Kafa dengi değil ama evlenmek istiyor. Yoksa bir türlü bulamadığım aşkı mı aramalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu sorunun cevabını sen kendin vereceksin , ona buna sorarak cevabı bulamazsın. Ayrıca hayat karşına kimi çıkartacak bilemezsin..
(Genel yazıyorum)
Sorun şu ki bu ülkede kadınlar kimseyi aramıyor ya da büyük bir kibirle ellerinde telefon sanal maymun olmuş şekilde 100lerce erkekle konuşuyorlar..!(bu durumu biz erkeklerde çok net görüyor ve biliyoruz bu bizlerdede artık büyük bir güven kaybına nedel olmuş durumda! güvenmeyen erkek kadına bağlanmaz! Kadınlar eskiden erkeklere güvenmyoruz derlerdi artık erkekler kadınlara güvenmiyor, kims ekimseye güvenmiyor) erkekleri köpek olarak görüp zorla ayaklarına gelecek diye bekliyorlar. Bu öyle bir tezat paradoxturki medyada internette tvlerde haberlerde ise durmadan biz erkeklere sayıp sövüyorlar saapıık taaciizcii kkaatiill vs.. böyle bir ülkede böyle bir zamanda bu ülkede düzgün hiçbir erkek artık bakmayan ilgilenmeyen tanışmaya hiçbir çabası olmayan , feminist erkek düşmanlığı yapan kadınlarla ayağına gidipte zorla tanışmaz.!
Karşısındaki erkeği seven "beyni olan zeki akıllı" bir kadın erkeğini köpek yapmaz (Bir köpeğimi sevip onla sevgili olup evleneceksiniz? adama sormazlar mı?) ve peşinden koşturmaz, zamanı hayatı böyle çocukça saçmalıklarla boşa harcamaz, sevdiği erkekle iletişim kurup tanışıp görüşüp beraber güzel mutlu zaman geçirmek varken böyle kaçmak kovalamak aramamak bekletmek saçmalık arıza akıl hastası hareketler yapmak (bun hareketleri kendileri akıl hastası olan çakma ilişki uzmanı pissliiklerden öğeniyor kendi aklı olmayan kadınlar) erkeğe taktik strateji vs düşmanıymış gibi teknikler tuzaklar stratejiler uygulamaya kalkmak anca bu ülkeye yakışıyor..(Taktik strateji vs savaşta düşmanına yapılır, ancak kadınlara günümüzde bunu y apmaları aşılanıyor bilerek medyada internette.. kadını erkeğe düşmanlaştırmak ve güveni ortadan kaldırmak için. Bu amaçla fitne saçan yeri dizilerde bu işin tuzu biberi)Arayan belasını mevlasınıda bulur.. aramayan bulamaz kendi kendine otorur ve belasını gelip onu bulmasını bekler.! Aslında bu ülkede kadınların yaptığı enbüyük hatalardan biri bu : tanışmak için gerçek sosyal hayatta (interneti saymıyorum ve konuşmuyorum bile orada güven YOK) hiçbir çaba göstermemek herşeyi erkekten beklemek. Gerçek soyal hayatta bir erkek hoşlandığı kadına uzaktan bakar ve o kadında onu görüyorsa ondan bir yeşil ışık bir çaba bekler tanışmak için (erkek bilmez o kadını sevgilisi var mı? evlimi? sözlümü? ya da ondan hoşlandımı tanışmak istiyormu?) .. ama bu ülkede erkek kadına uzaktan baktığı zaman çoğu kadın şöyleder : "abazaya bakk bana bakıyorr.." ya da kimiside şöyleder : "bu canım niye bana bakıyor gelmiyor tanışmıyor?" Bu kaz kafalı feminist bozuntuları herşeyi çok kolay sanıyorlar ! erkeğide KÖPEK sanıyorlar ! bu arada çök onemli bir detay var ; sokakata herhangi bir köpeği bile "gel kuçu kuçu" diye sen çağırmazsan zorla sana gelmez. Bu ülkede kadınlar çağırmadan hiçbir çaba göstermeden bir yeşil ışk yakmadan durup dururken erkek zorla ayaklarına gelecek sanıyorlar.. Evet bu olmuyor mu? oluyor doğru ama önüne gelen kadına asılan yüzssüz çok konuşan kısa süreli düşünen erkekler böyle yaparlar (çağrılmadan hiçbir yeşil ışık görmeden önüne gelen kadını üzerine saldırırlar!!! asıl abaza onlardır ama kadınlarda bunu anlayacak beyin var mı? var mı? namustan edepten ahlaktan bahsedip düzgün erkek arayan kadınlar kendileri hiçbir çaba göstermeden erkek sorgusuz sualsiz bakmadan etmeden kadının üzerine saldırıp gelip tanışsın diye bekliyorlar.. Ata sözü bile var: "Ateş olmayan yerden dman çıkmaz" Hatta erkeklerin köpek olmasını bekleyen yarım akıllı beyyinnsizler içinde bilinen bir söz var = "dişi köpek kuyruğunu sallamayınca, erkek köpek peşine düşmez" diye , düzgün bi erkek hoşlandığı bir kadın varsa 1bakar 2bakar.. olmadı 3bakar karşısındaki kadın ODUNSA hiçbir yeşil ışık yakmıyorsa tanışmaya hiçbir çabası yoksa iletişim kurmaya çabalamıyorsa? ozaman içinden düşünür : "bu beni istemiyor, ya sevgilisi var ya evli ya da benden hoşlanmadı" der yoluna gider, başka kadına bakar.. Kadınlara öğretilen yalan dolan düşüncelerle kadınlar uzun zamandır zehirlenmiş durumda, birileri (geneld eo birileri pisslik ilişki uzmanı fitneciler oluyor) bu ülkede erkekleri kendi yalan sallama uydurma hayallerindeki düşüncelere tasvir edip kadınlara bu yalanları benimsetiyorlar.. Kadınlarda gerçek hayatta olmayan yalanlara inanıyor. Çoğu ilişki uzmanı fitneci ve kadınları yanlışa yönlendiriyorlar..
