Balayından sonra vs evlendiklerinden itibaren pek cinsel yaşantıları olmadığını söyledi yani sağlıksal bir problem yokmuş eşinin ama pek yanaşmadığını söylüyordu ben de tuhaf bulmuştum şu an arkadaşım altı aylık falan hamile bu eşinin erkek arkadaşları ile bir Instagram grubu görmüş oradan birbirlerine böyle açık seçik anladınız kızları paslamışlar işte hani daha çok fenomenleri şuna bak buna bak bilmem de şuna şöyle yapacaksın böyle yapacaksın arkadaşımda çok üzülmüş işte ama tabi bir şey belli edememiş Instagramına gizlice bakmış şu an hamile veBirlik olarak kendisi teklif ediyor muş yine de yapmıyor mus işte yok bby şöyle olur böyle olur yani bahane uyduruyormuş ama sizce bu erkek seviyor mu yoksa sevmiyor mu hani bir erkek neden böyle yapar yoksa erkeklerin çoğu böyle daha 26 27 yaşındalar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Bu kadar detayı sen nasıl biliyorsun peki soruda arkadaş sen mi oluyorsun peki 😅 adam zaten normalde de cinselliğe sogukmu özellikle balaynda cinsellik düşünmeyen normalde zaten daha az düşünür ama evet inst durumunda tatsız bir konu evliler için
016 Yorumla
Soran8 ayHaha yemin ederim ben değilim yakın arkadaşım balayında cinsellik yaşamışlar adam cinselliğe düşkünmüş yapısı ama evlendikten sonra kız teklif eder olmuş bende pek sevmiyo diye yorumladım
Soran8 ayÖyle değil 2 ayda bir falan
Soran8 ayKadın teklif ediyor 😂 ben yanlış anlama ama seven böyle yapmaz dedim
Soran8 ayBen de aynı sizin gibi düşündüm Normalde Bence her gün olması gerekiyor zaten Bunlar yeni evlenmiş Hani 30 yıl olsa anlarım da 2 yıllık evliler Ben erkeğin kızı çok sevdiğini düşünmüyorum çünkü çünkü kız kendisi ısrar etmiş genelde yani böyle ben İnat ettim gibi bir şey söylemişti Bence Arada sevgi bağı kalmamış
Soran8 ayCinselliğe düşkünmüş ama karısıyla yapmaya düşkün değil benim anladığım kadarıyla performansı falan iyiymişAma kadın kendi isteyerek söylüyor yani çok saçma erkeğin talepte bulunması gerekir
- 8 ay
Karısıyla yapmaya düşkün değil ne demek kiminle yapıyormuş? Arkadaşın nasıl iyi olduğunu biliyor peki belkide hasret kaldığı için ona öyle geliyor 😅 çoğunluk erkek söylemeli kadinda istediğini belli etmeli sonuçta evlesiniz cinsellik kadar normal doğal olan birşeyi neden sadece erkek söylesin kadın neden beklesin hep erkek istediği zaman neden olsun yani
Soran8 ayDemek istediğimi anlamadınız adamın cinsel hani anlarsınız hiçbir problemi yokmuş aşırı cinselliğe düşkün biriymiş zaten evlenmeden önce de ama kendisi hiç teklif etmediği gibi karısı da isteyince zaten yapmıyor mus hani iki ayda ayda bir kere falan cinsellik oluyor muş onda normal bir şey hiçbir sıkıntısı yokmuş şimdi Instagram‘da konuşmalarını yakalamış işte erkek arkadaşları birbirlerine böyle kızlar atmışlar şunu şöyle yaparsın böyle yaparsın işte tokatlarsın falan bilmem ne yani ben de dedim ki seni sevmiyor olabilir dedim çünkü çok normal değil adamda bir sıkıntı yok karısına karşı ilgisiz karısı istediği halde yapmıyor yok işte şimdi de bby bir şey olur falan diyor muş onu bahane ediyor muş şimdi de bebeğe bir şey olur falan diye
Soran8 ayadamın maddi durumu iyi diye. Tahmin ediyorum
Soran8 ayEvet bana da öyle gibi geliyor ben hatta ne kadar kadının ısrar ederek evli olan evlilikleri gördüysem yani hani erkeğin diretip de elde etmediği kadının elde ettiği evlilikleri hiç mutlu olmuyorlar galiba erkek o zaman kıymet bilmiyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)8 ayErkekler böyle konularda çok seçici değildir kapak deliği bulsa ona bile geçirir. O yüzden ilginç geldi bi şeyinden tiksinmiş olabilir bilmiyorum. Ben yerinde olsam bunu eşimle açık açık konuşurdum baktım olmuyor boşanırdım
31 Yorumla
Soran8 ayAynen sizin soylediginiz gibi söyledim yani yeni evli çift hadi 20:30 40 yıllık evlilik olur onu da bile normal değilde yeni evli çift neden sürekli birlikte olmasın ki
