Sevgilimin gerçekten çok yoğun çalıştığını biliyorum ondan ilgi beklediğim için kendimi de kötü hissediyorum. Bütün gün çok yoğun çalışıyor diye gün içinde konuşamıyoruz sadece işten gelince yarım saat-bir saat konuşalım istiyorum bu sefer de yorgun diye uyuyor. Ona hak veriyorum ilgi istediğim için de kendimi bencil hissediyorum ama hiç konuşmayacaksak da ilişkinin anlamı ne? Daha önceki ilişkilerinde çok fedakar olduğundan ilgi gösterenin hep o olduğundan bahsetmişti bana bunları yapmadığı için beni sevmediğini düşünüyorum ama seviyor da. Bu konuyu konuştuk dikkat edececeğini söyledi ama hala aynı. Onu çok da sıkmak istemiyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Okurken beni bile darladın bacım. Kim bilir sevdiğin adamı nasıl darlıyorsundur? Kendin bizzat söylüyorsun işlerinden dolayı yoğun diye. Sanki keyfinden böyle yapıyormuş gibi hemen ayrılığı düşünmen doğru mu? Değil elbette. Belki adam sana daha iyi bir gelecek sunabilmek için bu kadar çok çalışıyordur. Yaptığın şımarıklıktan ve bencillikten başka bir şey değil. Diğer sevgilileriyle kendini mukayese etmeyi de bırak. İşte falanca kızı çok seviyordu, ondan ilgiliydi. Beni sevmiyor demen de yanlış. Kim bilir ne acılar çekti de bu hala geldi. Birazda bu açıdan düşünmek lazım. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korktuğu için bu sefer temkinli davranıyor olabilir. Hemen yargılamak yerine anlamaya çalışman daha doğru olmaz mı? Bence boşuna evham yapıp güzel giden ilişkine zarar veriyorsun. Böyle boş şeyleri düşünmek yerine geleceğinizi düşün ve bir şeyler yap. Para biriktir, sevgiline her açıdan destek ol.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
u +1 yılÇok çalıştığı dönemde destek olacaksın ve ilgi beklemeyeceksin bi zahmet. O zaten bi yükün altında belli ki. İlişkinin anlamı, her gün konuşmak değil. Böyle zamanlarda da köstek olmak yerine destek olmaktır. Tamam, bi yerde anlayabiliyorum, özlüyorsun, keyfin kaçıyor, seni önemsemiyormuş hissine kapılıyorsun :D bu hepimizde oluyor çünkü ama yapacak bir şey yok. Yoğun olmadığı bir gün misal izinli olduğu zaman mutlaka vardır, fırsat bilin ve birlikte vakit geçirin
04 Yorumla
Soran+1 yılİzin günü yoktu. İşten erken çıktığında bile çok değil yarım saatini bile ayırmıyordu. Ayrıldık zaten
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun 😅
- 10 ay
Benim sevgilimde çok çalışıyor ben yazdım an anında bakıyor napıyosn diyorum oturuyorum diyor ilgi hiç yok akşam spora gidiyor o zmn da ilgi yok gece yatıyor
- 10 ay
@Eliflamr_a yani ne desem, seni sallamayanı sen hiç sallama. Aramıyorsa arama, yazmıyorsa yazma. İlgi yoksa o ilişki biraz nanay 😕 bazı ilişkilerin sonu baştan bellidir. Zorlamamak gerek.. kendini değersiz hissettiğin hiçbir ortamda bulunmazsın değil mi? O ilişkide de bulunmamalısın. Sevgi emek ister.
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sürekli bu şekildeyse bana çok normal gelmedi.
Çünkü sana ayıracak yarım saati yoksa kendi ayırmak istemediğindendir.
Dediğin gibi bu şekilde bu ilişkinin yürümesi çok zor.
Sen yorulmaya başlamışşın bile. Çünkü belirsizlik ve beklemek insanı yorar.
Bunun için çaba göstermiyorsa ilişkini sorgula derim.
