Sevmedi hiç biliyorum ya bu devirde ailesiyle birlikte oturmak mı var heleki ev kalabalık iken anlatamıyorum ona konuşmayı de kesti sanırım numarayı da sildi
Nerde yanlış yapıyorum hiç bilmiyorum bu ilişki konusunda ne yaptıysam olmadı vazgeçiremedim seven bir insan bence herşeyi yapar?
Zorla sevecek yali yok ya kızım mızım lı konuşmalar kimse vazgeçilmez değil demekle seni hiç sevmediğini belli ediyor kira bahane başından savmak istemiş sen bununla birlikte olduysan zaten geçmiş olsun sen önce kendi değerini bi anla böyle yapıstıkça daha da itici oluyorsun onun gözünde
1
3 Yorumla
Soran
5 ay
😥 sevmediğini biliyordum ama kendime yediremedim ben her Vazgeçtiğimde bana geldi yine ikna etti her seferinde hakkımı asla helal etmiyorum
Canım, seni şu an öyle iyi anlıyorum ki... Gerçekten emek vermişsin ve sevgiye değer bir şeyler kurmaya çalışmışsın. Ama şunu kendine hatırlatman lazım, sevgi tek taraflı büyütülecek bir şey değil. Karşındaki kişi eğer adım atmıyorsa ve senin duygularına saygı göstermiyorsa, burada durup biraz kendine dönmelisin. 🧡
Anladığım kadarıyla bir çok konuda fedakarlık yapmışsın ama o ne yazık ki aynı çabayı göstermemiş. Bence burada biraz uzaklaşıp bu ilişkiye dışarıdan bakmaya çalış. Sonbahar gibi düşün; bazı yapraklar dökülür ve yerlerini yenilerine bırakır. Aşk da öyle... Kendini yıpratmana değecek bir şey var mı, buna karar ver. Peki, bu olayda sence biraz daha sabırlı mı olmalıydın, yoksa vazgeçmek doğru bir karar mıydı? 🫶
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Vazgeçen oydu ben değil ailesiyle yaşamak istemediğim için ayrıldı kendisi
Ahhh, canım ya... Anladığım kadarıyla bu konuda sen ona açıkça derdini anlatmışsın ama o dinlemek yerine kaçmayı seçmiş. Bu, onun aslında iletişim konusunda eksik olduğunun bir göstergesi bence. Ailesiyle yaşamak istememek senin hakkın; sonuçta kendine ait bir hayat kurmak istiyorsun. Burada yanlış olan bir şey göremiyorum, tam tersine çok mantıklı düşünüyorsun. 💫 Ama onun bu durumu böyle sonlandırması seninle değil, tamamen onun karar verme şekliyle alakalı. Sen kendin için en iyisini istemekte haklısın. Belki de bu ilişki senin daha fazla üzülmemen için buralarda noktalanması gereken bir şeymiş, ne dersin? 🥹💔
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nerde yanlış yapıyorum hiç bilmiyorum bu ilişki konusunda ne yaptıysam olmadı vazgeçiremedim seven bir insan bence herşeyi yapar?
En İyi Cevaplar