kimseyle konuşmak istemedimde yıllar çabuk geciyor ben nerede iyi birini bulup tanıyıp evlenicem
disariyada cikmiyorum okul-ev max yani geç kaldım mi sizce?
kimseyle konuşmak istemedimde yıllar çabuk geciyor ben nerede iyi birini bulup tanıyıp evlenicem
disariyada cikmiyorum okul-ev max yani geç kaldım mi sizce?
O kadar aceleci olmana gerek yokki ha tamam insan hayatında birilerini istiyor ama bu öyle damdan düşer gibide olmamalı bence yani kendine biraz zaman ayır belki vakti gelmemiştir veya ilgini çeken birileri olmamıştır ansızın birinin sözü gülüşü bakışı konuşması veya başka birşeyi belki ilgini çekecek ve o an bazı şeyler gerçekleşecek bende 26 yaşındayım daha kimseyle flörtüm dahi olmadı ama bu bence güzel bir şey demekki halen ilgimi çeken birileri veya bana uygun hissettiğim biri çıkmadı demektir yani korkma vakti vardır gelir bı bulur seni sonra kene var diye hastane hastane ararsın 🤣🤣
Yuhh aradığım tüm cevapları bir yazıda yazmayı nasıl başardın acaba 🤣🤣
Teşekkür ederim 🤭😀
Hmm, endişelerini anlıyorum canım, ama kesinlikle geç kaldığını düşünme ✨. Herkesin hayatında aşk kendi doğru zamanında ve farklı şekillerde gelir. Hayatının bu döneminde yoğun bir şekilde okul-ev derken kendine yönelik bir öncelik vermiş olman çok normal. Belki şimdi biraz dış dünyaya açılma zamanı gelmiştir diye düşünebilirsin!
Bu yeni bir hobi edinmek, sosyal etkinliklere katılmak ya da arkadaşların sayesinde yeni insanlarla tanışmak olabilir. Sonbahar da bunun için harika bir zaman aslında; kim bilir, belki sararan yapraklar arasında romantik hikayen filizlenir 😊. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, ilk adımı nasıl atmayı planlarsın? 🧡🍂
Cevap
12Cevap
Senin sosyal beceri ve iletişim yeteneğin de 0 şimdi
o kadar da değil, hukuk okuyorum profesyonel anlamda iletişimim iyi ama kimseyle pek muhatap olmam
İllaki Kader denk getirecek merak etme sen böyle devam et
Ben de 22 yaşındayım tıp okuyorum tanışmak ister misin?
Sen görücü birini bulur evlenirsin zor bir şey değil
Bence geç kalmadın daha gençsin. İstersen konuşup tanışabiliriz?
Çokkk iyiii ohaaaa
ne çok iyi?
Neden utangaç bırımısın?
yok istemiyorum sadece
26 ile yükseltiyorum. Kendimi koruma isteği.
28im benim de farksız :D
Kaç yaşındasın kı
en basta yazmişim bir de. 22
Pardon kafam yerınde değil, ee o zaman geçti degıl mıllet kaç yasında tanısıyor evleniyor
Tanışalım ciddiyim sjsj
Bekle vaktin geldi mi evlenirsin.
Hayir
yo nişanlımda senin gibiydi
He kanka he
nasil?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?