Neyse bu konu çok uzun anlat anlat bitmez burada kesiyorum..
Özetle aramak gerekiyor EVET , arayan belasınıda Mevlasınıda bulur.. oturup bekleme! gez dolaş farklı yerlere git ve iletişim kurmayı gerektiğinde karşındaki insanlar sohbet etmeyi = insan olmayı unutMA! ve asla ama aslaa ilişkii uzmanııı fitneciler dinlerme, kendi aklın var, kendi sezgilerin var.. onlara güven! iyiyi kötüyü onlar sana söyleyeceklerdir kendi içinde.15 Yorumla
Soran6 ayTamam. Teşekkürler
- 6 ay
Hakkaten baya uzun yazmışsın da, bende üşenmeyip okudum iyi mi 😂
- 6 ay
@saçmabirkişilik özet geçermisin ne demis😄😄
- 6 ay
@saçmabirkişilik Detayları merak etmek herkes için değil , IQsü YÜKSEK ZEKİ İNSANLAR İÇİNDİR.. Bu senin , saçma değil akıllı bir kişilik olduğunu belli eder.. Gerekli bi bilgiyi okumaya üşünen yarım akıllıların bilmediği öğrenemediği detay şeyleri biliyorsun artık gerçek hayat hakkında.
- 5 ay
@saçmabirkişilik "iyi mi"de bir pismanlık belirtisi var:) ama yine kaptın kırmızı kurdeleyi👏 tebrikler:)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayBu kadın empati düşünsün.
Şimdi o çocuklar evlendiği adamla aynı aile icerisinde olacaksa adam o evin reisi durumundaki baba olacak değil mi? Kadında o ailenin ( karşınında çocuğu varsa ) annesi.
Ortak yaşamda kadının gelir yoksa o adam o çocuklarında ihtiyacını yeme içme barına mecburiyete yönelik karşılamak zorunda kalacak veya kalabilir. Hadi bu da kabul.
Amaaa dananın kuyruğu sırada kopacak.
İllaki bu sorumlulukları az veya çok yerine getirirse o adam veya getirmesi beklenir, istenirse O ADAMDA HAKLİCA sözlerinin dinlenmesini, saygıyı beklemez mi, istemez mi?
Bence hayli hayli ister ve hakkı.
Sıkıntı şu şekilde çıkacak: SEN BİZİM BABAMİZ DEĞİLSİN, babamız misinda , falan filan vs. söylemler veya tavırlar veya bakış açıları.
Eh o durumda hayli hayli adam ya kapıyı ya başka türlü tepkiyi ortaya koymak göstermek zorunda mı, bence benzer de olsa evet.
İşte bu nedenle mustereklik konusu ikinci Bahar yaşayacak insanlar için en başta çocuk varsa onlarda başlar. Madem ortak aile olunacak, çocuk üzerinde anne olacak baba olacak kişiler saygı ve söz haklarina sahip olmali
03 Yorumla
Soran6 ayBen zaten öyle bir durumda saygısızlık yapmam ki. Ayrıca o kişi de çoçuklarımın babaları olduğunu biliyor. Yani abilik yapar çocuklara
- 6 ay
İşte bak bu detayı da diyeceğini bildiğim için yazmadım.
O erkek , aileye çocuklarla birlikte kabul edecekse eğer, ki genelde evet denmisse. cocuklarda o yeni evde yaşayacak. Tutup evin babası ( abileri. olacsk dediğin ) şunlara bunlara misal giyiminize dikkat edin dediğinde, o ccouklar ( ya da insan nefsi ilk olarak son cümleyi başa alır der ) sen bizim babamız değilsin dediğinde o adamın tüm bakışı defisir ve belkide kalbindeki bir çok şey yıkılır soğur.
