Sanaldan tanıştık beni farklı biri biliyor ama aşık olduk?

Biriyle sanaldan tanıştık konuştuk ben bazı şeyler hariç her şeyimi yalan söyledim. Kiloluyum mesela ama beni zayıf biliyor, yasadıgım bazı şeyleri yalan söyledim yani hep yalan söyledim sanaldan da olsa iyi hissetmek istedim. Normalde çok kilolu bi kızım fiziğim çok kötü saçlarım inanılmaz döküldü seyreldi böyle bir kızım çok özgğvensizim bu yüzden kendimi farklı olarak tanıttım gösterdim ama zamanla aramız o kadar iyi oldu ki inanılmaz uyuşıyoruz çok hoşlanıyoruz birbirimizden konuşma aşırı ilerledi hatta ilişki istiyor ama ben fiziken ve yaşanmışlıklar olarak bambaşka bir insanım. Evet yaptığım inanılmaz kötü bir şey ama amacım sadece arkadaşlık sohbetti bu kadar ilerleyeceğini bilmiyordum şimdi bende ondan çok hoşlanıyorum ama ondan kaçmaktan başka yapabileceğim bir şey yok. Aşırı kötü hissediyorum keşke daha başka bir insan olsaydım daha güzel olsaydım eğer öyle olsaydım kesinlikle reele taşıyacağım bir insandı ama ben bu halimle çoktan kaybettim çok üzülüyorum ne yapacağım şimdi? Çok yanlışım var biliyorum üstüme gelmeyin lütfen benimle ilgili bildiği en kesin şey karakterim o kadar😔😔😔😔😔😔

Sanaldan tanıştık beni farklı biri biliyor ama aşık olduk?