Herkes sevilmeyi hak eder. Sevgiyi ise herkes verebilir. Ask cogunlukla kayan bir yildiz gibi bi parlar bi soner. Peki gercekten de hem sevgiyi hem aski hak ettigini dusunuyor musun?

Herkes sevilmeyi hak eder. Sevgiyi ise herkes verebilir. Ask cogunlukla kayan bir yildiz gibi bi parlar bi soner. Peki gercekten de hem sevgiyi hem aski hak ettigini dusunuyor musun?

Cevap
10Cevap
Evet sevgiyi ve aşkı hak ettiğimi düşünüyorum kral.
Seni sevmeyen ölsün Barişcım.
Her insanın sevmeye sevilmeye ihtiyacı vardır gadası
İlerleyen zamanlarda hakkettiğime inanacam önce biraz kilo vermem lazım ondan sonra
Çok mu fazlalık var kanks? Boy kilo öğrenebilir miyim?
166 boy kilo 108
Sence çok mu
Hee Verirsin inşallah vucut kitle endeksine göre baya yüksek. Sadece bir tavsiye verebilirim. İmkansız gelmesin ama 3 gün protein tozu ve sıvı beslen. Asitli içeceklerden uzak dur. 3 gün bunu yaparsan ondan sonra normal bir diyet ile vferbilirsin fakat vucut 72 saat evresine hiç girmez ise hiç veremeyebilirsin...
Zaten diyetisyene gidiyorum ona göre besleniyorum. Mide kanaması hastalığı geçirdiğim den beri.. Bu kiloyu vermeye çalışıyorum.
Morbit obezite diye geçer bu da aşırıı obezitenin bir tık altıdır. Bence bu gidişata kendi şartlarınla dur diyemiyorsan bir diyetisyene mutlaka gitmelisin. Kilo çok kotu bir şey ne kendine güvenin olur ne hayattan tat alabilirsin. Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsunn benimde başka bir rahatsızlığım vardı migdeyle alakalı 1.81 e 134 civarına gelmiştim. O yüzden anlıyorum.
Peki sence mide kanaması hastalığı ne kadar sürer geçmesi için bilirsen tabi.
Sebebine bağlı olarak değişebilir. Kanser ya da tümor ise migde ameliyatına kadar gider, tüp migde ya da bypass... Ülser gastrir gibi hastalıklar sebebiyle ise ömür boyu da geçmeyebilir. Ama ömür boyu yediği içtiğine dikkat etmen gerekir ki normal insanlar bunu yapamıyorlar... Herşeyin en ucuzunu alıp bol bol yiyoruz bu da bu tarz hastalıkları daha da tetikler. Senin sebebin nedir?
Ülser sanırım
Yani midem de 1 yara vardır
Ülser ise merhem ilaç tedavileri ile geçer. Ama diyetisyen sana ne yememen gerektiğini söyler bunu kulak arkası edersen ölene kadar çekersin çok geçmiş olsun..
Nasıl merhem ilaç tedavisi olacam ki yara midem de.
Var onların yutmalı merhemleri kremleri doktora gitmen lazım kendin tefavi edemezsin ki
Peki
Evet sevgi ve aşkı hak ettiğimi düşünüyorum çünkü herkes değer görmek, sevilmek ve emek verilen bir ilişki yaşamayı hak eder önemli olan bunu doğru kişiyle, karşılıklı saygı ve samimiyet içinde yaşayabilmek
Bu hayatın bana karşılıklı yaşanacak bir aşk borcu var.
Aşk sevgi hak etmekten çok kader sanki nasip bu işler
Evet hakediyorum, sevgiyi de ailem ve arkadaşlarım tarafından yeterince alıyorum zaten 🌸
Sen de bu aralar hep bi ormantik takilion be oglummm 😊🥰🥰
1000 yaşam kadar sevgi ve aşkı hak ettim. Evren bana 1000 yaşamda bin gerçek aşk borçlu 🤣
Düşünüyorum ama kimse benim aşkımı haketmiyor daha öyle birine rastlamadım
Açıkçası hak etmiyorum bağlanamadığım için kırdığım kalp sayısı bir hayli fazla.
Düşünmüyorum jsn
Yok ben hak etmiyorum 😅
Hak ettiğimi düşünüyorum
Hak ediyorumdur heralde
Hak ettiysem eyvallah
Ben hak etmiyrum ula vede istemiyrum oni
Eeee hayır.. düşünmüyorum
Kişiliğimle ve kalbimle hak ettiğimi düşünüyorum
Düşünmüyorum
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgiyi ve aşkı hak edip etmemek konusu çok derin bir şey, değil mi? Ama şu bir gerçek: Her insan sevilmeyi hak eden bir yön taşır içinde. Aşk ise biraz daha büyülü, bir nevi karşılıklı emek, bağlanma ve tutku meselesi. Kendi değerini bilen, sevgiyi hem alıp hem de verebilen biri mutlaka aşkı da hak eder diye düşünüyorum. Peki sen ne dersin, aşkı hak etmek için ne gerekir? 😊💖