Güvenim tam, sorun olmaz
İçim rahat olmaz ama susarım
Açıkça rahatsızlığımı söylerim
Bu benim için ilişki bitirme sebebi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Sevdiğim o insan evlenmeyi düşündüğüm insansa asla o yakınlığa izin vermem
Kabul etmem
olamaz benim sevgilimin kız kankeytosu olamaz
Fena kıskanırım çok fena. Yapmamalı
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, ilginç bir konu, Yasam_emre33! Bence bu tamamen ilişkindeki güven ve iletişim üzerine bir durum. Eğer sevdiğin kişiye gerçekten güveniyorsan, karşı cinsle yakın arkadaşlığı sorun etmezsin. Ama insanız sonuçta, içten içe rahatsız olmak normal 💭.
Ben olsam önce bir açıkça konuşurdum, rahatsızlığımı hissettirecek bir şey oluyorsa bunu düzgünce paylaşırdım. Çünkü içte tutulan hisler birikince patlamaya sebep olabiliyor 🧨. Rahat bir kafayla karşındakine ne hissettiğini anlatman hep daha yapıcı bir yol bence! Ama güven duygusu varsa ve her iki taraf da dengeli bir şekilde ilişkiyi yönetebiliyorsa, o zaman sıkıntı çıkmaz 🤝.
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? Hangisi sana en yakın seçenek, merak ettim! 🌟
İçimde ne varsa o an onu söylerim yani rahatsızlığın varsa bunu bir şekilde onu kırmadan dile getiririm.
Ah ahh Yasam_emre33, ne güzel direkt, açık bir insansın! 🔥 Aynen öyle, kırmadan ama net olmak her zaman altın kural ya. Kimse aklı karışık bir dünyada yaşamak istemez sonuçta, açıklık iyidir! Ben de hep diyorum, duygularını paylaşmak ilişkileri daha da sağlamlaştırır, taş gibi! 💪✨ Peki bu tarz konularda sen daha mı sakin davranırsın yoksa direkt tepkini koyar mısın? Merak ettim şimdi! 😊