Erkekte olmasi hosuma gider, ama kadin el üstünde tutulduğu sürece... sizce?
Erkek
Kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence ortalama bişe olmalı kimse kimseden üstün olmamalı seviyeli kadın erkek eşittir 🙂
Erkegin disaridan bakilinca iplerin onun elindeymis gibi durmasi hosuma gider ama iliski icerisinde kadını el ustunde tutmali ve kadinda ayni olcude saygi gostermeli diye düşünüyorum. Ayirca kadinlar zaten cok ayrintici varliklar erkekler ( en azından benim icin ) iliskide iplerin bir kismini eline alirsa kadinlarin daha az detayci davranabilecegini düşünüyorum.
Bu gerçekten cok hos ve uygun gorunuyor boyle olmali zaten. Benim kast ettiğim disaridan bakilinca ki durum. Oyle çokta erkek "hanimci" gorunsun istemiyorum ama iliskide tabiki dediginiz gibi olmasi cok hos
Hahahahaha tabiki de oylee, dusunemezler
Teşekkür ederiz , teşekkür ederizzz
erkekte olmalı. erkek de kadınına kraliçe gibi davranmalı.
TAMMMM OLARAK BU ISTE
Cevap
2Cevap
ipler nerken bunun açılımını yapar mısınız pek anlaşılmıyor. Bir ilişkiye iki taraf da yön verir bu yüzden ismi ilişki ya zaten
Evet haklısınız, ama ben disaridan bir gorusle erkegin daha eril olmasindan hoşlanıyorum ve o vibe hosuma gidiyor. Ama tabikide iliski icerisinde kadin el ustunde tutulmali ve kadin da ayni seviyede saygi ve ilgi göstermeli. Benim soz etmek istedigim sey su aralar sosyal mecralarda dolasan "iliski kimin elinde olmali?" Sorusuydu. Çoğu kisi hanimci erkegi tercih edip kadini on plana cikarmis. Iliski içerisinde hanimci erkek gerçekten paha bicilemez ama disaridan da boyle gorunmesi benlik değil
Bazı şeyler sosyal medyada öne çıkıyor ve insanlar bunları örnek almak istiyor ben bunu anlıyorum. Ama çoğu şey abartılarak ön plana çıkıyor, günlük hayat pratiğinde her şey o kadar önde ve görünür olmuyor, bence
Kadin
Erkegin disaridan hanimci gorunmesinden hoşlanmıyorum
Erkeğin..
Kadin el ustunde tutuldugu surece , katılıyorum.
En İyi Cevaplar