Bu ihtimale dikkat etmek gerek, çözüm gerek
Soran6 ayAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mantık evliliği olabilir çünkü boşanmış ve 3 çocuklu bir kadının hayatında öncelikler genellikle duygudan çok düzen, güven ve sorumluluk üzerine kuruludur bu yüzden evliliğe karar verirken kalpten çok mantıkla düşünmesi doğal olur
Bu durum onun duygusuz olduğu anlamına gelmez sadece riskleri ve sorumlulukları daha çok düşündüğü için adımlarını hesaplı atıyor demektir çocuklar, geçmiş deneyimler ve geleceğe dair planlar evlilik kararını etkileyebilir bu yüzden mantık ön planda olabilir ama doğru kişiyle karşılaştığında duygular da işin içine girer
01 Yorumla
Soran6 ayKafa dengi değil pek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayŞimdi ben sana şöyle yap böyle yap diyemem. Üç çocukla yeniden evlenmek nasıl bir deneyim bilemem. Ama bildiğim tek bir şey varsa: Oda kafa dengi değilse çok zor be. Illa lise yıllarındaki aşkı arama elbette ya da pembe hayallere kapılma ama hele ki üç çocuktan sonra kadın olduğunu sana hissettirecek ve onun yanında, onun göğüsünde dinlenmek isteyeceğin kişiyi seç. Mecburiyet olmasın evlilik. Ben mantık evliliği yaptım. Iyi biri diyip evlendim. Evet iyi biriydi de. Ama kalp atmayınca da kupkuru bi hayat. Söyleyeceklerim bukadar.
11 Yorumla
Soran6 ayTam olarak istediğim şey bu benim de. Ama yok
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Bu gerçekten zor bir karar gibi görünüyor. Mantık evliliği cazip gelse de sadece "uygun" biriyle olmak seni uzun vadede mutlu eder mi emin değilim. Aşk, bir heyecan, bir tutku, bir tamamlanmışlık hissi verir. Ama diğer yandan, evlilik sadece aşk değil, ortak yaşam, destek ve anlayış demek.
3 çocuğun olduğu için onların da mutlu ve dengeli bir ortamda büyümesi önemli. Kalbini dinlerken mantığı tamamen göz ardı etmeden, sana huzur ve uyum sağlayabilecek bir yol seçmelisin. Sence, aşk biraz bekleyip doğru kişiyi bulman için zaman verilebilir bir şey mi? 😊✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
111Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bence burada soru “mantık mı aşk mı”dan çok “ben artık neye ihtiyacım var” sorusu. Boşanmış ve üç çocuklu bir kadın olarak sen zaten hayatın en ağır sorumluluklarını taşımışsın, o yüzden kimseye kendini kanıtlamak ya da bir kalıba uymak zorunda değilsin. Mantık evliliği deyince çoğu kişi güveni, düzeni, huzuru kastediyor ama içinde sevgi yoksa bu zamanla daha büyük bir yalnızlığa dönüşebiliyor. Aşk deyince de gözü kapalı bir heyecan değil, seni yoran değil sakinleştiren, çocuklarınla birlikte seni de kapsayan bir bağdan bahsediyoruz. Bence sen ne sadece mantığa sıkışmalısın ne de “büyük aşk” masalının peşinde kendini tüketmelisin. Seni olduğu halinle kabul eden, sorumluluklarından korkmayan, kalbini hafifleten biriyle kurulan bağ en sağlıklısı. Yaşın, geçmişin, çocukların aşkı hak etmene engel değil; aksine ne istemediğini bildiğin için daha gerçek bir ilişki kurma şansın var. Senin araman gereken şey etiket değil, huzurla birlikte gelen sevgi.
05 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim. Benim de istediğim tam olarak bu. Ama bulamıyorum işte
Soran5 ayBen de öyle düşünüyorum. Ama aklım hep arayışta 🤦♀️
Soran5 ayPeki
6 ayaşk diye bişey yok sana zarar vermeycek koruyup kollaycak birine bak şiirsel dünyadan çıkın artık öyle bir şey olsaydı kimse eskorta para vermezdi herkes seks yapmak için birine aşık olmaya çalışırdı oysa herkes çatır çatır aldatıyor yani insani duygu ile hayvansal iç güdüyü hala birbirinden ayıramayan kişiler var normalde bu gibi şeyleri liseli kızlar düşünür çünkü onların aklı fikri yakışıklı jojuk geniş omuzlu jojuk ossuruklu jojuk gözü mavi jojuk uzun boylu deve gibi jojuk şiir edebiyat peşinde koşarlar tabi bütün bunlar sürerken alt taraflarını kurcalamaktan ellerinin battığı da yenmez olur nokta
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHerkesin durumu ve artı - eksileri farklıdır. İstediği şeylerin olup olmaması bu artı-eksilere bağlıdır. Açık söylemek gerekirse 3 çocuğu olan bir bayan oldukça dezavantajlıdır. Ama güzelliği, gençliği, aurası, karakteri ve aklı varsa bu dezavantajı ortadan kaldırıp avantajlı duruma geçebilir.
