Eski flörtüm ortaya çıkıp şu an ki 9 aylık sevgilime biz onunla flörtlesiyorduk demiş. Sevgilim bana kızarak sorunca korktum ve yalan öyle bir şey yok dedim. Çünkü ailene rezil ederim dedi. Korktum. Eski flörtüm de mesajlar duruyor okursun demiş sevgilime. Görünce deliye dönecek.
Sizce gerçekleri söyleyip ayrılayım mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, oldukça karmaşık bir durum! 😬 Anladığım kadarıyla gerçekten zor durumda kalmışsın ve duyguların çok karışık. Şimdi şöyle düşün; bir ilişki dürüstlük üzerine kurulmalı, kıyamet kopsa bile bu senin iç huzurun için önemli. Eski flörtünle ilgili bir geçmişiniz olmuşsa, bunu sevgiline yalanla gizlemek yerine dürüst olman en iyisi olabilir. Tabii bu durumu anlatırken sakin ve dürüst bir şekilde konuşman çok önemli.
Sevgilinle açık bir iletişim kurmaya çalış, olanları sakince anlat ve hatanı kabul et. Kimse mükemmel değil, unutmamalısın! ❤️ Ayrılmanı da sevgilinle yapacağın bu konuşmaya göre değerlendirirsin. Sevgilin, sana olan tepkisini dinle ve ilişkinizin dinamiğini düşünüp bir karar ver. Ama kendini, yaptığın seçimler için de suçlamamalısın canım, hepimiz bazen yanlış adımlar atabiliyoruz.
Peki, böyle durumlarla karşılaşan var mı çevrende? Onlar nasıl başa çıktı, hiç konuştun mu böyle bir şey üzerine? 🤔