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Çok karmaşık bir durum, arkadaşın için gerçekten üzüldüm. 😔 Hamilelik gibi hem heyecan verici hem de hassas bir dönemde bu tarz sorunlar yaşanması hiç kolay değil. Bunu şöyle düşünüyorum, bir cinsel isteksizlik, ilgisizlik veya duygusal kopukluk varsa, bu genelde bir şeylerin ters gittiğinin işareti olur. Eşi seviyor olabilir ama bunu gösterme şekli ya da iletişimi zayıf olabilir. O Instagram grubu meselesi ise cidden can sıkıcı; bu, bazı değerlerin sorgulanması gerektiğini gösterir. 🤔
En doğru şey, arkadaşının eşine hissettiklerini açıkça anlatması ve ortak bir çözüm yolu aramaları olacaktır. Hamileliğini de göz önünde bulundurmalı ve bu stresli dönemde kendini önceliklendirmeli. Sen de yanında olup ona destek olmaya devam et, çünkü şu anda gerçekten anlayışa ve sevgiye ihtiyacı var gibi görünüyor. Peki ya sen böyle bir durumda ne yapardın? 🧡00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayValla adam kadını sevmiyor haz zevkte alamıyor kadını her türlü aldatır sadece adamın yaşı geçmesin evde hizmetini yapan birisi olsın diye evlenmiş bunda anlamayacak ne var
21 Yorumla
Soran8 aybanada öyle gibi geldi ikiside aynı yaşta
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
8 aykızı beğenmemiş soyunca ya da ibbne gibi birşeydir
013 Yorumla
Soran8 ayama 7 yıllık sevgililik siz bir erkek olarak bunu mu yaparsınız
- 8 ay
demek ki 7 yılda hiç soyup tadına bakmamış adam akıllı
Soran8 ayvay be yazık gerçekten erkekler kapatılsın kız kilolu biraz ama ne farkeder erkeklerde kıvanç tatlıtuğ değil
- 8 ay
tombalak çekilmez sebep belli oldu. bir önceki sorunacevap olarakta ben 7 yıl beklemem 1haftada max zaten herşeyini görr test ederim beğenmezsemde hemen uzaklaşırım.
Soran8 ayYasınız doğruysa 46 yaşında biri de zaten 20 yaşında biriyle evlenemez yaniBir kadının her yeri selülit ve çatlak olur zaten ha o yaşta erken yaşta ne fark eder yani kalbi için evlenmiyor musunuz ya
- 8 ay
benim son 3 ilişkimde yaşları 19 19 21 di ayrıca 30lu 40lı yaşlarda ilişkilerimde var taş gibi hatunlar. spor yapan kendine iyi bakan fit kadınlarda 50 ye kadar iyi durumda olabiliyor
Soran8 ayAnladım ne oldu aile kurabildinizmi
- 8 ay
var zaten ailem onlar ekstralar
Soran8 ayAllah kalbine göre versin herkesin
- 8 ay
amin
sende üzülme eğer aç bırakıyorsa yatakta ver çocuğunu ayrıl tok tutanla ol.
Soran8 ayBaşıma gelmedi Allaha şükür arkadaşımın başına geldi ben de dedim yani Çapkınsa zaten baş edemezsin dedim. Ailesinşn maddi durumu iyi. Sanırım oda etkili
- 8 ay
kadını beğenmiyorsada hergün hakkının verecek veremiyorsa boşayacak. öyle saçma şey olmaz yani. kadın sonra boynuzlasa haktır o puşta
Soran8 ayKatılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayŞaşırtıcı.. erkeğin ilgisi yoktu madem niye evlendi.. kadının açıkça konuşması lazım
07 Yorumla
Soran8 ayYani şimdi siz bu şekilde olsanız karınızı sevmediğiniz anlamınamı gelir
- 8 ay
E yani yatakta istemediğim kadını hayatımda da istemezdim 2 yüzlü olamaz söylerdim açıkça
Soran8 ayyani bu erkeğin kadını beğenmeyip arzulayaamdığı anlamaınamı geliyo
- 8 ay
Belki de uzun süredir birlikte oldukları için yaşayacaklarını yaşadılar bilemem
Soran8 ayHiç birlikte olmamışlar eminim
- 8 ay
O zaman eşiyle açıkça konuşmasından başka çıkar yol yok burada herkes sadece tahminde bulunabilir kesin bir sonuca varamazsın
Soran8 ayKonuşmuş Belim ağrıyor vs ya da kışlık şeyler giyiyorsun vs yani kadın o şekilde de giyinse pek fark etmiyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
8 aykarısının üstünden çıkmaması lazım. jartiyer kullansın azıcık o. lospuluk yapsın
011 Yorumla
Soran8 ayŞimdi siz bi erkek olarak yeni evlenseniz eşiniz size niye teklif etsin dimi ben bunun olağan dışı olduğunu düşünüyorum bunu sevmeyenmi yapar ve bu instagram olayı aldatmayamı girer
- 8 ay
bazı testtürlü tutucu kadınlar olaydan habersiz. seks biraz ol. ospuluk ister. kadında erkeğe hoş görünecek.
