Aramızda ciddi bir şey veya itiraf yok ama ayda yılda bir biraya geldiğimiz için karşılaşınca sarılıyoruz sizce ne hissediyor sarılırken? Siz hoşlandığınız kadına sarılınca ne hissediyorsunuz aklınızdan neler geçiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. aranızda bir hoşlantı olsa ciddi anlamda, ayda yılda karşılaşınca biraraya gelip sarılarak ayrılmakla sınırlı kalmaz.. ha şu var.. erkekler kadınlara çok düşkündür.. hoşuna giden bir kızsan , albenisi falan da olan bir kızsan , tabi ki sarılınca halinden gayet memnun olur.. erkek sonuçta.. kadın kokusu ve sıcaklığı... ama yani duygular falan olsa , ayda yılda br karşılaşmayla sınırlı kalmazdı o mesele.. ha şöyle olabilir.. pek çok erkek , karşısında arkadaşı olan bir kızın da öncelikle bir kadın olduğunun farkındadır.. normal arkadaş olsanız ve aranızda özel bir yakınlaşma falan olmamış olsa da en nihayetinde karşı cins olduğun için ve albenin de ona hitap ediyorsa, bir yandan da kadın olarak hoşuna giden bir arkadaşısındır... sonuçta kızkardeşi falan değilsin.. dünya ahiret bacısı değilsin hiç bir erkeğin pratikte.. yani bu yüzden bir erkek olarak o an halinden çok memnun olsa da , çok duygular şelale falan durumu olduğunu da zannetmiyorum.. ama yok hoşlanıyorsa senden eni konu.. zaten öyle bir sarılır ki sana aranızda samimiyet de varsa.. yani kendinin tutmuyorsa sarılırken.. kokunu içine çeker sıcaklığını hisseder.. keşke hiç bitmese bu sarılma falan der içinden ama.. zaten öyle bir durum olsa, yani eni konu senden hoşlanıyor olsa, bu adam bir şekilde sana yürürdü bence.. ayda yılda bir karşılaşmayla sınırlı kalmazdı yani.. şahsi fikrim.. ama iki kişi birbirine sarıldığında , ortada özel duygular yoksa bile , o an halinden daha memnun olan taraf erkektir genel olarak.. tabi tekrar ediyorum, albenin ona hitap ediyorsa.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe istiyor ki benden
Ben cafede bir kızdan hoşlanıyordum.. ona sevgimi hissettirdim sonra vazgeçtim geri çektim... Uğraşmadım 1 aydır onunla.. sonra bir kızla çıkmaya başladım... arada sırada telefonla konuşuyorum cafede.. bugün cafede çalışan bir abimize beni şikayet etmiş.. bana sarkıntılık ediyor bana sevgi sözcükleri yolladi diye.. ben sana 1. Aydır mesaj atmıyorum sana 1 ay sonra beni niye şikayet ediyorsun adama sebep ne.. ne istiyor benden12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Lilyyum aradığım cevap bu... tşkler
+1 yılSarılmak asla ki dünyanın en güzel duygularından bir tanesidir eğer sana karşı hala bir şeyler hissediyorsa ki bunu zaten bu şekilde anlayamayız bir şeyler hisseder hissetmesi de sana nasıl yansır onu sana söyleyeyim böyle sarılırken seni bir içine çeke çeke sarılıyorsa o zaten anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılBir insanın hoşlandığı kişiye erkek ya da kadın olması fark etmeksizin sarılması hep sıcacık bir his veriyor. O an boğulacak olsan bile bırakmak istemiyorsun, kollarına kaptırmak istiyorsun kendini. İçin kıpır kıpır oluyor, ben şahsen geriliyorum da ya sıkılırsa diye ahahahh.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
26Cevap
+1 yılsadece hoşlandığı için olmayabilir çünkü yılda ayda anca bir kez bir araya geliyosunuz resmi olsun maksat olsun diye de sarılabilir. kadınlar biraz duygusaldır sen ondan hoşlanıyosundur onun da senden hoşlandığını çıkarmak için bir sürü şeyi delil olarak görebilecek kapasitedesiniz ben biliyorum sizi :d
eğer ki hoşlanıyosan yürü derim ama10 YorumlaBen erkek arkadaşlarıma sarılmam açıkcası, belşi bir mesafem olur. Sarılmak isteyen olursa da engellerim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. hoşlandığım kadına yılda 1 mi sarılcam ayy ne heyecanlı yılda 1 gün o günü bekliyon sarılmak için film çekilir ha
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç hoş değil İnan 😂
+1 yıl😄 Soruya bak arkadaş ya. Sanki ben sarıldım.
