Size gidin intikam alın demiyoruz shjsahs
Çapkın insan kişisi aldatılmaya mahkum mudur?
Size gidin intikam alın demiyoruz shjsahs
Kendisine saygısı olan, kişiliğini zedelemek istemeyen bireyler hiçbir şekilde aldatma gereksinimi hissetmez. Bu kişinin kendine vereceği en büyük zararlardan bir tanesi. Karşı taraf ne kadar etkilenir, ne kadar hak ediyor bunları düşünmeden önce kendinizi düşünün.
sizler çapkınları gözü dışarda olanlara aşık olmaz mıydınız sanki ben öyle biliyorum yoksa neden bu kadar bende dahil efendi aile adamları yalnız
Yanlış biliyonuuuz
:D eminim öyledir eminim :)
Öyledir değil öyle 😌
peki prenses :)
Eden bir şekilde buluyor ya illa aldatmasına gerek yok. Ilahi adalet baska sekilde teselli edebilir.
Keske aldatma aldatilma olmasaydi.
Keşke olmasaydı ama var
Zaten öyle okumuşum 🤦♀️😅
Umarım buluyorlardır. Herkes layığıyla olmalı
Buluyorlardır. Aldatan aldatılır ve bence hak ediyorlar
Ah keşke..
Rica ederim ❣️
Cevap
34Cevap
Aynen eden bulur. Kimseye güvenemez yaptıklarının başına gelmesinden korktukları için hep paranoyaktirlar.
Tabii ki de bu konular aslında böyle olmalı ne kadar veriyorsan o kadar almalısın ya da ne kadar alıyorsan o kadar vermelisin
Aldatılmaya değil aldatmaya mahkumdur
Misilleme diyorsun yani. O zaman sen de aynı duruma düşüyorsun. O çapkın diye başkasıyla aldatacaksın aldatılanda beni aldattı deyip yine seni aldatacak
Hayır yahu. Sen aldatılınca o da başkası tarafından aldıtılırsa misal
Kimse aldatılmayı hak etmez ve hiçbir mazereti olamaz yapan kendine yapmış olur bazıları intikam içi yapar ama yapandan aşa kalmamış olur
Yok be, öyle değil, sevgilisini aldatan başkası tarafından aldatılmaya mahkumudur.. keşke soruyu böyle sorsaydım 😃
Doğru etme bulma dünyası sonuçta 🤷♂️😀
Ne günlere kaldık ya aldatmak nedir bu insanlar mı aptall ya da ben mi hayata toz pembe bakıyorum
Mahkum mudur* düzelteyim şimdi takıldı gözüme :D neyse var işte öylesi 🧐
Şimdi oldu 😅
Madem aldatmak kötü aldatan şerefsiz. Neden aynı şerefsizliği kadın yapıyor? Boşanırsın evliysen evli değilsrn ayrılırsın. Millet eşini boynuzlamaya sebep arıyor. Aldatan erkek de olsa kadın da olsa hayat kadını. hayat kadını haklı sebebi olmaz.
Aldatmak çapkın olmak ya da olmamakla ilgili bir şey değil.
Karakter kişilik ve yetiştirilme şekli ile oluşan bir şey.
Siz ne kadar vicdan sahibi iseniz yapmamanız gereken şeyleri yapmazsınız.
isteseniz de yapamazsınız.
Müstahakı o ama bulur mu onu zaman gösterir. Aldatan aldatılınca olay çıkarıyor ya, ona tiltim ama.
Aldatılanlar ama kendisi dürüst olanlar, umarım hak ettiğiniz hayatı ve partneri bulursunuz 💜
Ayrılmaya mahkumdur😃
Aldatmak bizim karakterimizle alakalı birşeydir. Sırf o çapkın ders verelim diye aldatırsak ona bişey olmaz gider yenisini bulur ama bizim karakterimiz hafif tozlanır😃
Peki işin ehli deneyimli profesyonel hard silkeleyiciler , kumda yürüyüp izini belli etmezlerse , onlar ne olacak?
onlara ne yapalım ki?
Kendi adıma ben aldatmam, ayrılırdım. "Eden bulur. "diye bir söz vardır. Buna çok inanırım. Düşük biri için kalitemi düşüremem.
Bir çapkın sözü der ki.
Çapkınlar asla aldatilamaz.
Cunku capkinin kalbi yoktur.
O bir arı'dır.
Aldatmak çapkınlığın ötesinde bana göre. Karakterle ilgili bir noksanlık var öylelerinde bunun adını da çapkınlık koymak hafif kalır.
Edip bulucaksa başkasından bulsun benden değil. zira ben onun seviyesine düşemem✌️
Çapkın insanlar etrafı kalabalıkken yalnız hissetmeye mahkumdur. Aldatılmaya değil.
