AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
fazlasıyla ettiğimi düşünüyorum hayatımın son 5 yılından ve şu an günümüze kadar yaşadıklarımdan dolayı
Rabb'im nasip eder inşallah o sevgiyi sana 😇
teşekkür ederim ama artık imkansız
Neden?
4 ay önce iş kazası geçirdim ayak bileğimi parçaladım çıkıklı kırdım aksıyorum ve üstüne de ailevi şeyler yaşadım 26 yaşında hayatım bitti
Çok geçmiş olsun. Öyle düşünüp umutsuzluğa kapılma. Rabb'im nasip ederse o sevgiyi bulursun zaten. Önemli olan nasıl bir insan olduğun bence
teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için ben sigarası olmayan çapkın olmayı beceremeyen askerden geldiğim den beridir ev geçindiren aileme katkısı olan biriyim tır şöförüyüm sosyal bir insan değilim sosyal medya kullanmıyorum kısacası ben kendimden eminim ama rabbim de görüyor çabalarımın boşa gittiğini iyileştikten sonra işime devam edeceğim mental olarak çökmemim sebebinde %50 ailemin de katkısı var teşekkür ederim düşüncülerin için ama benim umudum inancım yok
Hayatımda hiç sevilmedim demekki sevilmeyi hak etmiyorum
Yanlış mantık 😁
33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevilmedim sevgilim olmadı hep yalnız kaldım bu durumda pek olumlu düşünemiyorum demekki sevilmeyi hak etmedim hak etmiyorum başka açıklaması yok
Dört duvar arasından dışarı çıkmıyorsun. Seni sevecek kişiyi leylekler mi getirecek?
Tamam asosyalim işsizim evden çıkmıyorum utangaç çekingen olduğum için hiçbir kıza yaklaşamadım kendimi sevdirmek için çabalamadım ama sonuç olarak hiç sevilmedim hep yalnız kaldım bilmiyorum ben sevilmeyi hak etmediğimi düşünüyorum zaten
Hem dışarı çıkma hiçbir kızla iletişim kurma hem de sevilmediğin için hak etmediğini düşün. Sence mantıklı mı?
Sevilmemek için bir sürü nedenim var ben bu halimle sevilmeyi hak etmiyorum hiçbir kıza layık olamam çok yetersizim kızların bir erkekte istediği hiçbir özellik bende yok dış görünüşten kaybediyorum kişilik olarak zaten yetersizim nasıl bir hayat yaşadığım da belli maalesef ben yalnızlığı hak ediyorum
Sen yalnız olmayı seçiyorsun. Kendin istiyorsun bunu.
Hayır ben gençliğimde hep sevilmek istedim sevgilim olsun ilişkim olsun istedim o duyguyu heyecanı yaşamak istedim güzel şeyler yaşamak istedim ama maalesef olmadı yalnızlık beni hiç mutlu etmedi hâlâ etmiyor ayrıca yalnızlık insanı her yönden olumsuz etkiliyor sonuç olarak da gençliğim hep yalnız geçti
Koltuğa oturup senelerce arabam olsun istiyorum diye düşünüp olmayınca da arabam olmuyor diye yakınmak mantıklı mıdır? Hep istemekle kalmışsın. Hiçbir şey yapmamışsın. Hiçbir şey yapmamak da senin tercihin.
Ben kendimi hiç aşamadım çocukluğumdan beri içe dönük çekingen utangaç sessiz biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım çok içime kapanık asosyal kaldım yalnızlık asosyallik benim bilinçli tercihim olmadı kişilik yapım beni yalnız asosyal kalmaya zorladı bende bunu kontrol edemedim ve kendimi hep geri çektim hep içime kapandım eve kapandım sosyalleşemedim gelişim dönemlerim böyle geçti ve psikososyal gelişimimi başarıyla tamamlayamamak bu da yetişkinliğimi olumsuz etkiledi sonuç olarak eksik kaldım yetersiz kaldım ergenliğimde ve ilk gençlik dönemlerinde hiçbir şeyi deneyimleyemedim zamanla daha da kapattım kendimi ve hâlâ aynıyım mutsuz olsam da her şey içimde kalsa da hâlâ içime kapanık yaşıyorum kendimi bu konuda hep çaresiz hissettim
. D vaov tehlikeli bir soru
Neden 😂
:D sevilmeyi hak ediyorum ama kimse sevgimi hak etmiyor xD
Dünyada sevilmeyi hak eden bir sen mi varsın😂
:D yok istemiyorum kimsenin sevgisini
Peki😂
Tipim iyi değil boyum da 1.73 o yüzden hiçbir kız sevmez beni.
Sevginin dış görünüşle bir ilgisi yoktur
Var kimse dışını beğenmediği birine aşık olamaz. Senin de 1.73 boyunda tipi de iyi olmayan birini seveceğini sanmıyorum.
Doğru kişi sevmedi ki hic
Hak ediyor musun peki doğru kişiyi?
Bence evet güzel severim sevince
Rabb'im nasip eder inşallah 😇
Umarim
evet
Ediyorum ettim de.
Buldun mu hak ettiğin o sevgiyi yani? 😇
bulmuştum. geçmiş zaman :D
Neden kaybettin😁
amaan uzun hikaye boş ver.
İyi bakalım 😁
Insanız bizde
Inaniyorum
🙏💖
Heehalde
Emin değil misin😁
Ben hiçbişeyi hak etmiyorum galiba
Neden
fazlasıyla
ikimizde insanlah
😇😇
musaıtmısın biraz konusalımmı
bklıyorum
Her insan hakeder
Ben bazen hak etmiyormuşum gibi düşünüyorum 🥺
Evet çok inanıyorum
O halde inşallah nasip olur sevmek sevilmek 😇
İnşallah niyetimiz o ama henüz doğru kişi ile karşılaşmadım. Sen bulduysan bana da tarif eder misin:)
Yok bende bulamadım. Nasıl bir şey bilmiyorum. Ama hak ettiğimden de emin değilim zaten 😂
Neden emin değilsin 😀
Hatalarım oldu 😁
Seninle tanışıp konuşabiliriz bence 😀
Neden?
Uyum gördüm 😀
Ben öyle düşünmüyorum 😁
Ya bu kadar katı olmaya ne gerek var cidden 😀 Siyaset programı mı bu