Ne bilelim ne hissetti10 Yorumla
+1 yılHoşlandığımı nereden çıkardın? Belki öylesine sarılıyorum?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen simdi böyle yazınca recep ivedik in kolum memene deydi panik oldum repligi geldi aklıma :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılSarilma şekline bağlı
SiZe ne hissettirdiği önemli
Belliki akılda kalmış00 Yorumla Pandemi var yahu 2 senedir kimseye sarılmıyorum.. anneannem hariç😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla sarılınca gögüsleri deyince bi tuhaf oluyorum o ayrı :))
043 Yorumla
Soran+1 yılYa sarılırken tuhaf oluyor ne sımsıkı sarılıyoruz ne de soğuk bir sarılma oluyor göğüslerimiz dokunuyor yani
Cevap sahibi+1 yıldeng geldigi oldu sarılırken mesela akraba kadınlar kızlar hepsi degilk tabi ama cok uzakan olanlar deydinmi gögüsler bi tuhaf oluyorum normal bence
Soran+1 yıl30 yaşında o 24 ben sence bilet hisseder mi
Cevap sahibi+1 yılyani hissedebilir evet ama düsünceyede baglı cok yakınlarımda hic aklıma gelmez ama uzak akrabalar öyle yapınca nbi hos olurum bence seninde hosuna gidiyo
Soran+1 yılBen ölüyorum ya o değilde sen instagramdan anlar mısın
Cevap sahibi+1 yıleh biraz
Soran+1 yılbak bu aileye ve doğal olarak bana instada hikayesini gizledi ben sonradan hesabımı kapattım yeni açtım benden rahatsız oluyor düşüncesiyle takip atmadım aradan 2 hafta geçti o bana attı takipleştik ve yine gizlemiş son olarak fake hesaptan baktım hikaye paylaşmış ve profili herkese açık sence bu ne demek? Fake hesaptan izledim fake hesabı engellemiş
Cevap sahibi+1 yılvalls benim bi arkadas yapıodu onu götürdügü bi hatun vardı kendisi evli ikayeyi sadece ona mesaj niyetinde paylasıyo ve o görünce buluscagını anlıyodu tabi benim evimde bulusuyolardı ben bekar yasıyodum biseyde diymiyodum en iyi arkadasım neticede
Soran+1 yılBu öyle olamaz bekar istese istediğini yapar karıştık anlamıyorum ya
Cevap sahibi+1 yıliyide yani belki evli kadınla birlikte ya da gercekten ailesi görmesini istemez akrabları felan görmesini istemez ben mesela istemem paylasmam fazlaarada resim paylasırım ama dedigim gibi görmesini istemiycegi romantik seyler paylasabilir kendini romantik göstermeyebilir görmesini istedikleri görüyodur zaten
Soran+1 yılÖyle paylaşsa eyvAllah ama sadece kendi selfieleri paylaşıyor ve tuhaf olan madem hikayesini gizliyor bana ne akıla takip ediyor artı paylaşım yapıyorum kasıtlı beğenmiyor bazen kardeşimle aynı anda hikaye atıyoruz onunkileri izliyor benimkileri 2 saat sonra kardeşim 12 yaşında bu arada
Cevap sahibi+1 yılbak demekki seni potansiyel olarak görüyo o yüzden beyenip birlerinin gömesinden cekiniyo olabilir tamam sen bitiyosun anladık cokta arzuluyosun ama işte erkeklerın bi agırlıgı var o yüzden
Soran+1 yılPotansiyel görmek ne? Hesabım gizli kimse görmez beğendiğini aile hariç ve beğenmesi normal bişey kuzenim sonuçta artı bir sürü kadın takip ediyor onların resimleri beğeniyor
Cevap sahibi+1 yıldedigim gibi sen akrabasınya onun için yanlış anlasılmamak icin olabilir se ne istiyosun bi onu de sevgili olmakmı istiyosun sevismekmi istiyosun nedir amacın
Soran+1 yılEn başta anlamak istiyorum neden o kadar göz göze geliyoruz herkesin içinde gözleri neden sürekli beni arıyor. Hikayesini bana neden gizliyor bütün aileye gizlemiş olması umrumda değil. Ben yeni hesap açtım onu eklemedim o neden bana takip atıp hikayesini tekrar gizledi? Ve neden bazen kasıtlı geç izliyor hikayelerimi? Son olarak attığım postları beğenmesi kadar doğal bir şey olamaz neden beğenmiyor.