Mahkum olmasınlar yaa, zira (aldatmak için) birini bulmayı bile hak etmiyorlar bence.
Er ya da geç bir şekilde yaşattığını yaşayacak tabiki..
eşin seni aldatsa sende onu aldatır mısın
@umutsuz6407 soruyu iyi okuyun oldu ben böyle bir şey yaparım dediğimi hatırlamıyorum..
Ben ne dedim
@umutsuz6407 çok şükür karektersiz bir insan değilim..
Er ya da geç yarattığını yaşayacak ne demek sen söyle
@umutsuz6407 beni aldattığı kişi tarafından yaşayacak anlamı var orada sorunun güncellemesini okumuş olsaydınız zaten öyle bir anlam olduğunu anlardınız...
seni aldatan kişinin başına gelmeyecek sanki
@umutsuz6407 tamam işte bana tercih ettiği kişi tarafından beni aldatan kişi yaşamış olacak aynı şeyi söylemiştim oysaki
Bende aynı şeyi söyledim
Capkinligin evliligin eğlencesi olduğunu anladım. Ve ben yapmam diyenlerin hepsi capkinligini yaptı.
Kimse yaşattığıni yaşamadan ölmezmis derler oyuzden sakıncalı bir durum 😂
Çapkınlığı sevgilisiyle son bulmadıysa aldatılmayı hak eder
Kimse için kişilğime yakıştırmadığık bir şeyi yapamam hiç sevgili olmam öyle biriyle
Aldatılmak az olur ya idam edilsin 🤦🏽
Aldatılmayı kimse hak etmez
Kimse aldatilmayi hak etmez hatta o capkin diye onun dustugu yapan kisi daha eziktir
Bu karakter meselesidir.. Evli ya da bekar farkmetmez.. Kişi sadece kendini kandırır..
Yaşattığını yaşamalı öylesi
Üflemeye bile değmez 😃
Yoo değildir.
Ben çok capkinim, evliyim ama gözüm hep disarida farklı farklı kadınlar tanımak onalrla sohbet etmek istiyorum yeni bir kadın beni aşırı heyecanlandıracak biliyorum ama yapmıyorum bunu karıma ihanet etmek istemiyorum. Ama nefsim istiyor.
Hayır elinde tutmasını bilmiyorsa yapacak bişey yok
Değmez kuzum yaa
Yok aldatan aldatılsın.
Ne kadar severseniz sevin ya da ne kadar iyi olursanız olun ya vazgecersiniz , ya da onlar size nasıl davranıyorsa öyle davranmak zorunda kalırsınız
Evet bulur ve bulmalı ama böylesine bir görsele ihtiyaç var mıydı o tartışılır
Görselin nesi var?
Sorunun daha iyi anlaşılması amacına hizmet etmiyor ve şehvet içeren bir görsel olduğundan bahsettiğin "çapkınlık" gibi bir cürümü az da olsa çekici hale getiriyor :/
Eh yuh, abartmayın lütfen.
Bence abartı değil ama siz bilirsiniz
E eden bulur bir. Bulsun da bence nasıl bisey ögrenirler aldatanlar
karakter meselesi bence bu işler
Açıkçası ne ekersen onu biçersin bu hayatta
Değmez ama eden bir şekilde buluyor.
her şey karşılıklı belli bi ölçüde
Onun seviyesine düşmeye gerek var mı
Yok o an terkedilmeye mahkumdur bende..
kimse yaşattığını yaşamadan ölmez...
Kesinlikle bulmalı. Aldatanı aldatacaksın.
Aldatılmaya değil de yalnız bırakılmaya mahkumdur
Çapkın insanlar elbet mutsuz olacaklar.
Eden bulabilir yaniii
Yani hiç uğraşmaya değmez bence
Neyle?
Hm haklı olabilirsin
Evet hak ediyor
Öylesi adam olmaz
Çapkın kişiyle beraber olunmaz zaten
Yani büyük ihtimale oranla çoktur
Benden uzak olsun öyle insanlar
Çapkın demek aldatan kişi demek değildir.
Aldatmak apayrı bir şey.
Dürüst olduktan sonra çapkın olmak sorun değil.
Nickinizle uyumlu bir görüş olmuş, tebrikler
Nickimle alakası yok bu işin.
İki yüzlü olup aldatmaktansa
Dürüst olup çapkın olmak daha iyi değil mi? Çapkinligi aldatma ile karıştırmayalım
Dürüstlük ve çapkınlık aynı cümlede nasıl yer alabiliyor?
Evet hak ediyor eninde sonunda aldatılır
Etme bulma dünyası.
İlahi adalet diye bir şey var illa ki eden bulur.
Evet her daim
Ne alaka tatlım ya
Bulması çok olası
hayir bana göre çapkınlık doğru değil
Umarım buluyorlardır..
Eden bulur bebek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?