Çocuk gibi olmak?

Merhaba 21 yaşındayım ama kendimi hiç öyle hissetmiyordum bi bebek çocuk gibi hissediyorum bu tamamen icimden gelen bisey hic bi zaman yapmacık yapmadım yapmam da öyleleri her zaman itici gelmiştir oyuncaklarimla oynarım her zaman oyuncak isterim hep boyleyimdir benim gibi olan var mı netten baktim da abdl deniliyormus buna bebek bezi takmak emzik emmek falan da istiyorum hic bi zaman çocuk gibi bakıldığımi hatırlamıyorum yeni doğmuş gibi hissediyorum herseyi yeni yeni öğreniyorum akbil basmayı bile yeni öğrendim yasitlarim benden önce evleniyorlar bu umrumda değil zaten erkek arkadaşım var ve ona baba diyorum oda beni kızım diye seviyor ve bu beni çok mutlu ediyor bana oyuncaklar alıyor ilgileniyor ayağında sallıyor ve ben böyle gerçekten çok mutluyum hic anormallik görmüyorum yaşın sadece rakam olduğunu düşünüyorum hiç kimse sorunun var falan demesin ben gayet sağlıklıyım kötü yorum istemem lütfen beni kötülemeyin kimseye zararım yok sadece içmdekilerileri söylemek istedim benim gibi olan var mı

Çocuk gibi olmak?