Cevap sahibi+1 yılokadarını bilmem kendisine sorarsın
Soran+1 yılSoramam böyle davranan birine bişey denmez beni rezil ederse insan içine çıkamam
Cevap sahibi+1 yılmerak etme ekreklerin böyle rezil etme huyu olmaz ama öyle sorma sohbet ediyomus gibi takiplesiyosun biseyler sor biseyler iste ya da ortak aileden birini sor konuyu öyle baslat yavas yavas sor bence senin canın cok fena istiyo bunuda tutsa seni hemen vercen yanide bişeyler uydurarark mesaj at konuyu bagla bi resmine burayamı gittiniz felan neresi orası manzara güzelmiş felan diye mesaj at biseylr varsa dökülecektir
Soran+1 yılSenelerdir yapmadım ve ben yazarsam konu ne olursa olsun anlar mesela en son bu sarılma olduğu akşam ailede oturuyoruz konu oldu dedim erkekte uzun boy 1.80 olur. Ablası hemen ona dedi senin boyun kaç Hakan o sessiz 73 falan normalde ailesi evlendirmek istiyor o kabul etmiyor konusunu bile etmez tuhaf bir şekilde ablası dedi ya ailede renkli gözlü yok sen renkli gözlü kız al o da “ ya Allah bütün güzelliği Ruslara vermiş sarı saç mavi göz ben Rus alacağım” dedi ben kömür esmer 😂 kara kaş simsiyah yaş sonrada konu değişti “ben en fazla kendimden 2-3 yaş küçük kadınla evlenirim o ne çocuk mu büyüteceğim” dedi hatta “ 2-3 yaş küçük aşağısı konuşmam bile” dedi benle yaş farkı 5 bende en son erkek kardeşim var 10 yaşında ona döndüm dedim ki “sen büyüyünce çok yakışıklı olacaksın 1.80 olacaksın” yorumun nedir 😂
Cevap sahibi+1 yılsacma bi atışma olmuş o sana taş vurmuş sende ona güya sen arzuluyon belliki onunda azda olsa aklında var yoksa bile dedigim gibi aklına gircen ya da cekilip kız bulmasını beklıycen
Soran+1 yılYa hiç bir şey yapmıyorum yüz yüze gelince göz göze gelmek hariç çünkü bu instagramdaki saçmalıkları beni engelliyor
Sonuç olarak atışmışmıyız o ara hiç fark edemedim ben 😅
Cevap sahibi+1 yılöyle bisey olmus gibi ama mutlaka ilk adımı atman lazım o atamıyo besbelli atmassanda onun atcagı yok sanırım sen arada gittiginde sarıl gögüslerini bastır belki azdırırsın harekete gecebilir
Soran+1 yılİkimizde aynı pozisyondayız sanki istiyoruz ama karşıdan atak bekliyoruz olmuyor
Senede 1-2 defa karşı karşıya geliyoruz nasipte varsa olur yoksa yapacak bişey yok
Ama atıştıysak güzel atışma bence 😂 o bokumu çıkarmış ama olsun en azından tepki vermiş 😂
Cevap sahibi+1 yılya benim anlamadıgım senin düsüncen nedir hoslanıyosun anladık cinsel olarakmı istk yoksa ciddi olarakmı onu bi kestirebilyomusun yoksa her ikisidemi
Soran+1 yılHer ikiside ya
Cevap sahibi+1 yılhmm bence yalandanda olsa bi adımı at derim yoksa bu iş yürümez kafada soru işareti kalcagına en azından ben adımı attım o yürümedi dersin :)
Soran+1 yılO atsın ben ondan yaşça küçüğüm erkek olan o yanlış anlar gözünde basitleşirim aşırı ağır başlıyım hiç bir zaman ilk mesajı atan ben olmadım şimdi bana hikayesini gizleyen profilini açan başkasına göstermeye çalışan adama ne yazabilirim ben?