- 8 ay
Erkekten de fantezi kıyafet istiyor belki kadın yukselemiyor onu napicaz
- 8 ay
@PeachGirl58 Olaya sonradan girip okumadan atlayan zararlı, kadın istiyor koca istemiyor.
- 8 ay
Olayı hep kadına baglamanizdan bunaldım. Hep yetersiz gostermenizden arkadaslariyla grup kurup fotoğraf atmaları kadından fantezi girmediği için mi sapkın olduğu için midir? Kadın fitrati gereği zaten estetik yaratilmiş dümdüz olan sizsiniz. Kendinizi renklendirin tamam mı faydalı
- 7 ay
@PeachGirl58 senin için ne yapabilirim?
- 7 ay
Boş yorum yapma yeter
- 7 ay
@PeachGirl58 Yorumuma girme o zaman
- 7 ay
Boş yorum yapan herkese ve her yere girerim kadindan bahsediyosan beni de eleştiriyosun demektir.
- 7 ay
@PeachGirl58 Boş yorum yapan sensin. burada bir hakaret yok. senin önce kendin gibi düşünmeyenlere saygı göstermeyi öğrenmen lazım
- 7 ay
Bende senin gibi düşünmüyorum n'olacak. Sen kadınları hedef alıyorsun ortada erkek arkadaşlarına sapkın gibi başka kadın fotosu atıp hallenen bir grup varken. Kadina şunu yap bunu yap demenin mantığı ne? Her olayda kadını suçlu bulmayı nasıl başarıyorsunuz? Onu bi anlatın bence siz. Bu kafa yapısını asırlardır çozemedik. Bu canım bakış açısını bile çözmeye çalıştık
Gizli Üye(36-45)8 ayEvlenğnce erkeklerin o istekli doyumsuz halleri kaşmaz genelde. Sahip olmadıklarında gözü kalır.
26 Yorumla
Soran8 ayozaman evlenmeyin ellerle devam
Cevap sahibi8 ayHer erkek öyke değil. Ama o kızda pasif apırlığı olmalı. Sessiz olursa değer görmez.
Soran8 ayanlamadım
Cevap sahibi8 ayO arkadasın pasif. Seks yapmıyo kocası ama arkadaslarıyla neler konusuuo ama onu bike konusamıuor sessiz pasif bi kadın sevilmez değer görmez
Soran8 ayHım kadında cinsellik konuşmalı yani
Cevap sahibi8 ayKocasına karsı rahat olmalı dik olmalı durusu olmalı
8 ayEger karısına özel olmasaydı diğer kadınlara yükselmezdi demek ki karısını fiziki olarak vs begenip arzulamıyor
02 Yorumla
Soran8 ayAynen bende öyle düşündüm ayda 1. Falan ısrarla oluyomuş adam kadın ısrar edip yuh dedim yani
- 8 ay
Ay cok kötü bisey ya
8 ayFarklı bir şey vardır
012 Yorumla
Soran8 ayNe gibi
- 8 ay
Hastalık, yorgunluk gibi
Soran8 ayCinsel yönden hiçbir problemi yokmuş adamın gayet sıkıntı yokmuş yani ama işte belim ağrıyor haftada bir yapabiliriz en fazla işte hamilelikte araya girince hamilelikte hemen olmadı hamile niye kadar da böyleymiş hamilelikten sonra işte bebek var yapamayız şöyle böyle ama aslında istekli biriymiş yani ama karısına karşı değil yani siz böyle olsanız eşiniz sevmediğiniz anlamına mı gelir
- 8 ay
Arada bir sıkıntı var bu da konuşulmalı.
Yoksa biz erkekler, kadınlara göre daha çabuk tahrik oluruz.
seksi bir kıyafet, bakış etkiler bizi.
Soran8 ayBen adamın severek evlendiğini düşünmüyorum yani kafama bu geldi çünkü neden diyeceksiniz evlendikleri günden beri adam pek yaklaşmıyormuş ama birlikte oldukları zaman gayette sıkıntı yokmuş yani adamda ama hep böyle erteliyor muş işte belim ağrıyor işe gideceğim şöyle böyle ben de dedim bence evlilik terapistine gidin dedim
- 8 ay
Bence de adam mastürbasyon yaparak gideriyor olabilir ihtiyacını
Soran8 ayoda öyle şüphelenmiş saatlerce wcden çıkmıyormuş peki yeni evli erkek bunu neden yapar
- 8 ay
mastürbasyon daha zevkli geliyordur ilişkiden, kadın o zaman reddetmiştir belki de
Soran8 aytam tersi kadın ısrar ediyomuş o istemiyomrmuş sürekli
- 8 ay
Çok garip ya, genelde kadınlar bastırırlar arzularını.