Yoksa çok daha üzülürsün.30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, gereçkten çok çalışıyordur ve kolay kolay vakit bulamıyordur çünkü düzenli bir mesai sistemi yoktur eminim ama ne olursa olsun, bence insanın kendine ait bir özel ortamı, özel hayatı olmalı. Çünkü sürekli iş hayatına entegre olarak özel hayatı nasıl götüreceğiz ki? Ben o kadar çalışmamın sonucunda yarım saat veya 1 saat sevgilime ayıramayacaksam köle gibi çalıştığımı hissederim ve o ilişkiyi de sağlıklı bir şekilde sürdüremem. Yani iyi düşün karar sizin tabii ama bu umarım geçici bir süreliğine böyledir yoksa düşünsenize evlendikten sonra da böyle olursa siz çok uzun süre yalnız kalacaksınız demektir. Maalesef bazı meslekler böyledir yani bunları göze alarak evlenen kadınlar çok ama siz alamayabilirsiniz elbette. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ekmek 🍞 parası kazanmak zor bu zamanda , seviyorsan öyle kabul edeceksin.
10 Yorumla
+1 yılAynısını ben de yaşıyorum. İşten sonra en fazla 1 saat konuşup uyuyorum. Benim sevgilim de bundan şikayetçi. Ona hak veriyorum. Böyle olmasını hiç istemiyorum. Ama elimden gerçekten bir şey gelmiyor. Eve gelirken kendime "Hilalimle saatlerce konuşacam, onu sevecem" diyorum ama eve gelince bu sefer yemek yapma işi, duş alma beni bekliyor. Yemek ve duştan sonra kendime gelince de yorgunluk çöküyor üstüme ve uyuyakalıyorum. Bu konuda ne kadar zorlandığımı da anlatıyorum, o da bana hak veriyor, buna inanıyorum. Ama Türkiye'nin köle gibi çalıştırma sistemi yüzünden kendime ve sevdiğime zaman ayıramıyorum. Benim hayatım cidden monotonlaştı. Sabah 9 iş, akşam 8 ev, akşam 10da sevgilimle sohbet, gece 12de uyku. Her günüm böyle. Eskiden 7/24 konuşuyorduk ve hiç sıkılmıyordum. Eski günlerimizi özlüyorum. Ama şimdi hem iş yorgunluğundan dolayı hem de ona zaman ayıramıyorum diye kavgalarımızdan dolayı strese giriyorum. Yaşım 24 ve iş hayatım daha bu sene başladı. Her şey üst üste geliyor ki bu gencecik yaşımda strese girmeye başladım. Eğer bu seni cidden çok üzüyorsa en iyi çare ayrılmak. Yoksa kendini daha çok yıprattırırsın. Ben de sevgilimle ayrılma sürecine girdim bile. Onu ne kadar çok sevsem de onu mutlu edemediğim için kendimi ona layık görmüyorum. O benden daha iyilerine layık. Ayrılmak hiç istemiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum artık. Onu hep üzmek yerine, onun mutluluğu için ayrılmayı tercih ederim. Ama dediğim gibi ASLA ayrılmak istemiyorum, onu çok seviyorum.
31 Yorumla- +1 yıl
Sabaha kadar konuşup uyumadan ise gidiyordum çatıciyim yükseklerde çalışıyorum emin ol sevginde ötesinde birsey di benim ona olan şeyim lakin defoldu gitti
Bakma buradaki yorumlara. Öğrenciyim aşırı yoğun bir programım var benim. Anlayış göstermeye devam et bence. Hem çalıştığını da biliyorsun yan gelip yatsa öyle bir durumda vakit ayırmasa anlarım başka birini bulmuştur derim. O istemez mi seninle vakit geçirmeyi. Gönlünü rahat tut özlüyorsun anlıyorum ama hafta sonları 1-2 saatlik kahvaltı sonrası yürüyüş gezme tekliflerinde bulunabilirsin. Hem hafta sonunda dinlenir hem aklı sende kalıp üzülmez. İllaki dışarı çıkmanıza da gerek yok ama dediğim gibi takma kafana 🥺☺️☺️❤️🧿
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yılKendimden biliyorum ilgi göstermemek sevmemek anlamına gelmiyor birçok erkekte olan bir şey lgi göstermez ama çok fazla sever ki seninki de öyle sana aşık için rahat olsun ilgi göstermesi için evlenmen lazım yani eve geldiğinde artık seninle ilgilenir yani evde olduğu için dinlenme gereksinimi duyuyor kendine vakit ayırıyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Seni sevmediğini değilde sana bağlandığında hep arayan soran vakit ayıran biri olduğunda yine yalnız kalmaktan korkuyor olabilir
Gerçekten zor çalışmak biraz anlayışlı olElinde olan bir şey değil yorgun olur uyur00 Yorumla
+1 yılBakınız bende yorucu bir işte çalışıyorum. 19 yaşımda kendi iş yerimi açtım (cam balkon, sürme vs). Aynı problemi yaşıyordum aklım hep ondan olmasına rağmen kafamdaki iş stresi, gelecek planları, dolar kuru vs. yüzünden çok falza ilgi gösteremedim. Siz kadınlara tavsiyem eğer ki böyle bir durumdaysa yanınızdaki insan ona bırakmayın siz gidin üstüne siz ilgi gösterin zaten bir süre sonra bunu fark edip size hakettiğiniz ilgiyi ve değeri gösterecektir (kanka değilse) bunun sonucunda zor zamanlarda yanında duran bir sevgili/eşinin olduğu bilerek kafası daha rahat daha mutlu daha güvenli olup dolayısıyla sizede bunları lanse ederek daha mutlu bir ilişki sağlayacaktır. Eğerki kanka ise salın zaten
SAYGILARIMLA
E. Ö. P04 Yorumla- +1 yıl
B. a. r. ž. o = kanka
Soran+1 yılBen de yanında olmak istiyorum. Ayrı şehirlerdeyiz işinden fırsat bulup gelemiyor sorun değil ben gelirim gündüz benimle vakit geçirmesen de olur akşam işten geldiğinde beraber olalım yeter başka bi şey istemem diyorum ama işten geç çıkarım 12 1 gibi diyor bahane buluyor resmen gelme sen demek ister gibi. Başka kız olsa böyle davranılmasına hiç katlanamazdı bence ben seviyorum sıkmak istemediğimden ne yapacağımı bilemiyorum
- +1 yıl
Güzel insan o zaman yolları ayırma vakti gelmiş demektir :(
- +1 yıl
Ve de şunu eklemek isterim güzel insan bir insan herşeyini kullandırabilir hepsinin açıklaması vardır parasını ismini kariyerini vücudunu fakat sevgini kullandıran insan muhtaç düşmüştür hemde maddi değil manevi olarak o manevi muhtaçlığı yanlış insanların eline verip ileride ki gerçekten sevenlerinde kapısını kapatırsanız dikkatli olun!
Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Konuşmak istemiyorsa kapat o defteri yeni defter aç. Zaman ayırmak isteyen bir yolunu buluyor.
15 dk yol boyunca bile konuşabilir. Sana saygı duymayan bir insan isterse 24 saat çalışsın farketmez.
Konuşmalarının üstüne hala aynı devam ediyorsa ilişki çoktan bitmiş ve sen aklına bile gelmiyorsun artık.
Geçmiş olsun.00 Yorumlayani şöyle bir şey değer veren bir insan ne yapıp ne eder zaten bi şekilde araya vakit sıkıştırıp yazar arar sorar senin istemenle olmaz o işler ayrıca çok da sıkmamakta fayda var.. bırak o yazsın sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de çalışıyor yoğun, izin günü bana ayırıyor uzakta ama sesli görüntülü konuşuyoruz. Her ay buluşmaya çalışıyoruz. İşten gelince de yarım saat 1 saat mesajlaşma oluyor. Çalışma sonrası 15 dk veya yarım saat arıyor. Bundan daha mı az ben de çok özlüyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılİzin günleri yok. Her gün gece geç saate kadar çalışıyor sonra da uyuyor zaten. İşten geldiğinde bazen konuşuyoruz bazen konuşmuyoruz. Konuşmadığımız gün daha fazla. Biz de ayrı şehirlerdeyiz iki gün önce yanıma geldi onda bile patronu darlıyor diye 3-4 saat sonra gitmek zorunda kaldı. Çoğu zaman telefonda konuşamıyoruz bile bırak telefonu mesajlaşamıyoruz. Ben de özlüyorum ama o beni hiç özlemiyor mu da vakit ayırmıyor diye üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılSen çok buluşuyosun ama sanırım. Bence sor ona bilerek mi de. Veya başka bir iş bulsun
Cevap sahibi+1 yıl@Shazam6 bir fabrika sbaah 8 akşam 7 pazar izin sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Shazam6 bilmem yine de normal değil
Cevap sahibi+1 yıl@Shazam6 aynen ama buluşmaya çalışıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusu işte böyle kişilerin hayatına kimseyi almaması, çünkü hem kendine hem karşıdakine yazık... Yoğun insanların aşk hayatı sağlıklı olamaz istese de, bu yüzden gerek yok...
20 Yorumla
+1 yılSana bisey diyeyim mi ben omuzlarımda mal taşırken bile sevdiğim kıza yazıyordum. Gel gör ki o defoldu gitti. Seven insan zaman ayrir yoğun olsa dahi.
30 Yorumla
+1 yılÇok çalışmakla ilgisi yok ki bunun. İlgi göstereceği anlar yaratabilir.
25 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz yoruluyoruz bu hayatta. Şimdi ben eve gelip anneme , aileme ilgi göstermiyor mi?
- +1 yıl
Ya da sevgilime saat 11'de bile gelsem kaldır k*çını l*n Kadıköy'de bira ısmarliycam sana derim.
- +1 yıl
Taksimde Sabahlayip işte performans'ım bile düşmeden çalıştığım günleri bilirim ben. İlgi böyle olur 😂
- +1 yıl
Dur gaza geldim, sus ben konuşucam 😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Normaldir vakit ayıramaz iş konusunda birşeyler yapması şart
10 Yorumla
+1 yılBenimki de öyle ilgi manyagiym ben ama maalesef kendi çok çalışıyo ama bende ilgi istiyorum kendi odun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir konu. Değer veren, o vakti geçirmek isteyen uykusuz kalır yine geçirir, bahane yaratmaya gerek yok.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes 8 5 çalışmıyor maalesef ülkede. Biraz anlayışlı olman lazım karşındaki insana. Senin için işi bırakıp çalışmasa adama işsiz çalışmıyor dersin. Çalışsa bi türlü çalışmasa bi türlü. Sana zaman ayırıyorsa şu aşırı ilgi budalalığıni bırakın.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl. İlişki yaşamaya müsait bir hayat düzeni yoksa yaşamasın beyefendi. Ne meraklısınız kahır çekmeye. Sanki kocan ayrılmıyorsun, soruyorsun.
00 Yorumla
+1 yılÖmrümmm kurt bakışlımmm diyerek sevgiline sahip çıkacaksın. Sizin geleceğiniz için çalışıyor çocuk ayıptır pü
00 Yorumla
+1 yılBence iş bahane netice itibari ile ben yurtdışında idim sevdiğim kadın Türkiye deydi ama ben herhalükarda yanındaydım
00 Yorumla
+1 yılDeğer veren kişi konuşmak için zaman yaratır bunu bil
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu biliyorum da kabullenmek istemiyorum sanırım
- +1 yıl
Sen bilirsin 🚬
+1 yılSorun onda senin yapacak bir şeyin olduğunu düşünmüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes yoğun çalışıyor ama molası elbet vardır molasız işte de çalışmasın zaten motor mu bu a
21 Yorumla
Soran+1 yılYoğun çalıştığına fırsat bulamadığına yemeğini bile bi yandan çalışırken yediğine eminim bunları biliyorum o yüzden bu da sorun değil ama işten gelince biraz konuşur insan
+1 yılBende yoğun olduğum zamanlar aksine zaman ayırırım. Bir mola bir arama bunlarda olmalı yani.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadın dediğin ilgiye muhtaçtır. Bize ilgi vermezlerse bir bakmışlar yerimizde yokuzdur.
11 Yorumlaİlgi göstermek isteyen bir şekilde gösterir bence seni önemsemiyor bende bu bıktım bu iş yoğunluğunun muhabbetinden
20 YorumlaBenxe sadece onceligi sen degilsin yoksa zaman herturlu bulunur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılPara kazanıyorsa yine aslında sana getirmek için kazanıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmasıyla alakası yok bence sevgilim diyosun o demiyo mantık olarakki sana vakit ayıramıyo
00 Yorumla
+1 yılKeşke senin kadar beni seven çıksa bunun için neler yaptım ama hep yara aldım helal olsun sana senin gibi seven kaldımi ya
10 Yorumla
+1 yılsana ilgi göstermiyorsa ilgi gösterdiği başka bir kadın vardır..
01 Yorumla
Soran+1 yılDeme...