Cevap sahibi+1 yılozaman dedigim gibi bekle ele devam :))
Soran+1 yılBaşka çare yok zatende Karşılaşınca yiyecek gibi bakması peki? Kalabalıkta sürekli göz göze geliyoruz başkasıyla konuşurken bile bana bakış atar espri yapınca ilk döner bana bakış atar falan hepsi boş mu yani
Cevap sahibi+1 yılvalla demekki oda istiyo dedigine göre ama cesareti olmayabilir bi kıvılcım olsa seni parcalar yemedik yerini bırakmada işte o kıvılcım olur mu bilemem
Soran+1 yılOlsun ya ama işte böyle olunca diyorum nasipte varsa olur yoksa elden ne gelirki?
Cevap sahibi+1 yıldedigim gibi sende yakabilirsin o kıvılcımı tabi seninle güzelce yiyissin istersen oda sana kalmıs bekliycen ozaman
Soran+1 yılYitirme imkanı bizde olmaz baş başa kalmamız imkansız ama kıvılcım için en fazla imalı paylaşım yapabilirim üzerine alınacağı en son arabada bir şarkı paylaşmıştım 😂 üzerine alınacağı cinsten işte bu sarılmanın ertesi akşam 😂
Cevap sahibi+1 yılvalla senin libido tavan ama işte sen nasıl cekiniyosan oda cekiniyodur emin ol kadın bazen önden adımını atmalı cekingen bi erkek anladıgım kadarıyla
Soran+1 yılŞımarık bir erkek ailenin tek oğlu ve en küçüğü ama ben mesaj atsam anlar o pozisyondayız yani o sarılmayı bakışmaları bir ben bir Allah bilir birde o
Cevap sahibi+1 yılanlasın diye atcan zaten her gün düşünüp oksamak varken onunla iç içe olmak var oda var
Soran+1 yılYa birde ilgilendiği başkası varsa ve ben ona olan ilgimi belli edersem sonradan kahrolurum işte içimden diyorum rezil olmaktansa içinde yaşa öl daha iyi
Cevap sahibi+1 yılvalla ölede olsa sansını dene derim en azından bi tadına bakar
Soran+1 yılBana kıyamaz o konuda çocukluğumu bilir beraber geçti 4-5 senemiz yani erkek sonuçta kıyar ama yanlış yapmaz bana ona eminim şimdide belki başkasını seviyor bana boş umut vermek istemiyor em kötü ihtimal büyük sözlerini yemek istemiyor eminim demiştir kuzenle evlilik olmaz falan şimdi o sözleri yemek istemiyor
Soran+1 yılGizliden çık
Cevap sahibi+1 yılvazgectin sanırım nese iyi aksamlar
Soran+1 yılGizliden çıkardın ki seni bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılcıktım işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçim kıpır kıpır olur heyecanlanirim hoslandigim biri ile karşılasirsam
00 YorumlaSarılmak hem dostça yapılan bir eylemdir hem de aşkla, o yüzden sarıldı diye hoşlandı ya da bir şeyler hissetti anlamı çıkartmak çok zor...
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen birbirinize iyi geliyorsunuz. Herşeyi aşka yormayın. Belkide sana ihtiyacı vardı.
