Güzel olmuş masama koyardım. okadar uğraşmışsın eline sağlık benim ıcın değeri gerçekten cok büyük bana he araba almışsın he böyle bir şey armagan etmişsin.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya çok teşekkür ederim insallah sizede yaparlar birde nasil bir not yazabilirjm sizce
Teşekkür ederim ben artık yaşlandım sayılır. hiçbişeyde inan gözüm yok saol güzel düşüncelerin için. duygularını umutlarını sevdiğini yaz. içşnden geleni. çünkü benim onun değil senin düşüncelerin önemli
Sevgilin nasıl biri bilmem ama sevgilim böyle tatlış bir hediye verse çok sevinirdim ama bence senin gibi güzel düşünen bir kızın sevgilisi de beğenecektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel olmuş masama koyardım. okadar uğraşmışsın eline sağlık benim ıcın değeri gerçekten cok büyük bana he araba almışsın he böyle bir şey armagan etmişsin.
Ya çok teşekkür ederim insallah sizede yaparlar birde nasil bir not yazabilirjm sizce
Teşekkür ederim ben artık yaşlandım sayılır. hiçbişeyde inan gözüm yok saol güzel düşüncelerin için. duygularını umutlarını sevdiğini yaz. içşnden geleni. çünkü benim onun değil senin düşüncelerin önemli
Nasil bi not yazmaliyim sizcee
"En az dört çocuk"
Çok guzel olmus çok tatlı keşke bana verebilsen
Yaa keşkee sana çokca çicekk bendenn🌹🌹🌹🌹
Foti olarak güzel tabii 🙂
Sevgilime versem kotumu olur
Yani. evet
Neden
Sen ne hamarat işsiz birisin
Kotumu olmus
Boş
Çok tatlış olmuuşş 💖💖
Sevgilime versem nasil olur sizce
Sevgilin nasıl biri bilmem ama sevgilim böyle tatlış bir hediye verse çok sevinirdim ama bence senin gibi güzel düşünen bir kızın sevgilisi de beğenecektir
Seviyor manevi şeyleri zaten özel olmayan bir gunde öylesine vereyim diyorum teşekkür ederim bu arada nasil ni not yazabilirim
Bence duygularını belli eden 3 5 kelimelik kısa bir not güzel olur
Güzel, bence daha güzellerini de yapabilirsiniz
Evt evt evt seninle evlenirim😂😌💅🏻🧚🏻♀️🎀
Cok tatli
Teşekkür ederim
Güzel
Sevgilime versem guzel olur mu
Harika olur güzel hediye
Nasil bir not yazmaliyim sizce
Bu güller beni sana hatırlatsın ben olmadığımda
Güzel olmuş
Saçma