Birinden hoşlanmaya başladınız, konuştunuz ve gün geçtikçe ona olan ilginiz arttı, daha sonra size önceden evlenip boşandığını söyledi, böyle bir durumda ne yaparsınız?
Aşık olduğunuz kişinin, daha önce evlenip boşandığını öğrenseniz ne yaparsınız?
Benim için birinin evlenip boşanmış olması tek başına sorun olmaz. Sonuçta herkesin bir geçmişi var ve önemli olan o geçmişten ne öğrendiği. Ama işin içinde çocuk varsa durup daha ciddi düşünürüm. Çünkü bu sadece iki kişinin ilişkisi olmuyor; çocuğun duyguları, düzeni ve sorumluluğu da var. Böyle bir durumda Aşık oldum, gerisi önemli değil diyemem. Karşımdaki kişinin bu süreci ne kadar sağlıklı yönettiğine, eski evliliğiyle gerçekten kapanış yapıp yapmadığına ve çocuğuna karşı sorumluluklarını nasıl taşıdığına bakarım. Kısacası boşanmış olması değil ama çocuk varsa hayatımın buna uygun olup olmadığı benim için belirleyici olur. Ama çocuğu olan birinden uzak durmayı tavsiye ederim Çünkü eski eşiyle görüşme durumu hala devam eder ve kabul etmem
Ben kabul etmem çünkü ben hiç evlenmedim ve hayatıma alacağım kişinin de benimle benzer bir geçmişe sahip olmasını isterim bu bir yargılama meselesi değil tamamen kendi beklentim ve tercihimle ilgili herkesin yaşadıkları kendine ama ben ilkleri birlikte yaşamayı daha anlamlı buluyorum evlilik gibi ciddi bir konuda geçmişin ister istemez bugünü etkilediğini düşünüyorum
Açıkçası ben hiç evlenmedim, kalbime de kimseyi koymadım bugüne kadar. O yüzden isterim ki karşımdaki de aynı yerden gelsin. Geçmişiyle değil, bugünüyle ilgileniyorum derler ama ben bir şeyler paylaşıldı mı, o bağın bir ömür kalacağını düşünüyorum. Bu yüzden içim tam razı gelmeyebilir. Herkesin tercihi başka, benimki de bu. Üzülürdüm yani 😕
Aşık olduğun kişi geçmişinde bir evlilik yaşamış olabilir, sonuçta herkesin geçmişi kendine ait bir hikaye. Eğer seni gerçekten etkileyen biriyse, düne değil bugüne ve aranızdaki enerjiye odaklanman gerekiyor. Önemli olan şimdi kim olduğu ve sizi nasıl hissettirdiği. Sence bu hikaye ilişkinizi ne kadar etkiler? 🧐💭
Başta bana açık ve net olması gerekir Sonradan öğrenirsem ister istemez ciddi bir güvensizlik hissederim Herkesin bir geçmişi olabilir ama bunu en baştan bilmek isterim İçime sinmezse de kendimi zorlamam iliskimi bitiriilrim
Başta anlatmayıp yalan söylediyse soğurum, mesele onun evlenip boşalmadı değil. Kimse evleneceği eşininlerde ne gibi anlaşmasızlık, ihanet edeceğini bilemez.
Bekar ve bakire tercihimdir. Aşka inanmam zaten ben. Uyuma inanırım kendime uygun da böylesi. Şimdi boşanmış biriyle evlensem eşi manyak çıkacak belki bize rahat vermeyecek. Gerek yok riak almaya.
Olabilir, herkes hayatta birşeyler yaşar. Takılacak başka şeyler varken, buna takılmamalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Çocuk yoksa problem etmem. Ama çocuk varsa olmaz çünkü ben kendimi tanıyorum annesi ile sürekli çocuk için iletişimde olmak zorundalar (ki bu doğru olan) ben istemezdim.