10 Yorumla
+1 yılYani siz kanka oluyosunuz diye düşünüyorum
Bişey hissetmez bence10 Yorumla
+1 yılGol için mükemmel pozisyonu bekliyordur. En ufak hatanda zip layn gibi geçer içinden aman dikkat
00 Yorumla
+1 yılAy ne güzel sarılıyor keşke evleni versekte her gün sarılı versek diye his etmiştir
00 Yorumla
+1 yılHoslandiigiinı nerden cıkardın
02 Yorumla
Soran+1 yılBakışıyoruz sürekli kalabalıkta göz göze geliyoruz
- +1 yıl
Yaani baska bisi yok mu
Aranızda bir şey yok ama sarılıyorsunuz?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılohoooo her sarılan bir şey yaşadaydı 😂😂
10 Yorumla Yahu ne var bunda adam sarılıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey hissetmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Hissetmiyor **
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri yok bilmiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hoşlandığı belli bile değil
00 YorumlaAnlam yüklemeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılHissettinmi sarılınca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni ayakta götürmek istemiştir😊
00 Yorumla bir şey hissedeceğini sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNe hisettiği belli sjsj
05 Yorumla
Soran+1 yılYa sarılırken tuhaf oluyor ne sımsıkı sarılıyoruz ne de soğuk bir sarılma oluyor göğüslerimiz dokunuyor yani
- +1 yıl
E tm ne güzel işte
Soran+1 yılOnun aklından ne geçiyor deli oluyorum ya ben tuhaf hissettim sarılırken yüz yüze 2/3 defa geçiş yapılır ya orada bile ben değişik oldum
- +1 yıl
Bnce güzel şeyker düşünüyo oda
Soran+1 yılİnşAllah o da sarılırken sıkamıyor sadece göğsünü hissettim hepsi bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğdiyse çok şey hissetmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılGöğüsler değdi 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik geçer aklımdan
041 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaklını başından alıyosun demekki o anda kalp atışını hissedip anlarsın zaten
Soran+1 yılYok o an aklım başımdan gidiyor hissedemiyorum sadece sımsıkı sarılacağım göğüsler izin vermiyor 😅
Cevap sahibi+1 yıl:) rahat ol bırak kendini kollarına sende beliki arzuluyosun
Soran+1 yılAile ortamında imkansız ya
Cevap sahibi+1 yılkuzeninmi kim ki bu
Soran+1 yılEvet doğru bildin
Cevap sahibi+1 yıltahmin ettim zaten bazan bendede oluyor
Soran+1 yılİnstagram dan anlar mısın
Cevap sahibi+1 yılpek anlamam kullanmadığım için
Soran+1 yılPeki sağol
Cevap sahibi+1 yılyinede sor bildiğim ise yazayım
Soran+1 yılbak bu aileye ve doğal olarak bana instada hikayesini gizledi ben sonradan hesabımı kapattım yeni açtım benden rahatsız oluyor düşüncesiyle takip atmadım aradan 2 hafta geçti o bana attı takipleştik ve yine gizlemiş son olarak fake hesaptan baktım hikaye paylaşmış ve profili herkese açık sence bu ne demek? Fake hesaptan izledim fake hesabı engellemiş
Cevap sahibi+1 yılattığı hikayeye bağlı mesela bazıları hikaye attığında aileye uygun olmaz ya da diyelim kendini ağır biri olarak gösterir aileye fakat attığı hikaye kendisine yakışmayacak şekilde bişeydir ondan gizlemiş olabilir
Soran+1 yılBasit kendi selfieleri
Cevap sahibi+1 yılbelki bi kişiye özel de atıyor olabilir
Soran+1 yılEvet sürekli aynı resimler galiba
Cevap sahibi+1 yılo yüzdende aileye falan gizleyip bi kişiye özel atıyordur
Cevap sahibi+1 yılarzuluyormusun onu
Soran+1 yılPislik o zaman hemde takipleşmediği biri için
Cevap sahibi+1 yılevet bencede çapkın biri
Soran+1 yılKarşılaşınca yiyecek gibi bakması peki? Kalabalıkta sürekli göz göze geliyoruz başkasıyla konuşurken bile bana bakış atar espri yapınca ilk döner bana bakış atar falan hepsi boş mu yani
Cevap sahibi+1 yılboş değil sevgi yok ama cinsellik arzusu var seninle
Soran+1 yılSevgi konusunda kuzen sevgisi işte cinsel anlamda istiyorsa tamamdır olmuş yani 😂
Cevap sahibi+1 yılevet bende evli kuzenime yaptığım şeylerden biliyorum :P
