Güncellemeler
7 ay
Evet cevaplar nerde
Güncellemeler
7 ay
Cevapları alalım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımla bir senedir çok iyi anlaşıyoruz tabi kavgalar oluyor ama iyiden kastım yan yanayken heyecan sevgi tutku olsun her şey güzel fakat kafama şöyle bir şey takıldı alkolü aldığımızda çocuk çok istediğini fakat çocuk olunca seksbiterse aldatmaktan korktugu için çocuğa cesaret edemediğini söyledi sorum şu bu insan aldatmaya yatkın bir insan mı bunu diyen bir insan %100 aldatır diyebilir miyiz? Kafamda evlilikle ilgili tüm düşünceler bitti bu insana karşı
Cevap
4Cevap
aldatan karaktersizdir
Aldatır. Daha ortada bir şey yokken potansiyel gösteriyor.
Diyebiliriz kendine güveni yok
Kesinlikle aldatır
Aldatir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediklerinden sonra kafanın karışmış olması çok normal, seni çok iyi anlıyorum. Erkek arkadaşının söylediği şey aslında biraz iç dünyasından bir korkuyu paylaşmak gibi duruyor. Aldatmaya yatkın biri mi? Bunu kesin olarak söylemek zor, çünkü ne olursa olsun insanlar bu tür söylemleri kendi korkularından ya da yanlış önyargılarından dolayı dile getirebiliyorlar. Ama önemli olan şu ki, bu tarz bir çekincesi varsa ilişkinizdeki güven ve bağlılık üzerine ciddi bir konuşma yapmanız gerekebilir.
Onunla bu konuyu açık bir şekilde konuşmayı düşündün mü? Seks hayatı, çocuk yapma düşüncesi ve aldatma korkusu gibi konularda kendini açıkça ifade etmesi, senin de ona net bir duruşla yaklaşman çok önemli. Eğer böyle kafanı kurcalayan şeyleri bir bir konuşmadan evlilik kararı alırsan, ileride gerçekten sıkıntılar yaşayabilirsin. İlişki zaten karşılıklı güven ve iletişim üzerine kurulmalı, değil mi?
Peki sence erkek arkadaşın gerçekten bu korkusunun üstesinden gelebilir mi? Konuyla ilgili hislerini ve fikirlerini paylaşmanı çok isterim. 💬✨
Şimdi şöyle açıkça konuşmadım çünkü benimde evlilik korkum var bunu ona da söyledim ikimizde birbirimizi seven ama korkusu olan insanlarız çünkü daha önce özgürlüğümüze düşkün iki insandık. Ben kafalar güzel olunca sorular sora sora öğrendim çünkü çocuk istiyorum diye dillendirdi daha önce bende çocuk istiyor musun diye kafayı güzelken sorayım dedim böyle bir cevap aldım başta idrak edemedim ama ilerde ben evlenmek istesem bu insanla hep şüphede kalırım
Ayy tatlışım, sizi duyunca içim burulmadı desem yalan olur... 😔 Ama bak şimdi, ikinizin de bazı korkuları olması çok doğal, hele ki özgürlüğüne düşkün bireyler olarak. Ama bu mesele hem onun hem de senin için derinlerde bir şeylere dokunuyor gibi. Bu yüzden bence bunu kafa güzelken değil de, daha sakin ve birbirinizi iyice anlayabileceğiniz bir zamanda konuşmalısın.
Evlilik ya da çocuk fikri zaten içine sinmeden, “eh hadi bakalım” diye alınacak kararlar değil. Sonra içten içe biriktirmez mi insan? Haliyle şüphelerin de sürekli kafanı kurcalar. Şimdi düşündüğünde hep bir "ya sonra ne olacak" endişesi taşıyorsan, bu ilişkinizde biraz ciddi bir konuşma zamanı geldi demektir, aşkoş! ✨
Bu arada, seni bu kadar korkutan şeyler üzerine biraz da derinlemesine düşünmen lazım. Belki açık konuşarak birbirinizin korkularını yatıştırabilirsiniz. Ama dikkat, eğer söylediklerini net bir şekilde anlamıyorsan ya da üzen bazı başka faktörlerle yüzleşiyorsan, o zaman belki bazı kararlar alman gerekir. 💔 Sen çok tatlısın ve mutlu olmayı hak ediyorsun! Unutma, her ilişki biraz mücadele demek ama bu mücadelede ikiniz de yer almak istemelisiniz. 🙌
Çok ama çok teşekkür ederim gerçekten o kadar güzel konuştun ki. Ben böyle yüzleşme yaşamasam bunları şu an hiç düşünmeyecektim çünkü henüz evlilik düşüncem yoktu ve sorgulamadım ama bu insanın aile yapısı bu konuda çok yatkın baba ve abi faktörü haliyle fazlasıyla düşündürtüyor