralarda hesabım yoktur. Kendi uğraşlarım ile meşgulüm. Nişanlım bana çok düşkün olmasına rağmen yakın zamanda ben onun telefon şifresini öğrenmiştim ona söylememiştim, her buluşmada mutlaka 1 kez o duşta iken bakardım. Sebebi ise biz ciddi ilişki yaşamadan önce çapkın birisiydi o huyunu benimle olma şartı ile bırakmıştı, hayatının tamamını değiştirmişti öyle ilişkiye başlayacağımı ancak belirtmiştim. Sonra şifresini öğrendiğimi öğrenince neden bunu yaptığımı sordu bende seni aradığımda evde olacağını söylemiştin ama arkadaşına evin oralarda dolaşıyorum yazmışsın demekki haklıymışım demiştim, arkadaşım beni buluşmaya çağıracaktı çağırmasın diye ona öyle söyledim hatta senide aradım demişti, o konuyu aştık ama şimdi şifresini değiştirdiği için girme şansım yok, benim önümde telefonla açıp oynuyor al bak diyor sorun yok ama benim şifresini ne olursa olsun bilmemem kadar saçma bir şey var mı. Bakmasam da bilmek isterim evleneceğim adam. Sizce direk istemeli miyim

Güncellemeler
6 ay
ulan yorumlar mezhepsiz geniş g.. odoş dolmuş. Ulan siz karılarınızdan şifre istemezsiniz karınız sizden şifresini sakladığında mezhepsizler :)
Güncellemeler
6 ay
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Görmek istediğimde telefon şifresini isteyip hayatım şifreni söyler misin diyeceğim ya da şifresini göstermeden girerse hayatım neden göstermeden giriyorsun bilmemi mi istemiyorsun diyeceğim. Yani didiklemek yerine akışta kalacağım. zaten gerçekler gizli kalmaz bir şekilde yapılan bir kötülük ihanet varsa önüme düşer. Kendime odaklanmaya karar verdim tamamen bu aşamada. Hata yaparsa ne kaybedeceğini biliyor zaten. oda söyledi bunu
Evlilik öncesi şartlarımı koyup sevdiğim adamın telefon şifresini açık açık istemeli miyim?