SİZCE DOĞRU MU YAPTIM. O BİR NARSİSTİ?

Normalde yıllardır iş için görüşüyoruz ama doğum günümde çiçek göndermesiyle ilişkimiz başladı. farklı illerdeyiz. o bizim müşterimiz ama orada çalışan bir satınalmacı. bende tedarikçide çalışıyorum. bir nevi aynı işi yapıyoruz. 1 ay iyiydi sonra uzak durdu ben ayrıldım tabiki o ayrılma işini bana yüklediği için. ama sonra 3 gün aramasa 4. gün aradı lakayt lakayt bahane bulup.8 aydır bu şekilde bir ayrıl bir barış beni mahvetti. gostladı filan ama yüz yüze görüşmedik hiç. sonra 6. ayın sonunda buluştuk ondan sonrada ben gostladım koşa koşa gitti burun estetiği oldu. ameliyattan önce ve sonra resim atıp yazdı. ama sonu olmayacağı için he rseferinde ayrıldım. bir şekilde yine başladı. en son mesajım ona başlarım böyle aşkın ızdırabınada sana da benden uzak dur sil beni yeter sal beni yazdım. iş dışında yazarssan bir daha gelir vururum seni dedim. ama iş içinde arasa yavrum filan öptüm filan. bende elimde olan işlerinin bittiğini faturalarını gönderdiğimi söyledim ve ona hiç bir şey söylemeden 2 hattını da engelledim. beni cepte tutyor. İstanbul'a geldiğinde görüşecek güya. ama artık kendime saygım azalmaya başladı. oyuncak değilim ben. sonra iş ziyaretine gittik onun memleketine oraya uğramadım diğer arkadaş uğradı şok olmuş suratı düşmüş. 3 gün sonra iş yerime geldi patrondan konum istemiş bende çıktım beni göremedi. 2 gün sonra iş yerindeki arkadaşından yazdı. güvercinlemi haberleşicez. iş yapıyoruz iş. bana yaz diye. cevap bile vermedim. iş arkadaşına da anlatmış beni. o yok gibi davranmaya devam ettim ve 2 haftadır asla bana ulaşmasına müsade etmedim. 8 aydır egosunu besledim cepte gördü. artık yeter. aklımdan çıkaramıyorum ama en doğrusu bu değil mi? birde arkadaşından bana sırıtarak resim atmış. bende ordaki kişiye telefonunuzu vermeyin bir daha diye kızdım oda değişik insanlar dedi.

birde üstüne evli ve 3 çocuğu var.

Güncellemeler
5 ay
onun işlerine bakmıyorum bakması için başkasına da vermiyorum sizde bu doğru bir davranış mı? işlerine fiyat vermediğim de beni umursuyor ondan mı der. yoksa harbi bitirmiş mi der. bir yol gösterirmisiniz lütfen. nasıl yapmalıyım hiç bişey yok gibi işlerini başkasının bakması için vermelimiyim.
SİZCE DOĞRU MU YAPTIM. O BİR NARSİSTİ?