Mesala benim avantajım oldukça iyi ve kariyerli bir işe sahip olmanın yanında yüksek hayat standartlarına ve bayağı iyi maddi duruma sahip olmak. Tip, nezaket, seviye filanda yerinde ama dezavantajım galiba daha ağır basıyor.
Dezavantajım ise halen evli olmam ve birisine aşık olmak istememe rağmen arayış içinde olmamam.
10 YorumlaAçıkcası çocuklu kişiler için ben evlilik önermiyorum özellikle kız çocuğu varsa kendi zevkler için bence cocukları yıpratmaya hiç gerek zMan çok kötü o adamın neler yapabileceğini az çok hepimiz tahmin edebiliyoruz üzgünüm ama hiç mantıklı değil kendinden önce her zaman çocuklar ve piskolojisi ve rahatlıgı düşünülmeli umarım beni yanlıs anlamamıssındır 🙃
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayboşanmış 3 çocuklu bir kadın bence evliliğin sürecini bilmiyor. sorunları nasıl çözeceğini bilmiyor. hala daha evliliği ve aşkı hayatının merkezine koyup bencilce davranıyor. çocuk doğduktan sonra kadın da erkek de artık yarı anne ve babadır. bunun sorumluluğunu alarak yaşayın. 3 çocuğun için en iyisini düşünmek zorundasın. boş hayallere kapılıp bencilce hareket etme. eski eşinle neden boşandın. neden 3 tane çocuğunuz oldu bunları bir analiz et. sorun kimdeydi onu bul ve ondan sonra böyle bir adım atıp atmayacağına karar ver.
42 Yorumla- 6 ay
👏🏻👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimle iyi geçinir sen ona aşık olursun aşık olduğun insandan 2 ayda düşman olma durumuda var bence anlama bildiğin kişiyle yürümelisin aşkkı ergenler yaşıyor insanı söyletme kaç yalına gelmişsin 3 çocuğun var hala aşk meşk meşk pelindemisin aşk diye bişey yok o bir kaybetme korkusu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayEvlilik asla yapma sakamisin ya. Üç çocuk birde başka adamlami ugrasacaksin inan erkeler yük hafifletmiyor ogrenemedin heralde yük yüklüyor eğer bunu küfe gibi aşk uğruna yüklenmek istiyorsan basın daha çok ağrır. Uzak durun arkadaşım evlilikten hicmi canınızın kıymeti yok kendinize bakın iliski yorucudur birde üç çocuğun var. Türkiye'de turk erkekleri kadınlara kizlara iyi niyetle bile bakamiyorken sana nasıl bakacaklar. Eğer yabancı bir erkek bulursun ok ama yerli erkekle hiçbir şansın olamaz. Hepsi somurur duygularını.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBu kadına ikinci üçüncü dördüncü evliliği yasal olarak veren devletin allah belasını versin. g. evleri açın. Evlilik zaten bir g. ev olmuş daha hala fuhuş diyorlar or. lardan daha onurlusu gururlusu mu kaldı. 3-5 evlilikten aşağı karı yok. Çoğunda evlenmiş boşanmış mal koparmak para koparmak amaçlı... Üstelik ölüm olmuş adama. Adalet pozitif ayrımcılıkla yapılırsa sapkınlığa dönüşür. Devlet sanıyor ki evleri kapattık yapan yok var ve çok daha kötü. Bu evlerin görevi kadınların kadın kalabilmesi için bir sebepti. Kocamın parasını or.. yemesin diye bile kadınlık yapıyordular. Şimdi bir sebep yok hukuki açıdan da etik açısından da kadınlar evlenince hayatları değişmiyor ama erkeğin bir cehennem oluyor. Kadını kadın yapan rekabetler yok edildi.
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBunun aksine erkeklerde ki bu rekabet daha da arttırılmış durumda... Hala ev geçindirme kadının gönlünü hoş tutma görevleri maddi manevi her görev erkeğin sırtında kadının sırtında bir tek yük yok. Ev işi yapmasa eve yardım etmese çalışmasa yatağını soğuk bıraksa hepsine sunucak bir mazereti var kadınım diye ev işi mi yapıcam kadınım diye eve yardım mı ediceğim maaşımla kadın diye kocamı mutlu mu ediceğim niye çünkü ben kadınım diye mi? diyip olayı kapatabiliyor ve mahkemeler %100 kadının haklarını koruyor. Fakat erkeklerden tıpkı 5 milyar yıl önce ki gibi sağlayıcılık koruma ve ilgi son düzeyde talep ediliyor üstüne bir de eskiden olmıyan duygusal yükler bile erkeğe yüklenmiş durumda. erkek bir insan ve hukukta yer alan bir cinsiyet değil. Buna medeni hukuk deniliyor 😂 Rezalet. Şimdi evli erkekler popolar anal plugla geziyor kadınlara körü körüne biaat ettikleri için hak ettikleri gibi.
6 ayYani bu söylediklerimi eleştirebilirsiniz belki ama 3 çocuklu kadin bence kendi ayakları üstünde durmalı bir erkeğe ihtiyaç duymadan kendinden çok çocuklarını düşünmelisin kız cocuklarin var ise durum daha da hassas hala aşk tan meşkten söz edebiliyorsun ne belli evleneceğin kişinin çocuklarına iyi bakacağını 3 çocuklu bir kadınla zaten kimse aşk evliliği yapmaz kolay kolay ancak kendin gibi boşanmış yaşı olgun biriyle mantık evliliği yaparsın
19 Yorumla
Soran6 ayAşk dediğim kafa dengi olması sadece. Çalışıyor ola bilsem evlenmem
- 6 ay
Ne kadar güveniyorsun peki bu adama çocuklarına iyi bakacak mi herseyden önce çocuklarını düşün
Soran6 ayMaddi durumu iyi anlattığı kadarıyla ama biraz geniş biri gibi o yüzden güvenemiyorum
- 6 ay
Güvenmediğin birine çocuklarını nasıl emanet etmeyi düşünüyorsun Bak sana bir şey söyleyeyim Böyle bir adamla parası için evlenirsen sonunda sadece pişman olursun Şu an evlenmek tek çare gibi geliyor olabilir ama kendin de söylüyorsun güvenmediğin ve biraz da gösterişli biri Benim tavsiye hem kendine hem çocuklarına yazık etme
- 6 ay
Geniş biri olacaktı **
Soran6 ayTamam. Teşekkürler
Soran5 ay@CANÖzkan1 özelimizi arkdş ona anlatırım diyor
mantık evliliği olabilir ama duygusal bir kişiliğe sahipsen sonrası senin adına zor olabilir bence aşk evliliği olsa daha iyi olabilir he dersen ki ilk evliliğim de aşk evliliğiydi ama sonu hüsran oldu. ben aklıma yenilmekten ise kalbime yenilmeyi yeğlerim şahsen
11 Yorumla
Soran6 ayİşte aşk istiyorum ama aşk diye sürekli kandırılıyorum
Gizli Üye(30-35)6 ayKafa dengi biri değilse ömür nasıl geçecek?
Tamam illa bekle aşk evliliği yap demiyorum ama sonuçta aynı evi odayı yatağı paylaşacağın Adamla birazda olsa Kafalar uyusmalı. Şimdiden kafalar uyuşmuyorsa seni nikahına ve yatağına alıp hevesi geçince kaşık düşmanı olur. Çocuklarında pinç olur. Belli bir süre sonra çocukları gördükçe eski kocanı ve onunla neler yaptığını ve çocuk sahibi olmak için yatakta neler yaptın vs vs vs kurar durur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
6 ayAnlaşamadığınız ya da sevmediğiniz bir insanla nasıl ömür geçirebilirsiniz ki. Hiç mi sohbet etmek ya da arkadaşlarla olduğu gibi eğlenmek istemezsiniz? Bana mantıksız geliyor mantık evliliği. Sevmediğin biriyle aynı yatağı paylaşmak zorunda kalacaksın. Bu yüzden bu durum malum işten çok da farklı gelmiyor bana, tek farkı 1 kişiyle olmanız ve ekstra hizmetlerde bulunmanız olur. Hakaret amaçlı değil bu arada, fikir olarak söyledim.
01 Yorumla
Soran6 ayBen de bunu düşünüyorum
6 ayMantık seni seviyorsa sevildiğini hissediyorsan zaman kaybetme ama dediğim gibi seni seviyorsa
18 Yorumla- 6 ay
Aranızda kaç yaş farkı var?
Soran6 ay9 falan
- 6 ay
Evleneceğin kişin dışarıya karşı tutumu nasıl? Tahmini kaç yaşında sonuçta çocuklar var erkekmi kızmı 18 den küçüklermi
Soran6 ay40 yasında çocuklar kız en büyük 11 yaşında
- 6 ay
Abla benim düşüncem iyice tanı sonrasında evlilik aşamasına geç anladığım kadarıyla yaşın 30 larda daha gençsin karşına başkalarıda çıkar daha öncesinde ayrılmışsın yine aynı şey olur mu acaba diye düşün yardıma ihtiyacın olursa fikir istersen buradayım
Soran6 ayTamam
- 6 ay
İyi günler hakkında hayırlısı olsun şimdiden 🙏
Soran6 ayAmin
Gizli Üye(25-29)6 ayBence aşk aranan bir şey değil seni bulan bir şey. Ya kendini çocuklarına adayacaksın ve eğer kısmetinde varsa seni bulacak. Ya da kafana yatan iyi anlaştığın biriyle evlilik yapacaksın. Bu arada 3 çocuk bir adam için çekinme sebebi olur zaten doğruları konuşmak gerekirse. Ama her şeyiyle kabul eden kafana yatan seni mutlu edebilecek bir adama şans vermek daha makul.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayH Er zaman mantık evliliği olmalı aşk gelir arkasından
212 Yorumla
Soran6 ayPeki özelimizi arkadaşıma anlatırım diyen biri ile olur mu
- 6 ay
Olayı bilmediğimden bişe diyemem arkasasıda
Soran6 ayGenel olarak diyor ki cinsel hayatımı arkadaşıma anlatırım
- 6 ay
Senin hayatınımı anlatır kadınmı erkekmi
Soran6 ayEvleneceğim erkek cnsl hayatımızı arkadaşıma anlatırım diyor
- 6 ay
Neden öyle diyor ml mı nedir
Soran6 ayBilmiyorum
- 6 ay
Sende ayrıl ya yol ver
Soran6 ayAyrıldım zaten de arada yazıyor
- 6 ay
böyle bir erkekten bir halt olmaz :(
Soran6 ayTamam
- 6 ay
Sana yanlış yapılmış
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkisi de değil. 3 çocuklu bir insanın ( kadın erkek farketmez, ki mutlaka karşıdaki insanın da çocuğu vardir) yeni bir evlilik yapması problemden başka bişey getirmez. Huzur diye bişey kalmaz. O yüzden evlenmemek en mantıklı seçim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendi ayakları üzerinde durabiliyor, hayatını bir şekilde idame ettirebiliyorsa ve illa bir evliliğe ihtiyacı yoksa hayalindeki aşkı arayabilir.
Kaptan yok diye gemiyi ille de limana yanaştırmak gerekmez; gemiyi kendi de kullanabilir. Ancak denizler sürprizlerle doludur ve buna hazırlıklı olmak önemlidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen sevmiyorsun ama o seni seviyor gibi değil mi?
115 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorum sevıyor mu sevmiyor mu
Soran5 ayYani ben koşmak istemesem de ara ara yazıyor
Soran5 ayÖyle değil cnsl hayatımızı arkadaşıma anlatırım diyor
Soran5 ayHayır bir şey yaşamadık. Evlenirsek arkadaşıyla böyle şeyleri konuşurmuş
Soran5 ayYok ya
Soran5 ayTamam uzak durayım
Soran5 ayAnladım.
Boşanmış 3 çocuklu bir kadın ancak rahat şartlar için evlenir lütfen bu defa mantıklı ol
13 Yorumla
Soran6 ayHaklısın. Peki bu adam geniş biriyse. Özelimizi arkadaşımla paylaşırım diyorsa?
Soran6 ayHım. O zaman olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Önce çocukları gerçek anlamda sevecek birini bulman lazım ya o da çocuklu olacak ya da çocuklarini en az senin kadar onemseyecek ve sahip çıkacak biri lazım sana
10 YorumlaHerkesin durumu ve artı - eksileri farklıdır. İstediği şeylerin olup olmaması bu artı-eksilere bağlıdır. Açık söylemek gerekirse 3 çocuğu olan bir bayan oldukça dezavantajlıdır. Ama güzelliği, gençliği, aurası, karakteri ve aklı varsa bu dezavantajı ortadan kaldırıp avantajlı duruma geçebilir. Değişir yine de bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 ayTamam da 3 çocukla biraz zor our yeni bir evlilik yapmak vallahi eğer evlenmek istiyorsan 3 çocuklu o zaman mantığını kullan çünkü 3 çocukla aşk evliliği zor olur bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAbla benim hiç sevgilim olmadı ansızın aşık oldum evlendim çok pişmanım nedenini söyleyeyim eşim fizik ve saç olarak hayalimdeki kadının tam tersi ben bu kaidna aşık oldum düşün ve evlendim şimdi ise onu hiç beğenmiyorum aşk gözümü kör etmiş o an ve mutlu değilim bosanamiyorumda eşim mükemmel bı kaidn çok iyi ama boyu kısa 1.53 kalça çok küçük sacı kötü
015 Yorumla
Cevap sahibi5 ayAşk evliliği yaoma
Cevap sahibi5 ayYa abi kafada sorun mu var bak o an gözüm fizik görmüyordu bende anlamadım buna aşk mı dersin büyü mü dersin bilmiyorum evlenince aşkın etkisi geçti pişman olduj
Cevap sahibi5 ayBen sorunumu yazıyorum eşim onu begenmedigimi biliyor bunu ona evlenmeden de dedim ama evlendi
Cevap sahibi5 ayDedim ya onu çok seviyordum vazgeçemedim çok tatlı geliyordu bana
Cevap sahibi5 ayBirde dışarıya çık bak evlilerin çoğu birbiriyle uyumsuz çirkin kızların hepsi evli
Cevap sahibi5 ayBilmiyorum hiç tecrübem yoktu hiç sevgilim olmadı o yüzden kendimi çok kaptirdim