Soran+1 yılValla bu mal elinden bir bok gelmez anca mal mal bakar
Cevap sahibi+1 yılhadi ya o kötü icraat lazım gerçi benim kuzeni büyük birine vermişlerdi o yuzden kolay oldu işim
Soran+1 yılBizimki polis tipten yaşı geçti biraz eski yakışıklılığı yok ben güzelliğimin doruğunda 😂 yaş farkı 5 aramızda
Cevap sahibi+1 yılben 20 yim kuzenim 30 unda tam istekli yaşı ama kocası 45 iş bitmiş :P keşke yakın olsaydı daha çok olurdu
Soran+1 yılAman yaşayın bu hayatı boş ver
Cevap sahibi+1 yılaynen her denk geldiğimizde zaten kocasnın yapmadıklarını öğrendiğim için çıldırtıyorum kadınlar yalanmayı severmiş kocasıda yalamadığı için iş bende :)
Soran+1 yılDemekki kocası kadını arzulamıyor
Cevap sahibi+1 yılçok ıslanıyo diye yalamıyomuş tiksiniyormuş bende aksine yalamaya bayılırım ikimizinde işine geliyor bi keresinde 1 saate yakın yaladım 3 4 kez orgazm oldu galiba bayılmıştı
Soran+1 yılAhahaha iyiymiş 😂 işte karısını sevse tiksinmez
Cevap sahibi+1 yılaynen sevgisi yok yoksa öyle vucutlu kadın öyle davranılmazx
Soran+1 yılBin türlü bahane bulur neden yapmıyor diye oysa seven erkeğim gözü döner sevdiği beğendiği kadının karşısında
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle ben kuzenimi öyle yalayıp yutuyorum eşim olsa daha fazlasıda olurdu sevgiden dolayı
Soran+1 yılDoğal ve doğru olan budur zaten
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
Soran+1 yılGizliden çıkar mısın bu konuyla ilgili bir şeyler sormak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla hoşlaniyosa etkilenmiştir direk
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYeter o ona 😊😋
Soran+1 yılGerçekten mi 😂
Cevap sahibi+1 yılE yaanii ne hayaller kuruyodur biliyon mu bi de sarılmayı ağırdan alip uzattiniz mı 😊
Soran+1 yılYok bak kollarımızı açtık sardık sonra 2-3 defa yanak yanağa yapıyorsun ya öyle oldu ama valla ben hatırlamıyorum dünya duruyor 2-3 saniyeliğine o en hissetti çok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılOnun içinde durmuşdur o zaman hatta o hâlâ o 2 3 saniyededir bellkide 😊
Soran+1 yılVarsayımlar beni öldürecek ya instagram da hikayesini gizlemiş bana ve başka aile fertlerine diyelim ve profilini açık yapmış yani fake hesaptan herkes görür sence bu ne demek
Cevap sahibi+1 yılKıskanma hissettim orada bi
Soran+1 yılNe kıskanması?
Cevap sahibi+1 yılherkes görür falan diyince 😁😂
Soran+1 yılYa kendini paylaşıyor sadece bak bu aileye ve doğal olarak bana instada hikayesini gizledi ben sonradan hesabımı kapattım yeni açtım benden rahatsız oluyor düşüncesiyle takip atmadım aradan 2 hafta geçti o bana attı takipleştik ve yine gizlemiş son olarak fake hesaptan baktım hikaye paylaşmış ve profili herkese açık sence bu ne demek? Fake hesaptan izledim fake hesabı engellemiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevinmişti ve hicbisi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Eskiden olsa iyi birşeydide şimdi şüpheye düşerim
00 Yorumla
+1 yılHuzur huzur yani huzur hisseder
01 Yorumla
+1 yılOzlemis ola bilir
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey
10 Yorumlasarılmak gayet normal bir anlam çıkartma yani
00 YorumlaNurcan tevaş gene kime sarıldın
00 Yorumlaözlem dostluk
00 Yorumla
+1 yılHeyecan tutku varsa olur
00 YorumlaEreksiyon olmuştur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Sıcaklık samimiyet
10 Yorumla
+1 yılKaşar bu demiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılDemez bilir beni
- +1 yıl
Valla kimseye güvenme hep en iyi tanıdığımız insanlar bizi sırtımızdan vurdu
+1 yılfena şeyler
01 Yorumla
+1 yılSarılmakla olur mu
00 Yorumla
+1 yılSen sever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz ne bilelim
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aramızda bir şey yok ama karşılaşınca sarıldık. Sizce bana karşı ne hissetmiştir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler