Sevgilim yoğun olduğu için benimle ilgilenmiyor, ne yapabilirim?

ciddi bir ilişkimiz var, oda ciddi düsünüyor ama bu yıl sınav senesi besyo okuyacak sanırım antrenörlük, hem okula gidiyor hem de antrenörlerin yanında egitim alıp calısıyor bu yüzden hiç zamanı olmuyor ve sınav senesi derste calısması gerekiyor onu anlıyorum ama bu durum beni stres altına sokuyor bana hep geçecek gelecegimiz icin diyor beni cok seviyor ve varlıgıma muhtac gibi (anne ve babasıda o küçükken vefat etmisler) gğzel hayalleri var hayallerinin içinde bende varım ama bana hiç zaman ayıramıyor ki önümüzdeki 8 ay böyle olacak sanırım napabilirim günde 40 dakika falan konusuyoruz ayrılmak istemiyorum ama cok sıkışmaya basladım nolur bir şey söyleyin ben bu ilişkiyi yürütebilir miyim neler yapmam lazım ayrılırsam hem ben hem o cok zarar görürüz ama böyle de cok zorlanıyorum çok aradayım lütfen cevap yazın🥲

Güncellemeler
6 ay
bugun bana niye bu kadar kasıyorsun ki rahat ol dedi bende odagını dagıtmak istemediğimi sınav bştene kadar onu bekleyebilecegimi söyledim sacmalıyorsun ara verirsek tekrar aynı mı olacagız falan dedi bir sekilde idare edip ilişkiyi yüretebilecegimi düsünüyorum :))
Sevgilim yoğun olduğu için benimle ilgilenmiyor, ne yapabilirim?