İlişkimizin bi adı yok bi var bi yok araya baya zaman giriyo beni sevmediğini biliyorum ama öyle bi yaklaşım sergiledi ki sanırım bende duygu oluşturdu ve devamlı artıyor duygularım ona karşı , ilişkide ilerisini yaşamayacağımı söyledim diye sevgili olamadık buna rağmen hala arada bana yazıyor, mesajlaşıyoruz. Hayatıma aldığım ilk erkek ve bunu biliyo sırf sınırlarımdan dolayı beraber olamadık yani bana beni sevdiğini de söylemedi açıkça ama eğer öyle bi kız olsaydın emin ol 10 kere sana gelirdim dedi ve bazen mesajlaşırken fark ediyorum benim ona duygumu bildiği için kızmayacağımı kırmayacagımı da biliyo bu yüzden özel mesajlaşmalarımızda oldu bi iki kere , en son geçen hafta ctesi mesajlaştık sana mesajlaşmayı öğretecem dedi yani deneye deneye öğreneceksin dedi ve yine ortadan kayboldu Instagram dan her hikayeme bakar hemen ya ne yapmam gerekiyor sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cepte görüyor seni sonlanması gereken toksit bir ilişki
Seviyorum ve ilk kez diyebilirim
Yapacak bir şey yok kalbin ile aklın arasında kalırsan aklını kullan hayatın alt üst olablir duyguların ölebilir kendimden biliyorum
Haklısınız ben bi kez olsun döndüğü zaman bütünüyle duygularımı dile getirip çekilicem başka yolum yok , yorum için teşekkürler 🙏🏽
Gitti diyelim geri geldi pişman oldu diyelim yinede kabul etme dost tavsiyesi kendine değer ver ki oda sana değer versin onun gözünde ulaşılmaz olursun
Bu olayı bende yaşadım. baktin olmuyor yol alacaksın. Yoksa kullanildigin kadar kullanılırken. karsilikli tabi sende onu. Sonu olmayan bir yol bu
Biliyorum yanlış ama duygularım hemen oluşmuyor yani düşün 23 yıldır kimseyi böyle sevmedim platoniklerim oldu ama ilerisine izin verip dahil etmedim hayatıma peki sence ona tam olarak sevdiğimi açıkça söyleyim mi zaten biliyor da demedim seni seviyorum
Söyle ama bisey değişeceğini sanmıyorum. seven ciddi düşünen insan bir yolunu bulur sana ulaşır, ilerletir. İçinde kalacağına söyle , senden bisey eksiltmez. Herseyin karşılığı olarak diye bisey yok bunu bil.
Aynen biliyorum beni elinden kaçırmamak için oyalıyo arada yazıyo her ne kadar duygusu olmasa bile bana karşı beni elinden kaçırmak istemiyor biliyorum 😔
Buda neden oluyo istediklerini altın tepside sunduğumuz için. Kim ister istediği zaman isteklerini karşılayan birini kaybetmek hem bana zaafi varken.
O kadar haklısın ki 😔ben o kadar uğraşırken kimin gunahını aldım da böyle bi çeşit karşılıksız bi duygu ya
Bu herkesin yaşadığı doğal bişey. Sadece sen yasamiyosun.
Doğrudur ben ne yapıcam bilmiyorum dengemi bozdu
Yapabiliyorsan şunları yap. Eskiye nazaran az istekli ve sevecen davran. Senin değiştiğini hissetsin. Afallasın. Kendini olmayacak biri için başkalarına kapatma. Yine konuş için soğuyana kadar ama herseyini verme.
Evet ama bi mesaj atıyo duygularım artıyor çok saçma en son geçen hafta ctesi yazdı konuşalım mı dinliyorum dedim bi iki mesajlaştık sonra kayboldu bütün story kerime de bakar mutlaka neden yapıyo bilmiyorum tek bildiğim ona onca kıza yürümesine rağmen kızamamak aksine kıskanmaya başladım ya ilk kez dün gece bi kızın twitine yazdığı yoruma kıskandım normalde farklı kızlara da beğeni yorum atıyo böyle hissetmemiştim ya of ya
Göstere göstere yapiyosa sende bir silkelen. Bu bile bile kabul wtmek. Kendini kaptırma derim
Evet göstere göstere bi gün seri bi şekilde bi kızın twitlerini beğeniyor ya da yorum atıyo bazende aynı anda bi kaç kızın twitlerini yorumluyor begeniyo ya sinir etmek için beni kabul ettirmek yani onun isteklerini yapıcak mıyım diye
Sallamalisin onu
Aynen öyle yapmaya calişicam zaten artık yazmayacağım yazsa da artık nedenini sorucam madem karşılamayacam isteklerini ve madem henüz bi duygusu yok bana neden uğraşıyo yazıyo
Zaafını biliyo çünkü ve bu onun egosunu oksuyo, hoşuna gidiyo
Sanırım haklısınız birde eğitim açısından da biraz üst gibi oluyorum ona göre sanırım bu açıdan da olabilir
Olabilir.
Hiç bi şekilde yüzüne vurmadım üstünlük taslamadım aksine o benim yüzüme vurdu yok bilmem kaç bölüm okuyorsun falan Bn ısrar etmesine rağmen söylemedim o gidip araştırmıştı soruşturmuştu yani
Birini sevip ayrılmak çok zor
Evet hemde yıllardır kimseyi sevmemişken birde kullandığını biliyorum beni , bazen bi ay geçiyor pat yazıyor beni biliyo ya
Hm anlaşılan unutmayan diye arada hatırlatıyor
Bende sevmiştim birini ama çok fena bir kötü son oldu
Aynen çünkü Instagram storylerimş görüyor ayıptır söylemesi kan kusup kızılcık şerbeti takılıp atıyorum storyleri bazen onlara cevap yazıyo bazen de wp den yazıyo sırf hatırlatmak için
Hmm paylaşmak istersen derdini dinlerim
Hayat senin yaşamak istiyorum diyorsan yaşa
Ben duygularımı düşüncelerimi onunla bile kirletmem seviyorken bile , zaten çok zor duygu oluşturuyorum içimde , sizce onun farkıma varması için ne yapmalıyım
Kirletmek ten kastın cinsellik sanırım senin diğer sorularını da göz önünde bulundurarak cevap veriyorum çocuk zaten sana söylemişti ben foto da isterim mesajlada takılırım sen bunu bile isteye ilerlettin o yüzden onun birşeylerin farkına varması için boşa bekleme ya onun istediği gibi takılırsin ya da senden kaçacak
Anladım teşekkür ederim ben en iyisi yazdığı zaman ona açıkça söyleyim acımı da artık içimde yasarım bi olurumuz yok belki de
Seni az çok sorularından biliyorum sen elinden geleni yaptın onunda amacı belli en iyisi açıkça ifade etmen kendini
Gerçekten pişman olmamak için yaptım peşinden koşuyor gibi de göründüm ama artık yazdığı zaman bitirmem gerek en azından kendime saygım olmalı
Sen kendini nasıl mutlu hissediyor isen öyle yapmalısın
Onunla mutluyum, onu düşünürken bile mutluyum ama bunu yapamam ona olan sevgime dahi
Yani istedikleri konusunda uzlaşamam çok normalmiş gibi ona göre neyse çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
İnsanlar farklı istekleri farklı ne desek farklı.
Evet gerçekten herkes farklı
Yaşamın kuralı bu
Benle ol 😂😂
Lütfen ya😅ne yapmalıyım onu kazanmak istiyorum yani farkıma varsın istiyorum
Kazanamassın ne yazikki seninle zaman gecirmek icin arada mesajlasior
Of ya neyse yazmıycam tavrımı koymam gerek artık demek
Yapcak bise yok canısı bende isterdim boyle yap soyle yap diye ama oyle davranan birine ne yaparsan yap kazanaman.
Bakalım bakalım karı kız peşinde koşmaktan yorulmadı gitti mal 😂teşekkürler yorum için 🙏🏽
😂😂