+1 yılonun yüzüne sert şekilde soyle kizginizm de naz yap böyle gider yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de aynı. İş güç okul arkadaşlar diyor ve buluşmuyor benimle
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Sen gelemezsen ben gelirim diyorum gelmemem için bahane üretir gibi bi hali var
Cevap sahibi+1 yılBen ayrılacağım sanırım, çünkü olmuyor böyle
Soran+1 yılBen ayrılmak istemiyorum seviyorum kendisini ama bu gidişle sonumuz öyle olacak gibi
Cevap sahibi+1 yılHer şey sevgi değil ki. Mutlu hissettirmiyorsa birlikte olmak anlamsız
Soran+1 yılÇok haklısın
Her gün konuşmak gerekiyor mu ki? Ne sıklıkta görüşüyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrı şehirlerdeyiz 1-2 ayda bir görüşebiliyoruz her gün konuşmak gerekiyor tabii ki
+1 yılSeninle ilgilenmek isteseydi elbet vakit ayirirdi iş falan bahane , sen vazgeç ondan yoksa çok üzülürsün. Demedi deme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinsan ne kadar yorgun olursa olsun eşinin yanında dinlenmeli ve onunla eğlenmeli. ilgi göstermemesi bence yorgun olması değil.
00 Yorumla
+1 yılKendini değiştir, çeki düzen ver
02 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
- +1 yıl
Garip gelecek belki, insanlar düşücelerini yaşar birde bilinçaltında yüklü olanları. Bunları değiştirirsen hayatın ve ilişkin de değişir. Araştırırsan beni daha iyi anlayacaksın.
+1 yılçok çalıştığı için destek ol mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi adıma elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklisin ama ilgilenmesi gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o zaman sende ondan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi ilişkiyi sürdüremezdım
00 Yorumla onu fazla üstüne gelme :)
00 Yorumla
+1 yılÖnce iş sonra aş en son aşk
00 Yorumla
+1 yılÇalışsa suçlu çalışmasa suçlu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Ilgi gösterecek birini bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir iş bulması icin is araştır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ben eve geldiğim zaman telefonu tutup bakacak halim bile kalmıyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim ilgi beklemiyor ki sen de haklısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl gitsin. Hayır gelmez ondan sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl gitsin ne çekecen nazını kaprisini
01 Yorumla- +1 yıl
Yine de düşünsün
+1 yılYapacak bisey yok kaliteli insan işiyle uğraşır 🤣
20 YorumlaHafta tatilini seninle geçiriyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrı şehirlerdeyiz. Tatil günü yok. İki gün önce zar zor izin alıp yanıma geldi
+1 yılİlişki de son durum ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimizde bi problem yok tek problem bu ama zaten bu problem varken ortada ilişki milişki de kalmıyor. Bu problemi sürekli dile getirmekten ben de sıkılmaya başladım o da artık ben dile getirdikçe daha sert tepkiler vermeye başladı. Düzelteceğini söylüyor ama düzeltmiyor
- +1 yıl
Belki çok yoğun çalışıtığı için iş stresin'den dolayı uykuya ihtiyacı vardır, ama sevgilin varken bile bu durum değişiyor, nasıl yani diyeceksen sevgilinle en fazla 4 saat konuşa bilirsin "sana demiyorum erkek arkaşına diyorum" yani ztn ortada ilişkide kalmaz aşk ta kalmaz böyle bir ilişki ilerlenemez Ki yalansa söyle?
- +1 yıl
Benim böyle bir sevgilim olsa neler yapmazdım neler her akşam sevdiğim kız benle konuşmak isteyecek ben hayır diyecem kafama sıkarım valla,, o istesin 6 saat konuşalım 💔😞
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende ilgi gösterme
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ilgisiz kalınca hiç katlanamıyordu önceden direkt söylerdi neden ilgi göstermiyorsun gibisinden şimdi umrunda bile olacağını sanmıyorum
- +1 yıl
O ilişki biter
Soran+1 yılBitmesin diye uğraşıyoz işte aaa
- +1 yıl
Birsey sorcam ama burdan sormak istemiyorum
Soran+1 yılNerden soracaksın ben burayı pek kullanmıyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Takipçim ol
+1 yılKızların her zamanki yaptığını...
00 Yorumla
+1 yılKeyfine bak arkadaş
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 YorumlaEmin ol seviyordur çok takma bunları...
00 YorumlaNe iş yapıyor acaba sorabilirmiyim?
00 YorumlaNe kadarlık ilişkin
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl seninle ilgilenecek olanı bul. 😄
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?