Cevap sahibi5 ayTam 4 sene bekledik evlenmek. icin
Cevap sahibi5 ayBüyü gibiydi eşimden çok vazgeçmek istedim ama başaramadım ondan ayrılmayı düşününce ölecek gibi oluyordum
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu saatten sonra elbette mantık evliliği ama sana saygı duyacak çocuklarına babalık görevini hakkıyla yapacak biri olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
5 ayO 3 cocugn oncelign olmalı ve mantıklı karar almalisn aldgn karar yanls ise onlarda senle beraber bedelini öder
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
6 ayMantıklı oll hem boşanmış hemde 3 çocuk sahibisin şu an mantık evliliği senin için en doğrusu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. En iyisi bekarlık, üç çocuk büyütmek zaten yeterince zor bir de hayatına yeni birini alıp hayatını daha da zorlaştırma bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 ayMantık ve sevgi evliliği seven biri ile evlenmek güzel Allah korkusu olan adam sever de korur dakollar da
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 ayMantık... Çünkü aşk dediğin seyinde bir mantığa yaşlanması gerek mantığa yaslanmayan aşk olmaz olsa olsa heves olur oda 3 ay sürer
10 Yorumla
6 ay3 çocuğun varsa evlenmen Sıkıntı ne Aşk ne mantık asla yürümez bu şekilde huzurluysan yaşamına devam et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
6 ayNe aşkı ya 3 çocuklu bosanmıs kadının aşkla işi ne aşkı da bulamazsın zaten, pragmatist davran
10 Yorumla
6 ayKafa dengi birisi çıkarsa niye olmasın hayatta evlenmek kadar boşanmak da olağan bir süreç ve bunu yaşayan çok kişi vardır
10 Yorumla
6 ayBence evlilik değilde çocuklarıyla uğraşmalı
21 Yorumla- 6 ay
Çocukları ile zaten uğraşır anneliğini yapar
Evlenmek başka bir şeydi tek başına hayatı idame ettirmek bir süre birisiyle yaşadıktan sonra çekilmez emin ol
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
6 ayAşk zor bulur kafa dengi uygun bir mantıklı evlilik
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
5 ayKafa dengi sakin, arıza çıkarmayan içinin sineceği biri denk gelirse evlen geç. Ya da aşık olmayı bekle ama çok beklersin, çok beklenir, çok bekliyorlar. Aşkı bekleye bekleye çok geçmeden denk getirebilen kaç kişi var ki?
00 Yorumla
5 ayMantık evliliği 3 çocuğunuz var öncelik çocuklarınız olmalı çocuğuma nasıl davranır sever mi acaba ileride iletişimleri nasıl olur kötü davranır mi bu düşüncede olun lütfen âşık olup çocuklarınızdan nefret eden bir bireyle olabilir misiniz hayır...
00 Yorumlaİkisinden de biraz biraz olmadı daha iyi olur gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBir türlü bulamadığı derken bulamayacağı anlamına gelmez ki. Yani bence kafa dengi olmayan biriyle evlenmek yerine beklemek daha mantıklı gibi... Mutluluklar.
10 YorumlaMantıgın belki aşka cıkabilir belkide Askın mantıgı bulabilir kalbini dinle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maddi olarak ihtiyacın yoksa kesinlikle evlenme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabiki mantık artık bu saatten aşkmı düşünüyorsun sen üç çocuk yapana kadar aşkın yokmuydu
10 Yorumla
6 ay3 çocuktan sonra aşk aramak mantıklı değil evlenmekte pek mantıklı değil
10 Yorumla
6 ayNe aşkı, bu dakikadan sonra 3 çocuğunun faydasına olacaksa evlilik evlenirsin, aşkmış
10 Yorumla
6 ayEvlenme bacım boşandın kurtuldun hayatına bak
10 Yorumla
6 ayAşk meşk yalan hala bi umut peşinde olup salalık yapma
10 YorumlaAşkı bulsan da yine kaybolacak. En iyisi bekar takıl.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. aşkı boş versin aşk biter. sana saygı duyan çocuklarını seven ilgi gösterebilen biriyle olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayAnlasamiyorsan cekilecek dert degil bence ama sen bilirsin
10 Yorumla Bence mantık evliliği daha doğru önemli olan düşünce olarak büsbütün uyuşabilmek aşık olduğun zaman evlilik kararı da alınmamalı diye düşünüyorum. Çünkü o zaman kusurlarını göremiyorsun bir noktada
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşkı aranıp bulunacak bir şey değil. 3 tane çocuğun var hâlâ aşkı arıyorsun. Sen dellendin mi? Mantık ve beğendin olur dediğin birisi ile evlen. Aşkı bulursan sonra bulursun
00 Yorumla
6 ay3 çocuğun var ve evlenmeyi mi düşünüyorsun gerçekten? Cocugum yok ve boşanıp kendime bir hayat kurmak istiyorum. Bak evlenmek zorunda asla değilsin kendini sev. İkisi de degl canım kendini bulmak zorundasın kendinle vakit geçir zorunlu görme eğer zaten doğru kişi çıkarsa tekrar evlenirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu boşanmış veya evli kadın ve erkekler yüzünden biz bekarlara asla sıra gelmiyor. Yahu ne bu aç gözlülük biraz durun da bizde evlenelim.
