Bazı kadınlar aman aman yine bazı erkekler var evlerden uzak denge uyum denge uyum

Bazı kadınlar aman aman yine bazı erkekler var evlerden uzak denge uyum denge uyum
Normalde kocam geçmişte ilişkisi olmamış ve beni gördükten sonra hastanedeki o basit diğer canım kızlara yazmamış birisiyse onlar yazsa da cevap vermemiş ve onlara gözle bile arzulayan ya da başka türlü bakmamış bi insansa tabi ipler onun elinde olur zaten baskın ve maskülen eril erkek severim ama böyle bi insna değilse geçmişte cinsel ililşki kurmuş ve hastanedeki basit kzılara yazmış ve artık her neyse nasıl biriyse onla evlenmem bile direk başka erkeğe geçiş yaparım
Baskın olma durumu kişilerine göre değişir.
Genel olarak kadının baskın olması ilişki için ideal olması gereken olduğu düşünülsede bunu kabul etmeyenler yok değil.
Yapılacak ve yapılmayacak şeyler belli.
Herkesde bunu biliyor.
O yüzden farklı hareket etmek neden?
Genele göre hayata yön vermeye çalışmak neden?
İnsanoğlu bazı gerçekleri kabul etmediği sürece çatışma kaçılmaz olmaya devam edecektir.
Erkeğin baskın olmadığı ilişki sağlıklı bir ilişki değildir.
Kadın doğası baskın erkek ister. Kendi baskın olursa erilleşir bu sefer erkeği erkek olarak görmez soğur.
Erkek baskın olmak zorunda. Tabiki bunu kadını değerli hissettirerek, duygularına, düşüncelerine önem vererek yapmalı.
Aralarında bir uyum olmalı baskınlığın dozunu kaçırıp kadına hapis hayatı yaşatmamalı, bir şeylere zorlamamalı
Kimse baskın olmamalı. İki tarafta birbirine örnek ve yardımcı olmalı. Baskılı olup anlaşmazlıklar yaratılacağına birbirine yardımcı olup güzellikler olduğu zaman herkes daha mutlu ve huzurlu olur.
Bence bir ilişkide baskın taraf olma meselesinden çok, iki kişinin de eşit şekilde ipleri elinde tuttuğu bir uyum öne çıkmalı 👫. Yani ilişki, bir başkasının kararlarına ya da kontrolüne teslim olmayacak kadar saygı ve sevgiyle yoğrulmalı. Denge şart tabii, yoksa bir taraf hep yorulur! 💔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, dengeyi sağlamak kolay mı dersin? 😊
Cevap
31Cevap
Ben ipleri elime alırım, arada o kendine çeker ben kendime çekerim.. Böyle böyle ortak noktada buluşuruz..
Kimsenin elinde olmasın
Zor zamanlarda kim daha soğukkanlıysa dümene o geçmeli. Hayat müşterek bugün ben seni taşırım yarın sen beni. Önemli olan gemiyi batırmamak bebiş 🫶🏼
İlişkide ipler her iki tarafın da elinde olmalı ama daha baskın olan erkek olmalı, kadına da yerine göre dominantlık yakışıyor ama kadının daha baskın olduğu ilişki bana basit geliyor.
Kadın baskın olursa ilişki daha sağlıklı ve uzun ömürlü olur
Ne demişler; yuvayı dişi kuş yapar ☘️
Kadının ve erkeğin elinde yeri ve zamanına göre olmalıdır. Bir kişiye bu yetki verilirse ilişki sağlıklı olmaz.
Dengede olmalı ama olmuyorsa o ip sağlam olmalı ki ipin ucu kaçmasın yani ya ortak karar ya da mantıklı olan karar
Her iki taraf eşit olmalı 😅 baskıcılık ilişkisiyi sarsar sıkar
Doğru
Baskınlıktan ziyade iki tarafın da denge içinde kalması gerekir.
Bencede bugün bir kadına denk geldim aman allahım adamın ağzına lafı tıkıyordu adama acımadım değil
Ortak kararlar doğrultusunda hareket edilmeli. Daha sağlıklı olur
Bazen erkekte, bazen kadında olur ama çoğunlukla erkekte olmalı
Eşit yerine göre.. önce saygı olmalı o yoksa gerisi boş
Erkek baskınlığı genelde kadınlar tarafından kabul görüyor
İpler ne bea ayvan mıyız biz 😅 şaka bir yana ilişkiler demokratik yaşanmalı
Genel olarak erkekte, ama bu bazen değişebilmeli. %100 tek bir kişide olması çok yanlış.
İpler herkesin elinde olmalı tek kişinin elinde olan ip düğüm olur
Kimsenin elinde değil karşılıklı iletişimle yürütülmeli ilişki
iki kişide birbirinin kararlarına tamamen güvenmeli bence.
Genel bir şey söylemek imkansız kabaca herkes iyi olduğu alanda baskın olmalı ama zeki bir kadın, erkeği onun baskın olduğuna inandırarak yönetebilir
Karşılıklı olmalı yarısı kadında yarısı da erkekte
Tabii ki erkeğin elinde olmalı ve bu bir savaş olarak görülmemeli
Kendi adima söylersem baskinim
Bi ilişkide mantık hakim olmalı
Erkek onda olduğunu sanmali
Müthiş strateji :)
Yerine göre erkek yerine göre kadın
Yatakta erkek, normalde kadın
Erkek..
Kadının elinde olmalı
Ne ipi yaa olmamalı ip falan. Eşit
Erkek her daim öncü olmalı.
Bence az erkek olmalı
Baskın kadınlara bayılırım
Ben baskın olmalıyım
Benim elimde olmalı
İp derken? Hayvan mıyız biz?
Elbette kadın ahha
İlle de baskın bir taraf olmalı mı diye düşündüm.
Erkek baskın olmalı, kadın uysal olmalı..
Denge esas pamuğum
Bencede veram💞🌸
İp olmamalı bence
Nolsun
Eşit olmalı.
💞🌸
Erkeğin baskın olmasını isterim
El değiştirmeli :)
Tabiki de erkeğin elinde olmaliiiii
Erkeğin
Tabiki de erkeğin
Dengeli olmalı