Eşimle evliligimizde bir sorun oldu işi gereği ülke dışına gitti bu ayrılıkta da kavgalarimiz oldu ama her şey yoluna girdi çok şükür o zamandan önce biliyordum ama şimdi telefonuna dokundurmuyor. Bunu normal karsilamali miyim bu normal mi? Böyle tavir sergilemesi beni de sasirtiyor. Uyurken parmak iziyle açmayı denedim ama olmadı pek vermeye de niyeti yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada telefonuna çok şık bakan biri de değil çocuğuyla benimle alaklai ama ben bunu nedense kafamda büyütüp sorun ediyorum bence sorun amaa
Ne saklarki o kavgalı donemmzde bosanma noktasına geldik kendi gelip özür diledi bunu yaptığı için bu davranışını anlamyorum istemese gidedebilirdi neden bu kadar zorlastryor
Gittiği yer suriyeydi oldukça sıkıntılı bir dönemden gecti ama şifresini vermiyor diyince tabiiki herkesin aklına sizin dusunceniz gelir işte bende her davranışı normal olan tek sorunu bu olan adamın sakladgi ne olabilir sorusunu soruyorum içinden çıkamıyorum anlam veremiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şifrelerimizi biliyoruz sakliyacak birseyim yok burayada bakıyoruz
Şifre olabilir güvenlik amaçlı ama size şifreyi vermemesi doğal değil
Sonrada ortaya çıkan bir durum olduğu için şüphe uyandırıcı
sakladığı varsa şifre koyması normall
Ne saklarki o kavgalı donemmzde bosanma noktasına geldik kendi gelip özür diledi bunu yaptığı için bu davranışını anlamyorum istemese gidedebilirdi neden bu kadar zorlastryor
Yani beni istemese gelmezdi tekrar
ülke dışındayken bir şey ler olmuş olabilir belki
Gittiği yer suriyeydi oldukça sıkıntılı bir dönemden gecti ama şifresini vermiyor diyince tabiiki herkesin aklına sizin dusunceniz gelir işte bende her davranışı normal olan tek sorunu bu olan adamın sakladgi ne olabilir sorusunu soruyorum içinden çıkamıyorum anlam veremiyorum
Burnuma kötü kokular geliyor
Bence bir haltlar yiyor
şifre olabilir başkaları için ama eşi bilmeli
Yakında ayrılırsınız tekrar fazla dert etme derim
Hic normal değil
Aldatılıyorsun.