Evli çiftlerin telefonunda şifre olmalı mı yoksa olmamalı mı?

Evli çiftlerin telefonunda şifre olmalı mı yoksa olmamalı mı?
Güvenlik açısından telefonlarda şifre olmalı; ancak bu şifre eşler arasında bir 'sır' değil, sadece dijital bir önlem olmalıdır. Önemli olan şifrenin varlığı değil, o şifreyi birbirinizden saklama gereği duyup duymadığınızdır.
Telefonda şifre her daim olmalı, şu an telefonumu birisi bi açsa ülke değiştirmek zorunda kalırım hajahja, ama eşler birbirlerinin şifrelerini bilmeli tabi
Evli çiftlerin telefonunda şifre tabii ki olmalı ama birbirinden saklı olmamalı bence 😊🔐
Gizlilik ihtiyacı ayrı mahremiyet önemli ama sır olmamalı.
Eşimle ikimizin de şifresi var birbirimiz biliriz ama durup dururken telefon karıştırmayız 📱
Güven varsa şifre sorun olmaz güven yoksa şifresiz telefon da işe yaramaz 😅💔
Cevap
15Cevap
kendi tercihleri.
Şifre neden olmasın telefonun başkalarının eline geçmesi durumunda ne yapacağız? Şifreyi zaten eşler bilir
Her şey olabilir
Olabilir ama eşleri bilir. Sonuçta arkadaş ya da iş ortamında da telefonu bir anlığına masada bırakabiliyoruz ve kimseye güvenmemek lazım.
su devirde telefonunda sifre olmayan insan mi var? Yani insan evli olmasa bile telefonunun sifresi olmali guvenlik amacli. Eger parolayi esler biliyorsa sorun yok
Kendi bilecekleri iş.. bende şifre olur ama karıma söylerim. Ben karımdan bir şey saklamam.
Şifre olmalı ama iki tarafta birbirinin şifresini bilmemeli
olur dışarıda baskasida bakmasın kaybolursa falan diye de şifrelerini bilirler yanl
Bizde şifre var ama ben arada çaktırmadan bakıyorum
Şifre olmalı ama şifreyi birbirlerinin bilmesi lazım
Şifre olmalı ama iki tarafta şifreleri bilmeli.
Olmalı ama karı koca birbirlerinin şifresini bilmeli
şifreleri iki taraf da biliyorsa soru. Yok ve olmalı da güvenlik açısından bir yerde unutulsa hırsızlar çalsa güvenlik önemli
Şifre konulmalı iki taraf dışında da kimse bilmemeli sonuçta başkaları çok hadsiz oluyor 😃
Yani tabii olmalı ama eşlerin bilmesi lazım
Hayır olmamalı olursa sıkıntı yaratırdım şahsen
Olmamalı ve bende yok
Şifre olabilir ama karsi taraf o şifreyi bilmeli
Şifre olmamalı, saygı önemli.
Duruma göre değişir
Şifremizi biliyoruz birbirimizin
Olmalı ama o şifreyi ben bilmeliyim
olmalı ama eşler birbirinin şifresini bilmeli.
İki tarafta aynı şifre yapmali
Evlenmeden önce de varsa olabilir
Olmamalı varsada bilmeli
Olmalı ama şifreyi bilmek şartıyla
Olmamalı bence
Olmalı
Ne gerek var?
olmalı
Bence olmamalı
Olmamali
Olmalı
Olmasa daha iyi