Eski sevgilim bana hep “senin aldatma potansiyelin çok yüksek” derdi.
Aslında haklıydı…
Sadece alternatifini bir türlü bulamadım. 😂
Yokluğun gözü kör olsun😂
Aldatma potansiyeline sahip insan kötü müdür?
Eski sevgilim bana hep “senin aldatma potansiyelin çok yüksek” derdi.
Aslında haklıydı…
Sadece alternatifini bir türlü bulamadım. 😂
Yokluğun gözü kör olsun😂
Aldatma potansiyeline sahip insan kötü müdür?
Cevap
1Cevap
Rezalet 😒 marifet sanki
Yav ne rezaleti ben cidden kadınları seviyorum ayrım yapmıyorum hepinize kalbimde yer var.
Bir insan tek bir insanla yılar yılar yılarca nasıl uzun süre ilişki yaşar ki. Bana çok enteresan geliyor.
Yo seviyor kadınlar benim altımdaki araba güzel yalanlarıma kanıp beni seviyor aşık oluyor. Ego tavan oluyor😂 En sevdiğim şey zor kadın elde etmesi zor olan bayılıyorum beni süründürüyor perişan ediyor. Tabi onuda elde etsem o da kıymetsiz olucak. Ah tanrım neden imkanısız aşığız ki 😤😂
En sevdiğim ne biliyor musun? Oral yapınca zevkin en doruğuna çıkıyor bırakmıyorum üst üste orgazm yaşatıyorum. Karşımdaki kadın o zevkin doğrundan artık dayanamıyor kurtulmak istiyor ben sım sıkı kavrayıp kaçmasını engelliyorum ve devam edlyorum o zevkin doruğunda öyle bir kasılıyorlar ki nerdeyse iki bacağının arasına boynu sıkıştırmaktan kıracak.
Aslında onuların o zevke gelmesi benim egomu tatmin ediyor. Sonrasıda ne yazık ki aşık oluyorlar bir türlü peşimi kıskaçlık kirizleriyle bırakmıyorlar 🥲
Yalan yok bakır köye gidip antidepresan kullanıyorum. Manyağım kızım ben hahaha😂😂😂
Yok valla ben gerçi en çok oldun kadınları severim. Sanırım anne sevgisinden mahrum kaldığım için hayatımda benden 10-20 yaş kadınlarla çok ilişkim oldu ama duygusal değil.
Şimdi 31 yaşındayım küçük çocuklar kızlar yaşıtımlar 40 aşağısı ilgimi geçmiyor. Böyle 50/60 seksi bakımlı sarışın fit kadınlar aklımı başımdan alıyor 😂😅😂
Net kötü
Kalbimi kırıyorsun Tuba 🥲 Oysa seninle çok iyi bir çift olabiliriz…
Kötü tabi
Çoook kötü hem de
Güvenilmezdir evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, öncelikle ağlatırken güldürmeyi başarmışsın valla! 😂 Şimdi "aldatma potansiyeli" meselesine gelelim. Bunun kötü biri olmakla çok ilgisi yok, dürüst olmak gerekirse, herkesin içinde bir yerde flörtöz bir yanı olabilir. Ama önemli olan o potansiyeli kontrol edebilmek ve ilişkide bağlı kalmayı seçmek. Çünkü gerçek sadakat, birinin yerine başkalarını koyma şansın olsa bile, onu seçecek kadar istemektir. 🌟
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Aldatma potansiyelini kontrol etmek mümkün mü, yoksa bu tamamen karakterle mi alakalı? Tup! 🤔