Soran8 ayozaman bu net sevmiyo çünkü daha 2 yıllık evliler
- 8 ay
Konuşmak lazım yoksa erkek bahane bulmamalı en az haftada üç istemeli...
Gizli Üye(36-45)8 aysebebi hamile olması
02 Yorumla
Soran8 ayHayır normalde de yapmıyolarmış hatta kadın ısrar ediyor muş adam belim ağrıyor falan diyor muş sürekli
Cevap sahibi8 ayGeçici dönemler
Gizli Üye(30-35)8 ayPsikolojikmen olabilir mi
010 Yorumla
Soran8 ayNasıl ya ni evlendiklerinden beri adam istekli değilmiş
Cevap sahibi8 ayBilmiyorum 🤷🏾♂️ kadınlar bunu bir birine diyormu
Erkeklerde böyle bir şey imkansız da
.. hastaneye gitmesi lazım imkansız bir şey arkadaşın psikolojikmen çöker resmen acaba ben mi cezbedici değilim gibisinden çok acil Bir doktora gitmeli kocası
Cevap sahibi8 ayNormal değil yani kadın gibi başım ağrıyor gibi vs şeyler Bir erkeğin böyle bir şey imkansız gibi bir şey
Cevap sahibi8 ayYüzde 99 hormon bozukluğu var cinsell terpise gitmesi lazım arkadaşına söyle dile getirsin her şey konuşurak çözülür
Cevap sahibi8 ayKadını sevmiyor anlamına gelmez Bir bozukluk var erkek de ancak çözüm için bir şey yapmıyor o kadının psikolojikmen çökmesini empati yapınca anlıyorum
Soran8 ayAma gayette istekliymiş sevgili iken hani birlikte olmamışlar zaten ama evlendikten sonra isteye gitmiş ama Instagram’da gayette böyle seksi kadınları arkadaşıyla birbirlerine atıp en fazla da benim arkadaşımın eşi atmış böyle cinsel konuşmalar dönmüş yani demekki istiyor
Cevap sahibi8 ayAma sevismiyor kadını öpmüyor kadın öpülmek istiyor kadın kadın gibi hissetmek istiyor Duygu istiyor bunları alamıyorsa erkek isterse p*rno izlesin istemiyor🤷🏾♂️
Cevap sahibi8 ayÖzelden konuşalımmı?
Cevap sahibi8 ayYorumunu bekliyorum
Cevap sahibi8 ayBende sizden bir konuda akıl danışcaktım öyle kafayı yemiş insanlardan sanmayın da
8 ayKadına yazık
11 Yorumla
Soran8 aymaalesef bide çalısıyo bi yandan
8 aykadınlarkulubune gir 10 sorudan 8i böyle
05 Yorumla
Soran8 ayMutlak son yani
- 8 ay
aynen normal yani hamile bide
Soran8 ayAdamın cinsellik yerinde hamile değilkende yapmıyomus
- 8 ay
tamam normal evliler zaten ayda 1 anca yapar
Soran8 ayOha
8 ayKudurmuş
014 Yorumla
Soran8 aypeki evde yeni evlendiği karısı varken bir erkeğin bunu yapam amacı nedir
- 8 ay
Karaktersizlik doyumsuzluk karısı vermiyor mu acaba?
Soran8 aykadın ısrar ediyo erkek istemiyo
- 8 ay
Beğenmiyor o zmn kızı?
Soran8 aybende öyle tahmin ettim
- 8 ay
Kız nasıl güzel değil mi?
Soran8 ayyani orta diyelim
- 8 ay
Beğenmiyor o zmn daha güzel birini istiyor
- 8 ay
Erkek çok mu iyidir iki güzelini istiyor 😂 egoya bak ya sanki Kıvanç Tatlıtuğ hepsi kızda yakışıklı istese napacaksiniz kası sarışın erkeklere baksa
- 8 ay
Sen niye böyle kudurdun?
- 8 ay
Kendini kaf dağında gören her erkek beni kudurtur her türlü hakareti de hak eder tamam mı huseyin
- 8 ay
Tamam abi kızma
- 8 ay
Aferim abisinin gülü
- 8 ay
🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Allah diyorum ula
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAldatıyor olabilir
01 Yorumla
Soran8 ayOlabilir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız arkadaşım iki yıldır evli yedi yıllık birlikteliği ile evlendi yani neyse düğünleri falan oldu böyle Eşi mühendis?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım