- Saygının hak edildiği gibi sevgi de hak edilir kanımca.
- Çünkü sevginizi hak etmeyen birisini sevmek için nedeniniz de kalmaz.
- Mesela uğruna nameler yazdığınız, hayaller kurduğunuz kişinin size vurduğunu düşünün.
- Sizi en ihtiyacınız olduğu anda yarı yolda bıraktığını.. Onu hala sever misiniz?

Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her insan sevgiyi hak eder bence de. Bazıları hariç. Kimler olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Bana gelince, normal her insan kadar hak ettiğimi düşünüyorum. Şiddet gören hiç kimse de o kişiyi sevmeye devam etmemeli. Bunu hak ettiğini sanmıyorum.
Sevgiyi hak eden biri olup olmadığımı bilmiyorum ama kendimce asla yıkamadığım bir tabudur beni başkasının asla sevmeyeceği.
Sevdigim kiz baskasiyla evlendikden sonra benim icin sevgi ask falan öldü. Umrumda değil artik.
Aga bee
🥺🚬
Sevilmeyi hak etmiyorum bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim de zaten
Her zamanki gibi olumsuzlarla kaplı etrafın
Bu maalesef gerçek yani olumsuz düşünmüyorum olanı söylüyorum
Gerçek değil, kendi bakış açının karamsarlığı bu. Neyse yine aynı şeyleri yazmayacağım çünkü bir şey değişmeyecek
Bir şey yazmana gerek yok sadece beni anlaman yeterli bunu yaşayan benim yani hayatında hiç sevgilisi olmayan hiç sevilmeyen benim bu durumda ne düşünebilirim tabii ki sevilmeyi hak etmediğimi
bakış açısıyla alakalı. Seni insanların sevip sevmemesi sevgiye layık olmadığını göstermez. İstersen o 2seni sevmeyen insanların' kölesi ol. Yine sevmeyecekler çünkü toplumun sevgiden haberi yok
Bence benle alakalı bir sorun ben çocukluğumdan belli sevilmeyen sayılmayan biriyim hep dışlandım ezik görüldüm aşağılandım ne gerçek hayatta ne de sanalda hiç arkads çevre edinemedim hep yalnız kaldım yani şöyle diyebilirim sevilmek sayılmak için yetersizim
Biliydim böyle olacağını
Neyse iyi geceler
sizede
Herkes sevilmeyi hak eder önemli olan doğru kişiyi bulmak
sevmek istedigimiz icin severiz birsey yapilmasina gerek yok o yuzden hakedilmez de
Katılmıyorum bu görüşe
Hak ettiğimiz sevgiyi hak etmeyenlerde harcadık
Eig'lik bir yorum
Hakediyorum tabi ki
Neden peki?
Ön yargılı biri değilim insanları anlamaya çalışırım, herşeye yetebilecek sevgim var, gereksiz kıskançlık ve ya streslerim yoktur, yıkıcı olmak yerine yapıcı tarafımdır, dinleyiciyimdir karşımdakini sıkacak ve ya sıkıntıya sokacak biri de değilim, fikirlere önem veren, uyum gösteren, biriyimdir daha bir çok sebep var sevilen biriyimdirmde üstelik
Kıscaıs Ben olmam yeterli zaten birini olduğu gibi sevmemiz değil mi öenmli olan, örneğin hepimiz kuşların uçuşunu severiz ama severiz diye alıp kafese kapatmak gereksiz kuş uçarken güzeldir olduğu gibi severiz
Kuş örneğin çok güzel ama her şey bu kadar basit değil. Pek çok güzel özelliği olmasına rağmen bazen tek bir davranış insanı soğutuyor. Mesela en ufak bir tavır, cümle.. Bahsettiğim şey buydu. Hepimiz güzel kalplere sahibiz ama ne kadarı gerçek? Gerçekten ne kadar hak ediyoruz?
Bi insanı zamanla tanır tanıdıkça anlarsınız, günümüzde gerçekliğinden kopuk bi çok kişi mevcut kimse pek olduğu gibi değil, akıl ile dil söylemleri pek birbirini tutmuyor kaldı ki yıllarca tanıdığımızı sanıp tanıyamadığımız insnalarda mevcut hepimiz, insana rastgelelim öenmli olan bu
Kesinlikle öyle, inşAllah doğru insanlarla karşılaşırız
Çok amin 🙈 😊