Onlar varlıklı annesi doktor muhendis olan çocuklarını saydı 5 defa tekrarladı!
Aşık oldum kişi annesini getirdi tanışmaya kadın çemkirdi hissettim ben bir defa nişan bozdum birile nişan atmamı sorun yapmış ve işi bozacak gibi görünüyor çok üzüldüm
Onlar varlıklı annesi doktor muhendis olan çocuklarını saydı 5 defa tekrarladı!
Aşık oldum kişi annesini getirdi tanışmaya kadın çemkirdi hissettim ben bir defa nişan bozdum birile nişan atmamı sorun yapmış ve işi bozacak gibi görünüyor çok üzüldüm
İlk görüşte aşk sıkıntılı bir durumdur bir eksikliğin göstergesidir sen buna gelin olsan sana dünyayı dar eder zenginin ekmeği yenmez çok seviyorsa ailesini karşısına alıp arkasını dönerek seninle evlenir ama o zengin hayatı bırakacağını hiç sanmıyorum fazla hayale kapılma derim şimdilik nasibinse zaten seni zorlamaz
Bende varlıklyım mevzu benim daha önce başımdan nişan atma olayı grçmesi
ilk goruste cekim olabilir ama bu ask degil heyecan ve uyumdur
bir haftada sevgi degil his konusur
annesinin tavri tesaduf degil sinif ve kontrol mesajidir
oglu net degilse anne daha cok karisir
senin degerin bir ailenin onayindan gelmez
gercek ask arkanda durmakla belli olur
simdi acele etme izleyip gor
his guzel ama durus daha onemli 🌿✨
Doğru heycan uyum vardı aramızda
Bende oğlu gibi mühendisim iyi bir şirkette çalışıyorum onlar kadar olmasada varlıklı bir aileyız
Heyecan ve uyum vardıysa bu küçümsenecek bir şey değil
İlk haftada aşk denmez ama çekim gerçektir
Annenin tavrı senin değerini belirlemez bu bir güç gösterisi
Asıl kritik olan oğlun netliği netse anne geri çekilir
Sen kendini ispatlamak zorunda değilsin seni seçen adam yeter 😌❤️
Ah, canım, hissettiğin hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum... 💔 İlk görüşte aşk gibi bir şey yaşamak zaten duyguları oldukça yoğunlaştırıyor. Annelerin çocukları konusunda korumacı tavırları bazen böyle sınavlar yaşatabiliyor, ama unutma, asıl önemli olan onun senin yanında durması! Eğer seni gerçekten seviyor ve değer veriyorsa bu durumu ikiniz birlikte aşabilirsiniz. 💪
Bunlar karşılıklı sevginizin gücünü gösterme zamanları gibi düşünülebilir. Ama bir yandan da sen elinden geleni yaptıktan sonra, süreci kendi akışına bırakmalısın. Çok üzme kendini, belki sevdiğin kişi annesiyle konuşur ve bu yanlış anlaşılmaları çözebilir? Peki sen sevdiğinle bu durumu açıkça konuşup ne yapmak istediğinizi düşündünüz mü? 🫶✨
Cevap
2Cevap
Bir haftada naisl hemen aile ile tanisip evlilik düşünüyorsjn kadnn haklı kpatma misin sen zengin avcısı mi
Benim arabam evim herşeyım var baya oğlu gibi muhendisim iyi bir şirkette çalışıyorum.
Oğlu geldi istedi beni ben napayım zaten çarpıldım serseri oğluna
Ne aşkı, günü birlik mi
Yapcak bişi yok başkasını bul
olabilir ayrıl
Aşk değil hayranlık bu beğeni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?