11 Yorumla
5 ayİnsanın ömrü boyunca arayıp bulamadığı aşk, her zaman kalbinde bir yara olarak kalır. Ama şartlar ne olursa olsun sonunda bu aşk bulunursa ve her iki tarafta anlaşırsa aşk evliliği mutlaka daha iyidir.
10 Yorumla
6 ayAsk i guveni seçtiğine bunlar seni bulacaktır.
11 Yorumla
Soran6 ayPeki
5 aySokmuşum aşkına hatun. Aklın onayladı kalbin de ısındı ise ona; devam et işte.
015 Yorumla
Soran5 ayİşte pek onaylamıyor
- 5 ay
O zaman kapıyı kapat
Soran5 ayTamam
- 5 ay
Aklın mi taş koyuyor
Kalbin mi ısınmadı
Tam olarak durumun nedir?
Soran5 ayAklım taş koyuyor. Güvenemiyorum
- 5 ay
Kalbin ne durumda peki?
- 5 ay
Onu ilk gördüğündeki hissin neydi
Tam olarak?
Soran5 ayEh işte.
- 5 ay
İlk gördüğünde
Şimdi değil
Soran5 ayİlk gördüğümde normal bir enerji aldım. Yani fena değildi
- 5 ay
O zaman bir fırsat ver ona hatun
Akıl suyu bulandırır
Aslolan kalptir
İlk his önemli kalpte
Soran5 ayAma geniş biri. Cinsl hayatımızı arkadaşımla konuşurum dıyordu
- 5 ay
Koşarak kaç hatun ondan
Mezhebi bozuk
Meşrebi sıkıntılı bunun
Ne demek mahremiyetini başkasına anlatmak?
Bu seni başkasına da becerir
Midem bulandı
Soran5 ayTamam...
- 5 ay
Yaşın kaç
Kimle yaşıyorsun
Bir işin var mı
Anlatmak konuşmak ister misin peki
Gizli Üye(25-29)5 ayMantıklı yap onun dışında seni kurtarmaz hiç birisi 3 çocuğun var aşkmı kalmış sence? Mantık olursa senin için daha iyi olur. 3 çocukla nasıl aşk yaşayacaksın ki? Karşı tarafında çocuğu olur şu bu?
03 Yorumla
Soran5 ayMantık yapıcam da evlenmek isteyen adam cinsel hayatımı arkadaşıma anlatırım diyor
Cevap sahibi5 aySen ne kadar düzgünsen mahremiyet konusunda ne kadar hassas olursan karşı tarafta öyle olur.. böyle söyleyen birisi seninle gecici evlenecek keyfine bakacak sonra güle güle diyecek.. o kadar çirkin bir cümle ki.. böyle diyen biriyle konuşuyorsan sendede sorun var demektir.. 3 çocuğun var yarın onlarda büyüyecek kendini aşağı çekecek kişiyle konuşuosun.. bunu diyen birisinin gözünde sen basitsin zaten.. gerçekçi ol biraz... ya da görücü usulü evlen
Soran5 ayTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ay3 çocuğu bulmuşsun, gerisinde bırak aşkı mantığı, kendine değil çocuklarına bakacak birini bulmalısın...
00 Yorumla
5 ayEvlilik yalnızca gönül işi değil ki bu yola çıkarken kalbinizi dinlediğiniz kadar aklınızı da rehber edinin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Mantık evliliği yap aşkı arayıp napıcaksin evlendigin misiye aşık ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayçocuklar sende mi
yaşları kaç
erkek kız bunlar önemli06 Yorumla
Soran6 ayKız bendeler
- 6 ay
endişen evlatların değil mi
Soran5 ayZaten evlatlarm için güvenemiyorum kafa dengi olmayınca. Değişik biri
- 5 ay
ne gördün ki değişik
Soran5 ayCnsl hayatımızı arkadaşıma anlatırım diyor
- 5 ay
takip eder misin
- Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanmış 3 çocuklu bir kadın için mantık evliliği mi yoksa bir türlü bulamadığım aşkı mı aramalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler